Super fijne gym, prettige sfeer

Ik ben heel gelukkig met Soraya van PelvicFit! Hele fijne persoonlijke ondersteuning (ook in groepslessen) en enthousiaste energie. MyGym is een prettige intieme locatie, met alle equipment in goede staat. Ik kom er met veel plezier!

Super fijne gym, goeie sfeer

Fijne sfeer, perfecte trainingen

Fijne sfeer, perfecte trainingen

Fijne persoonlijke benadering

Het is heel fijn hoe Soraya een persoonlijk plan met je uitvoert. Ze geeft goede tips waar ik heel veel aan heb. Ook buiten het sporten. Ik ben nog maar kort bezig, maar ik merk nu al verandering

Fijne persoonlijke benadering

Fijne en persoonlijke benadering

Een fijne sportschool met een goede en veilige sfeer

Ik hou eigenlijk niet zo van sportscholen omdat ik me er altijd heel ongemakkelijk voel. Dat is in MyGym zeker niet het geval. Sporten zal denk ik nooit echt m'n hobby worden, maar onder begeleiding van pt Scott is het makkelijk vol te houden in ieder geval. :-)

Voldoet aan mijn verwachting

Persoonlijke begeleiding

Voldoet aan mijn verwachting

Persoonlijke begeleiding

Heel fijn

Ik heb niet veel ervaring met andere sportscholen, dus ik kan het niet vergelijken maar tot nu toe vind ik het een fijne plek om te trainen en werken er aardige mensen!

Akkerstraat 97 a

9717 KZ Groningen