Eerste keer geweest. Goed geholpen. Zelf aangegeven dat er porselein van één van mijn kiezen af was gegaan. Ze heeft het daarna bij geslepen. Nu geen scherpe rand meer.
Positieve ervaring met goede uitleg en nam de tijd. En was zeer vriendelijk.
Precies secuur en in voor een geintje, en serieuze interesse.
Een vriendelijke en deskundige tandarts.
Erg klantvriendelijk en een sfeervolle Wachtkamer
Vriendelijk en behulpzaam
Bb
Tandarts Kramer prettige man. Stelde mij gerust en de behandeling was zo klaar
de reservering heel gemakelijk en het verloop bij de tandarts super
Mijn zoon stond al met zijn mond open nog voor hij op de stoel zat. Mijn kinderen hebben geen angst voor de tandarts, dankzij de goeie benadering van Arda. Top!
Behandeling moet nog
Wachttijden van vervolg behandeling onacceptabel lang
De behandelende tandarts mevrouw Alkema werkt zeer precies, accuraat en legt alles heel geduldig aan je uit wat ze gaat doen tijdens de behandeling. Zij is zeer vriendelijk en heel kundig. Zij gaat heel plezierig en vriendelijk om met haar assistentes. Je hoeft totaal niet bang meer te zijn om naar de tandarts te gaan. Er heerst een plezierige en rustige sfeer in haar praktijkruimte.
Zeer kundig. Aardig, en goede uitleg.
Ik had pijnklachten aan een kies en het bleek dat er een ontsteking zat. Met als gevolg dat hij getrokken moest worden, voor mij was de tandarts onbekend maar hij heeft erg goed en professioneel zijn werk gedaan.
Naar mijn verwachting heel goed gedaan!
Netjes en schoon bij binnenkomst en in de behandeling kamer ook, overal mooi alles duidelijk aangegeven. Vriendelijk personeel,
Super tandarts waar ik al vele haren tot volle tevredenheid kon!
Website om afspraak te maken mag nauwkeuriger. Graag zou ik mijn geschiedenis v afspraken kunnen inzien.
Nieuwe tandarts na zoveel jaar dus best wel even spannend maar hij was heel aardig en stelde me gelijk op mijn gemak
Vlot geholpen, geen extra wachttijd in wachtkamer
Sluisdijk 24
8501 BZ Joure