Zandstraat 71
6658CN Beneden-Leeuwen
Care Letselschade is een laagdrempelig kantoor waar persoonlijk contact, betrokkenheid én een gedegen advies op maat hoog in het vaandel staan. De ervaren specialisten van Care Letselschade begeleiden u in het totale letselschadetraject, waardoor u alle ruimte krijgt om u te richten op uw herstel en/of een rouwproces. Of u nou letsel heeft opgelopen door een verkeersongeluk, een ongeval op de werkvloer of tijdens de uitoefening van uw werkzaamheden óf een ander vervelend voorval, wij staan u graag bij. Ook uw werkgever kan op ons rekenen bij het verhalen van zijn schade, indien u noodgedwongen uit het arbeidsproces bent geraakt.