Fijne en vriendelijke medewerkers. Nette behandeling, uitleg en duidelijkheid!
Mijn gebit werd goed onderzocht Er volgde een duidelijke uitleg over de behandelingen die nodig zijn.
Goede ervaring
Goede organisatie
Deskundig en prettig
Vriendelijke tandarts
Je wordt niet eens begroet danwel aangekeken als je binnenkomt. Gelukkig is onze tandarts heel hartelijk en aardig. Mijn man zit in de nazorg van zijn kunstgebit en krijgt daar een rekening van, terwijl dat gewoon bij de prijs inzit. Lijkt nergens op.
Ik kon snel terecht.
Mondhygiënist geweest, tandsteen verwijderen. Was hartstikke goed. Ze was aardig en ging grondig te werk. Maar ik kreeg later de factuur, 30 minuten in de stoel voor tandsteen en of ik maar even 102, 60 wilde dokken. Ik schrok heel erg, 30 minuten voor dat beetje tandsteen. Ik heb helemaal geen 30 minuten in de stoel gelegen. Alkema deed dat in minder dan 10 minuten. Dus volgens mij was het zeker niet langer dan 15 minuten, of wordt het zo berekend dat je binnen stapt en dan gaat de klok lopen. Volgende keer neem ik een timer mee. Of niet weer tandsteen verwijderen.
Mijn eerste bezoek na vertrek/pensionering van mijn vorige tandarts; de periodieke controle. Indruk: professioneel, plezierig en modern.
Ik vindt het jammer dat behandelende tandarts naar een andere locatie gaat
Vakkundig, juiste uitleg en zeer vriendelijke tandarts met assistenten.
Er is goed naar mij geluisterd.
Vertrouwen, kundigheid en betrokkenheid
Goed geholpen Vriendelijk personeel
Fijne tandarts die boven zit
Vriendelijke mensen die kundigheid uitstralen in een rustgevende lokatie.
Goed geholpen
Goede en vriendelijke behandeling door tandarts Steyn. Man met kennis van zaken. Blij met het resultaat.
Vriendelijk en professioneel
Vriendelijke en kundig