Zeer prettig geholpen

Ik was altijd wat wars van autobedrijven, maar bij van der Meer js dacht echt anders. Leuke auto gekocht, leuke prijs betaald en een leuk gevoel aan overgehouden. Bedankt en zeker tot de volgende (over 5 jaar voor de nieuwe)

Leuk autobedrijf veel keuze en goede service!

Fijn bedrijf veel keuze qua auto’s en een goede service.

Fijne zaak

We moesten wel 2 dagen langer op onze auto wachten maar dat was het helemaal waard. We zijn erg blij met onze mooie Opel crossland en we zijn prettig geholpen! Wij komen hier zeker terug .

Daarom koop ik bij een familie-bedrijf

Vanaf het eerste ( bel ) contact tot en met de aflevering heb ik het super gevonden. Hele mooie Volvo XC -40 gekocht en een mooie inruilprijs gekregen voor mijn oude auto. Hele aardige mensen !

Fijn bedrijf, vriendelijke mensen en leuke auto’s

Afgelopen mei een nieuwe auto gekocht bij Auto van der Meer. Goed gelopen in mijn zoektocht en super vriendelijke mensen. Blij met m’n auto en de top service!

Absoluut een aanrader!

Wij hebben meerdere auto's inmiddels gekocht van Auto van der Meer, altijd tot volle tevredenheid, zowel kwa aankoopprijs als een stukje service/garantie..

Prettige auto en prettig geholpen

Erg vriendelijk geholpen aan de juiste auto voor het juiste geld. Tevreden!

Wattstraat 2

2691 GZ ‘s-Gravenzande