Ik ben eeg goed begeleid tijdens mijn behandeling. er was tijd voor vragen.
Zo fijn om naar deze tandartspraktijk te mogen gaan. Zeer aardige, rustige tandarts met sympathieke tandartsassistentes. Gebit wordt zorgvuldig gecontroleerd en er worden nuttige adviezen gegeven. Heel handig ook dat een afspraak digitaal gemaakt kan worden en je er meerdere keren een herinneringsmail van krijgt.
Al 40 jaar bij dr. Arda Alkema, deze gaat in augustus met pensioen, erg teleur gesteld, dat wij voor deze behandeling bij een collega zijn geplaats. Dit heeft puur mondzorg niet goed gecoördineerd. Wij hebben dankzij de medewerkster bij de balie, toch nog even, denk voor de laatste keer met haar kunnen spreken. Wij zullen haar zeer missen, maar gunnen haar het verdiende pensioen.
Het is allemaal anders niet meer zoals voor heen. Tandarts gaat geen tandsteen verwijderen meer moet je voor naar een mondhygiënist Nou daar ben ik nog nooit heen verwezen en ben al jaren bij dezelfde tandarts. En ik heb een apart gevoel hierbij kan het niet omschrijven ga ook niet meer met plezier heen sorry.
ik was nog niet eerder bij PUUR Mondzorg Joure geweest (wel 35 jaar bij tandarts Sietzema) ik kon toch vlot en goed geholpen worden nadat een vulling losgeraakt was.
Alhoewel ik een tandartsbezoek niet het fijnste vind om te doen, maakt mijn tandarts het bezoek toch vrij aangenaam. Ik heb het gevoel in goede capabele handen te zijn.
Goed en duidelijke ontvangst Deskundig en vriendelijk Zowel tandarts als assistent Tijd voor persoonlijke aandacht Stelt je altijd op je gemak
Prettige praktijk in Joure. Kom hier al jaren. Prettige service en personeel :)
goede informatie, prettig in de omgang en de behandelingen worden netjes uitgevoerd
Vriendelijke medewerkers en goede tandheelkundige behandeling
Snel en goed geholpen
Prettig
Prima behandeling
Altijd prima geholpen
Altijd goed geholpen
prima, alleen een beetje verrast toen ik een andere tandarts kreeg. moest ineens na 25 jaar patient geweest te zijn naar een mondhygienist. met best wel flinke kosten die ik hoofdzakelijk zelf moest betalen.
De sfeer straalde vriendelijkheid, rust en vakbekwaamheid uit.
Ging goed. Vriendelijk. Neemt de tijd.
Niet helemaal te vrede.
ondanks mijn tandarts angst prima eerste indruk van nieuwe tandarts
Mooie praktijk waar wij door tandarts. A. Alkema zijn geholpen. Een duidelijke, betrokken en vakkundige tandarts.
Prima ervaring. Goed advies gekregen en heel prettig behandeld.
Mijn ervaring is zeer goed bij deze Tandartso
Sluisdijk was al prima, maar nu is het nog beter.
Sluisdijk 24
8501 BZ Joure