Laden reviews...
31 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen een betrouwbare taxivervoerservice. Chauffeurs zijn op tijd en beleefd, en de communicatie rondom boekingen is duidelijk. Passagiers waarderen een soepele ervaring van boeking tot tijdige afzet. Over het algemeen voldoet de service aan de verwachtingen met aandacht voor stipte aankomsten en vriendelijk personeel.
Zeer slechte ervaring met het taxivervoer. Tijd doorgekregen van half uur wachten, wat overigens prima was, taxi moest uit Ootmarsum komen. Ongeveer 15 min na afgesproken tijd gebeld. Taxi was onderweg vanuit Hengelo. Zou paar minuten nog duren. Na 15 min wachten weer gebeld, taxi kwam uit Losser en zou er zo zijn (paar minuten), weer 15 min later kwam uiteindelijk een Taxibus uit Slagharen die ons in zijn rit er tussengeplaatst heeft. Al met al waren we een uur en kwartier verder. Als aangeven zou zijn dat er geen rit vrij was, ook prima want dan hadden we andere maatregelen getroffen. Door alleen maar smoesjes (zie boven) werden we aan het lijntje gehouden.
Beveelt niet aan
13 July 2026
Martin
De Lutte
Heel goed geregeld
7 July 2026
Mireille Oude Alink- Rekers
Oldenzaal
Brookhuis heeft het taxivervoer van ons geregeld van de zaak naar Schiphol en weer terug. Alles was prima geregeld en op tijd.
7 July 2026
Gert-Jan
Oldenzaal
Gezien de afstand had ik iets meer comfort verwacht. een auto ipv een bus bedoel ik daarmee. Na een Kennedymars lopen ben je fysiek meer dan moe en een auto is dan wel comfortabeler.
6 July 2026
Rene Eulderink
Hengelo ov
Was er optijd en reed netjes naar Schiphol en hielp goed met de koffers.
29 June 2026
Jarno
Biester
perfect geregeld!
Rene
Hengelo
Goeie communicatie vooraf, zeer vriendelijke chauffeurs en keurig op tijd ... AANRADER !!!
Karen Heitbaum
Losser
Joan Menzel
LOSSER
Vervoer was goed geregeld! Wijzigingen werden direcht opgepakt. Goede communicatie.
15 June 2026
Final Plastics Nederland B.V.
Losser
Het was goed geregeld en de afspraken goed nagekomen.
Bjorn
Vogel
Vervoer geregeld om familieleden naar een bruiloft in het midden van het land weer thuis te brengen. Gedurende de avond het verzoek gedaan om de rit eerder uit te voeren, hieraan is volop medewerking verleend door Brookhuis. Wensen voor begeleiding naar de voordeur van oudere personen door de chauffeur netjes uitgevoerd.
Erik V.
Wierden
De prijs voor de rit is prima, de busjes zijn netjes en de chauffeurs vriendelijk. Echter de heenweg was de chauffeur al ruim 10 minuten te laat, maar de terugweg was een andere chauffeur uiteindelijk ruim 40 minuten te laat en kon hij ons niet vinden, waardoor we ruim een uur te laat vertrokken zijn.
Jelmer Oosterlaken
Mariënheem
Op tijd en rustig gereden.
2 June 2026
Lia
Almelo
Taxi vervoer, naar en van vliegveld Münster, verzorgd door Brookhuis, was net als voorgaande jaren weer prima geregeld.
6 May 2026
Dick
Enschede
Heenreis precies op tijd. Terugreis, 8 dagen later, ondanks vertraging van onze vliegreis, stond de taxi gereed. Vriendelijke chauffeurs.
28 April 2026
Marja
Oldenzaal
Goede services en fantastische chauffeurs
Beveelt niet aan
23 April 2026
Elly Brinkman
Enschede
Keurig op tijd top chauffeurs waren ook top
20 April 2026
Michel
Oldenzaal
goede service en de chauffeur was geconcentreerd. ook was de chauffeur mooi op tijd tot snel ! volgende keer .taxi Brookhuis heb ik nu notitieboekje als ik weer in Oldenzaal ben .gr
13 April 2026
simon de jongh
Zaandijk
Ondanks het feit dat een tussenstop niet in het contract stond, was de chauffeur bereid mijn medepassagier op te halen.
7 April 2026
Ans
Enschede
Vriendelijke chauffeurs, netjes op tijd, alles was top.
7 April 2026
Joep
Oldenzaal
Met een groep collega's in een taxibusje naar een bruiloft. De per mail gemaakte afspraken werden keurig per mail bevestigd. Met een keus hoe we de taxiritten wilden betalen. Contact bij de chauffeur, vooraf of achteraf. Keurig op de afgesproken tijd was de chauffeur aanwezig. Een vriendelijke jongen. We werden keurig voor de deur afgezet en ook daar, op de afgesproken tijd, weer opgepakt. Zeker een aanrader wat ons allemaal betreft.
30 March 2026
Marja
Enschede
We hadden een ritje van 1,5 uur heen en terug. We hadden met Matthijs een goede chauffeur en leuk gezelschap!
2 December 2025
Frank
Wierden
Goede communicatie vooraf met aangeven van de plek waar de taxi stond en hoe laat de chauffeur er was, veilige rit en vriendelijke chauffeur
27 October 2025
Rosa Kemerink
De Lutte
Wij hebben al diverse keren gebruik gemaakt van vervoer via Brookhuis en dit is altijd zeer goed geweest.Ook zeer veel respect voor de chauffeuses Saskia en Christel die fantastisch goed hebben gereden ,want rondom Düsseldorf is het een grote chaos vanwege de vele Bauwstellen qua wegennet.Ook de afspraken en correspondentie met Brookhuis loopt ook prima.Zoals eerder gezegd we hebben meerdere keren gebruik gemaakt van de Fa.Brookhuis en dat is altijd uitstekend geweest,en bij deze de gelegenheid om het maar eens schriftelijk te bevestigen ,jullie scoren bij ons een verdiende 10
16 October 2025
Gerrit
Enschede
Alles was zeer perfect geregeld volgens afspraak. De bus heeft ons afgezet bij de ingang van de beurs, ons ook daar weer opgehaald en stond er precies op de afgesproken tijd.
15 October 2025
Hans