Zeer prettig en geruststellend

We hebben Ramon leren kennen als een zeer gedreven ervaren open en eerlijke man. Die je geruststeld in de wirwar van het letselschade gebeuren en je compleet ontzorgt. Kortom een aanrader om mocht het nodig zijn met Care letselschade BV in zee te gaan.

Fantastisch geholpen

Ben door Care letselschade fantastisch geholpen naar mijn ongeluk. Ze hebben alles netjes afgewerkt. Fijn dat hun als tussenpersoon er voor je zijn.

Een geweldig professioneel team

Mijn ervaring met Care Letselschade is heel erg goed. Ik had bij een ander bedrijf een rechtsbijstand verzekering, die er niet uit kwam met de tegenpartij. Care Letsel heeft de zaak overgenomen en binnen een paar maanden kregen wij ons gelijk. Alles netjes afgehandeld en alle kosten vergoed gekregen. Bij Care Letsel ben je geen nummer maar een persoon. Ik kan iedereen Care Letsel aanraden.

Een geweldig professioneel team

Mijn ervaring met Care Letselschade is heel erg goed. Ik had bij een ander bedrijf een rechtsbijstand verzekering, die er niet uit kwam met de tegenpartij. Care Letsel heeft de zaak overgenomen en binnen een paar maanden kregen wij ons gelijk. Alles netjes afgehandeld en alle kosten vergoed gekregen. Je bent bij Care Letsel een persoon en geen nummer. Ik kan iedereen Care Letsel aanraden!!!!

Teveel onnodige correspondentie

Op tijd reacte

Fijn geholpen

Goede ondersteuning gehad tijdens mijn afhandeling van de schade

Op het moment dat het mij tegen zat was het care letselschade die de juridische kant voor mij regelde. Een fijn kantoor waar ik altijd met alles terecht kon. Kan het iedereen aanraden die juridische hulp nodig heeft om contact met care op te nemen.

Uitstekend geholpen met een bevredigend eindresultaat!

Goed geholpen tijdens elk aspect van het gehele traject. Vriendelijk en niet opdringerig.

Luisterend, helpend, meedenkend, adviserend, alles wat je nodig hebt in een kwetsbare periode

Ruben, dank voor alles! Ik raad anderen zeer zeker Care Letselschade aan!

Uitstekend geholpen

Werd gebeld door medewerker. Die hoorde het verhaal aan en stelde aanvullende vragen. Hij ging alles in gang zetten, zodat alles goed geregeld zou worden. Tussentijds nog contact om te vragen hoe het met me gaat. En na korte tijd was alles keurig geregeld. Ben uitstekend geholpen

geweldig

fijn en goed geholpen . komen afspraken na en je kunt ze altid hereiken . ben zeer tevreden. nog bedankt de heer Ruben van den Berg .

Prima service!

Duidelijke uitleg wat de verwachtingen zijn. Prima communicatie aangaande de stappen die gezet worden. Correcte feedback altijd ontvangen. Nette afronding!

Persoonlijke en kundige adviezen en begeleiding

Veel kennis op gebied van Letselschade.

Zandstraat 71

6658CN Beneden-Leeuwen

0487-59 78 50

Over Care Letselschade BV

Care Letselschade is een laagdrempelig kantoor waar persoonlijk contact, betrokkenheid én een gedegen advies op maat hoog in het vaandel staan. De ervaren specialisten van Care Letselschade begeleiden u in het totale letselschadetraject, waardoor u alle ruimte krijgt om u te richten op uw herstel en/of een rouwproces. Of u nou letsel heeft opgelopen door een verkeersongeluk, een ongeval op de werkvloer of tijdens de uitoefening van uw werkzaamheden óf een ander vervelend voorval, wij staan u graag bij. Ook uw werkgever kan op ons rekenen bij het verhalen van zijn schade, indien u noodgedwongen uit het arbeidsproces bent geraakt.