Laden reviews...
65 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat bezoekers vooral tevreden zijn over vriendelijk personeel en professionele zorg. Enkele opmerkingen gaan over taalbarrières en wisselende tandartsen, maar over het algemeen blijft de waardering hoog. De patiënten waarderen duidelijke communicatie en betrokkenheid van het team. De ervaringen variëren wel wat in praktische zaken zoals planning en facturering.
Tot en met Arda heb ik altijd uitstekende ervaringen gehad met deze praktijk. Helaas is dat daarna sterk veranderd. Inmiddels heb ik verschillende tandartsen gezien en mis ik vooral continuïteit, professionaliteit en vertrouwen. Tijdens mijn afspraken werd naar mijn ervaring onvoldoende in het dossier gekeken, was de communicatie door gebrekkig Nederlands soms lastig en kwam het zelfs voor dat niet duidelijk was waar benodigde materialen lagen. Ook begonnen mijn laatste afspraken telkens ongeveer 10 tot 15 minuten te laat, terwijl de praktijk mij zelf had gevraagd eerder te komen. Bij mijn laatste controle hield ik bovendien niet het gevoel over dat mijn gebit zorgvuldig was beoordeeld. Een plek die door een eerdere tandarts nog als beginnend gaatje werd benoemd, kwam nu helemaal niet ter sprake. Tegelijkertijd werd wel voorgesteld om röntgenfoto's te maken, waardoor bij mij helaas het gevoel ontstond dat extra behandelingen en kosten meer aandacht kregen dan een grondige controle. Al met al ben ik zeer teleurgesteld over hoe deze praktijk zich heeft ontwikkeld. Voor mij is het vertrouwen in de kwaliteit en professionaliteit inmiddels verdwenen.
N.v.t.
de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
de begroting die u ontving van de kosten van de behandeling (digitaal, schriftelijk of mondeling vanaf een bedrag €250,- en verplicht schriftelijk of digitaal vanaf een bedrag van €500,-)
In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling
Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid?
N.v.t.
Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld?
Nee
Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld)
26 August 2026
Ferry
goede rustige behandeling
20 August 2026
Douwe
Joure
Ik ben vriendelijk ontvangen. Heb verder geen klachten. Wel steeds een andere tandarts die mij behandelde.
18 August 2026
isabel hiemstra
Prima behandeld
12 August 2026
Klaasje Douwenga
Joure
Goed geholpen, was een flinke diepe boor actie. Wel nodig om het kunstgebit weer houvast te geven.
31 July 2026
Remco Wubbolts
Langweer
De vulling van een kies was losgeraakt, is na afspraak op zelfde dag verholpen. Alles ok, geen klachten.
28 July 2026
Kees
Joure
Ik ben gewend dat een tandartsbezoek begint met een inspectie in de mond en dat er bij twijfel tenminste één soms twee foto's gemaakt worden om te bepalen wat de volgende stap is. Ik kom binnen en nog voor ik goed en wel in de stoel zit wordt gevraagd of ik 2 goedkope foto's wil of één dure...ik had mijn mond open, niet vanwege de tandarts maar van verbazing. Zonder ook maar weet het hebben van de staat van mijn gebit wordt de keuze al voorgelegd hoeveel geld ik wil besteden. Ik dacht op een gegeven moment, nou prima, het is ook alweer 2 jaar geleden. Doe die foto dan maar. En wat schetste mijn verbazing. Na de foto én toch in de mond kijken kon mevrouw er nog niks van maken. Ga eerst maar even naar de mondhygiënist. Wilt u meteen een afspraak inplannen? Kassa!! Ik heb de offerte afgewacht en toen ik zag dat dit bezoekje mij nog een een kleine 150 euro ging kosten ben ik gaan rondkijken naar een andere praktijk die de mens op de eerste plek zet. Dan vind ik het niet erg om de rekening te betalen, ik ben geen melkkoe...
17 July 2026
Joost Boom
Joure
In de korte tijd dat puur in joure zit al zeker 3 verschillende tandartsen en 3 verschillende mondhygiënisten gehad
Mondhygiënist
4 July 2026
Arend de Haan
Haskerhorne
Service gericht Prettige open balie Heldere uitleg Goed overleg tussen behandelaars onderling
niet van toepassing
Preventieassistent
17 June 2026
Inge de Laat
Joure
goede uitleg en vriendelijk.
11 June 2026
Ate
Joure
Voor nieuwe kies eerst wortelkanaalbehandeling in Leeuwarden, wordt zorgvuldig voorbereid
2 June 2026
Gijs
Joure
Vriendelijk, adequaat en precies. Persoonlijk heb ik niet alles met al die vragen naar het gaat wel over je gezondheid!
23 May 2026
Leon
Joure
Ik kreeg een andere tandarts uit het buitenland. Ze sprak redelijk Nederlands. Ik miste een stukje van een kies. 1e suggestie, kies trekken vond ik zwaar overdreven, 2e suggestie wortelkanaal behandeling, terwijl ik geen ontsteking had en geen directe pijn ook overdreven. Kies is nu gevuld met een diepe vulling zonder garantie, maar dat vind ik prima. Dus uiteindelijk ging het wel goed en de tandarts was heel vriendelijk, maar ik weet niet goed wat ik hier nu van moet vinden
geen pijn
12 May 2026
A.A.W. Bangma
JOURE
Spreekt slecht Nederlands
25 April 2026
Joost Schmitt
Joure
Tandarts is heel kundig en ook heel geduldig met de kinderen. Ze gaan altijd met plezier heen. Voor mij ook altijd goed geholpen en als er wat is kunnen ze het altijd snel oplossen.
22 April 2026
Frouke
Joure
Mijn ontzettend scherpe tand is netjes en snel bijgewerkt.
21 April 2026
Antje
nvt
13 April 2026
rommert hooisma
stnyk
Inmiddels al een paar jaar klant bij eerst Sluisdijk en nu Puur mondzorg Joure. Vorige week controle bij de nieuwe tandarts Patricia. Wat een schat van een vrouw, heel warm, alles goed uitleggen. Goede tips over mijn gebit reinigen. Ik was gelijk veel minder angstig en meer op mijn gemak. De volgende keer kijk ik er zeker minder tegenop om te gaan. Ook de mondhygiëniste heel professioneel maar toch warm en vriendelijk. Die me gelijk ook vertelde dat ik onder de nieuwe tandarts val en dat zij ook blijft. Ik ben heel blij met jullie!
8 April 2026
Lisa
Heerenveen
Ik kan heel goed zelf aangeven welke hulp ik nodig heb. Het afspraak systeem en de tandarts zijn daar duidelijk niet aan gewend. Achter een balie die uitziet op de wachtkamer zitten 2 medewerkers compleet verstopt achter 4 beeldschermen. Dat ziet er niet uit. En kan vast anders.
24 March 2026
Hermen
Joure
Heb tot nu toe elke keer een andere tandarts gehad wat ik niet prettig vind. Moet voor tandsteen verwijderen een extra afspraak maken bij een preventie medewerker, dat is nieuw voor mij.
24 March 2026
Margreeth
Goed geholpen
18 March 2026
Walter Fennema
Stiens
Sinds het vertrek van mijn vaste tandarts Roeden is de praktijk in Joure onherkenbaar veranderd. Waar ik vroeger kon rekenen op persoonlijke zorg en eerlijk advies, voelt het nu als een commerciële fabriek onder de vlag van Puur Mondzorg (Dentius). Ik ben het vertrouwen volledig kwijt. Bij elk bezoek heb ik het gevoel dat er gezocht wordt naar de duurste behandelingen om de omzet voor de aandeelhouders te spekken, in plaats van te kijken naar wat écht nodig is voor mijn gebit. De focus is verschoven van patiëntenzorg naar winstbejag. Erg spijtig voor Joure, ik ga op zoek naar een tandarts die wél weer zelfstandig en onafhankelijk werkt."
14 March 2026
Gerko Jonker
Rohel
Mijn gebit werd in één korte blik bekeken. Er werd een opsomming gemaakt van de onderdelen die in de toekomst mogelijk geld kunnen gaan opleveren voor PUUR Mondzorg. Deze werden benoemd , terwijl die allemaal al te zien en te lezen waren in mijn patiëntendossier. Er werd ook gesuggereerd over een foto, terwijl die verleden jaar pas genomen is. Kortom ik heb geen vertrouwen in deze tandarts wat betreft daadwerkelijke noodzakelijke zorg en aandacht. Ik ben geen winst object. Graag voor de volgende keer een andere tandarts. Heb hier geen vertrouwen in. Ben jarenlang een tevreden patiënt van Arda Alkema geweest ,met vertrouwen.
5 March 2026
N
Joure
Volgende dag al reactie via de mail Telefonisch helaas niet te bereiken na 15.00
5 March 2026
Wilma
Oudehaske
Wederom weer een slechte ervaring. Ik kom binnen en er moeten meteen weer fotos genomen worden wat de vorige keer ook gebeurd is, en ik had gemeld dat ik nergens last van had dus ik snap niet waarom er gelijk fotos genomen moeten worden want dat kost ontzettend veel geld. Tevens word er slecht Nederlands gesproken en er is weer een andere tandarts. En er wordt gezegd dat ik een klein beetje tandsteen heb dus ik moet naar de mondhygiëniste, wat tevens in dezelfde praktijk zit. Ik krijg het gevoel dat het vooral gaat om zo veel mogelijk geld te verdienen. Ik kom niet niet meer.
27 February 2026
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.