Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken regelmatig de vakbekwaamheid en toewijding van het team. Klanten waarderen heldere uitleg en een vriendelijke omgang. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig ervaren en er is vertrouwen opgebouwd. Over het geheel genomen wordt de garage aanbevolen door klanten.
Ik heb dit bedrijf op het internet gevonden. Ik heb mijn veel verdiept in zijn website en review van zijn kennis en kunnen van de peugeot THP motoren.Voornamelijk met versleten klepsteelrubbers,en distributie problemen en één hoog olie verbruik waar deze motoren om bekend staan. Ik heb eerst één WhatsApp gestuurd over mijn probleem van mijn peugeot 308 GTI bj 2011. Ik zag als ik lang voor één stoplicht stond,of in de file stond dat er één blauwe rookpluim vanachter mijn auto vandaan kwam.En de motor liep ook niet zó lekker. Dit kwam omdat mijn klepsteelrubbers versleten waren.Het eerste gesprek met Richard op locatie was gelijk goed en vertrouwd. Hij denkt met je mee en adviseert je ook met zijn kennis en ervaring met de THP motoren van peugeot. Uiteindelijk klepsteelrubbers vervangen en omdat de motor hiervoor toch al gedeeltelijk gedemonteerd was. Gelijk maar even de distributieketting en de VANOS tandwielen laten controleren. De distributieketting was nog voor 70% goed zij hij dus niet nodig wel zo eerlijk toch. Maar de Vanos tandwielen die vervangt hij altijd,omdat uit ervaring hij geen auto's terug wil zien waarvan de Vanos tandwielen niet vervangen zijn voor nieuwe. En dan alsnog problemen krijgen als alleen de distributieketting vervangen wordt En aan de buitenkant kan je niet zien,of de tandwielen daadwerkelijk versleten zijn. Dus klepsteelrubbers vervangen en de Vanos tandwielen(distributieketting was niet nodig) Hij heeft gelijk even met een camera naar mijn inlaatkleppen gekeken of er veel koolafzetting op zat. Maar dat viel mee dus niet nodig om de walnut blasting toe te passen. En hij maakt ook één filmpje of foto's van de uitgevoerde werkzaamheden als de motor open ligt. En geen blauwe rookpluim meer gezien, en de motor loopt ook weer lekker na deze reparatie. Mvg Dave Nolan.
24 May 2026
Dave
Woerden
Everything was incredible. The customer service was clear and precise, and the speed at which my problem was diagnosed was incredibly fast and accurate. The pricing was very attractive, and every visit came with a great conversation and friendly atmosphere. I not only recommend them, but I’ll also be convincing my friends to switch to this garage as well. Alles was geweldig. De klantenservice was duidelijk en nauwkeurig, en de snelheid waarmee mijn probleem werd vastgesteld was ongelooflijk snel en accuraat. De prijzen waren erg aantrekkelijk en bij elk bezoek was er ook ruimte voor een fijn gesprek en een gezellige sfeer. Ik raad deze garage niet alleen aan, maar ik ga ook mijn vrienden overtuigen om naar deze garage over te stappen.
24 May 2026
Marcos
Lelystad
Ik kwam in eerste instantie voor de klepseals. Deze zijn keurig vervangen. Nu bleek ook de ketting erg slap te staan en is deze ook meteen meegenomen. Na de reparatie is mij opgevallen dat mogelijk het kleppeldekselpakking koelvoeistof lekte op de uitlaat. Nu is deze op garantie vervangen en bleek uiteindelijk niet het probleem te zijn. Daarna nogmaals snel geholpen en is er een kapje achter op het blok vervangen. Afgerekend en sindsdien geen problemen meer met de auto gehad. Na deze plezante ervaring wil ik mijn auto voor eventuele andere specifieke of grotere reparaties in onderhoud houden bij Garage Woest.
22 May 2026
Anthony
Veenendaal
Bedankt voor je beoordeling en het vertrouwen Anthony!
Groet, Richard
Eigenaar van een 523i E39 uit 1996. Na een motorblok wissel hoorde ik al snel getik bij het starten en vond ik het blok niet altijd soepel lopen. Ik wilde geen risico nemen en ging op zoek naar een echte BMW specialist op het gebied van motorblokken. Garage Woest stond bovenaan met vele goeie reviews, zo kwam ik hier terecht. Na een uitgebreid en prettig telefonisch gesprek een afspraak ingepland voor het vervangen van de klepstoters, klepseals en distributiekettingen. Alles verliep professioneel en soepel: Gratis leenauto meegekregen, duidelijke communicatie en regelmatig updates van de werkzaamheden. Ook kreeg ik foto's toegestuurd van de uitgevoerde werkzaamheden. Bij het ophalen, had ik nog uitgebreid gesproken met Richard en als techneut waardeerde ik vooral de kennis, uitleg en passie voor het vak. Inmiddels heb ik alweer honderden kilometers gereden en het verschil is enorm. Het motorblok loopt en klinkt weer zoals het hoort. Ik heb nu eindelijk volle vertrouwen in mijn nieuw motorblok. Wat mij vooral is bijgebleven: Hier wordt met echte passie en specialistische kennis aan BMW’s gewerkt. Naast de technische kennis is de omgang met klanten uitstekend. Heb je specialistisch werk aan je BMW motorblok nodig, dan zou ik zonder twijfel hierheen gaan. Super tevreden klant!
18 May 2026
Mike
Apeldoorn
Bedankt voor je mooie review Mike!
Leuk om te horen dat je als techneut juist de uitleg, communicatie en manier van werken waardeerde. Daar doe ik het uiteindelijk voor.
Veel veilige kilometers gewenst met de mooie E39 en bedankt voor het vertrouwen in Garage Woest!!
Ik heb alleen maar goede ervaring met garage Woest, top service goede uitleg over wat er wordt uitgevoerd. Zeker een aanrader
18 May 2026
Alex
Soest
BMW / Mini specialist Techneut pur sang. Erg deskundig op het gebied van motoren/revisie, aut versnellingsbakken/revisie Voor een goede prijs de olie van de aut bak van mijn BMW laten vervangen.
8 May 2026
EJL
Blaricum
BMW ter reparatie aangeboden. Klepseals en distributieketting vervangen. Communicatie verliep soepel en reparatie is prima uitgevoerd. Kon er ook redelijk snel terrecht. Richard komt als een zeer ervaren en deskundige vakman over. Geeft goed uitleg over hoe eea vervangen wordt en verduidelijkt dit met foto's en filmpjes. Was zeker een ritje uit de achterhoek waard.
30 April 2026
Robert
Zelhem
Enthousiaste garagehouder met vakkennis. Makkelijk in de communicatie.
19 April 2026
Sylvester
Blaricum
Ben uitstekend geholpen en Richard heeft prima gecommuniceerd over wat er kapot was en wat het zou gaan kosten. Gewoon duidelijke uitleg gekregen. Echt een vakman met passie voor zijn werk! Ik ken maar weinig bedrijven zoals Woest!! Dus Richard krijgt 5 sterren. Dank jewel jongen.
13 April 2026
Michel Knops
Uden
Richard is een ervaren vakman ,meedenkend duidelijk en eerlijk .
11 April 2026
Jan Keijzer
Harderwijk
Richard en Michelle zijn betrouwbare mensen in zijn garage die altyd de afspraken nakomen, wel zo handig in deze tijd met de dealers !!!!!!!
10 April 2026
Ron
Doetinchem
Duidelijke afspraken met garage Woest over reparatie koplamp en spoelen versnellingsbak van mijn BMW. Alles prima afgehandeld.
9 April 2026
M.W. Messelink
Kampen
We zijn naar Garage Woest gekomen omdat de sealskleppen van onze Bmw aan vervanging toe was. Alles verliep soepel vanaf het eerste contact moment , tot aan de afspraak zelf. Michelle en Richard zijn beide vriendelijk en meedenkend. Al met al een fijne ervaring en zal hun zeker aanbevelen.
9 April 2026
angela cristina
super reparatie. Absolute aanrader
27 February 2026
Michel
den Haag
Richard Woest is technisch erg goed. No nonsens gewoon goed en betrouwbaar onderhoud tegen fatsoenlijke prijzen. Ook BMW erkent zijn vakmanschap.
23 February 2026
Rob
Eemnes
Bij Garage Woest wordt je geholpen om zonder extreme kosten een wat oudere BMW op de weg te houden.
27 January 2026
Jan
Haarlem
de specialist en denkt mee om probleem op te lossen
30 December 2025
p
Amsterdam
Prettige ontvangst en uitstekend geholpen.
21 December 2025
Henk
Meppel
Heel blij met mijn reparatie bij deze garage. Er werd pro-actief meegedacht en de service was uitstekend.
26 November 2025
Willem
Amsterdam
Het betrof problemen met mijn peugeot 508 met een prince motor. De ketting is vervangen en in tweede instantie ook de vanos. Ondanks de samenwerking van bmw en peugeot bij de ontwikkeling van deze motor bleek dat er kwaliteitverschil tussen de gebruikte materialen in de beide motoren zitten. En dit gaf problemen. Alles is keurig opgelost. Richard vond ook tijdens de werkzaamheden een scheurtje in de aanvoerslang van de turbo die af en toe storing gaf.
22 November 2025
Pim
Bunne
Het vernieuwen van de klepseals heeft de uitstoot van rook uit de uitlaat na lang stationair draaien (zoals bij stoplicht) doen verdwijnen. Het advies om de distributieketting en de tandwielen te vervangen zal de levensduur van de auto zeker verlengen. Kortom ik ben erg tevreden met de huidige staat van mijn Peugeot 207 CC
1 November 2025
Kees
Krimpen aan den IJssel
Communicatie met Garage Woest was uitermate vriendelijk en is klantgericht. Het geven van de juiste informatie resulteerde in een, naar bleek, juiste diagnose die op bijzonder vakkundige wijze werd verholpen. Geen geheimzinnigheid, gewoon zoals het is met een duidelijke uitleg. Dit geeft vertrouwen. Richard is voorts een beminnelijk mens in de omgang. Dank voor het geleverde werk en dit alles voor een acceptabel bedrag.
26 October 2025
Jan F. K
Doorwert
Nu met een stevige Alpenrit achter de kiezen heb ik gezien dat olieverbruik door reparatie flink is afgenomen, van meer dan 1 liter per 1000 km naar 1 op 3000, in zware omstandigheden gemeten.
19 October 2025
Jeroen
Eindhoven
Heel goed geholpen doo Richard, die heel veel kennis heeft en alles duidelijk uitlegt. Verkoopt geen praatjes en is heel eerlijk. Echt een aanrader om naar toe te gaan met je BMW.
9 October 2025
Erwin
Almere
Fijne man Richard, ik kwam van ver en had een kernactiviteit top, maar tussendoor heb ik de leenauto om moeten ruilen voor een ander. (Geen probleem maar moest wel dubbel parkeergeld betalen bij het natuurgebied. Ook had opgevraagd om even te luisten naar een geluidje tijdens het rijden maar dat had Richard niet gehoord , wat me bevreemd maar oké. Algemene indruk een specialist met plezier in zijn werk. Wel zou ik beter plannen deadline werk is nooit te gunsten van jezelf en ook niet voor de klant
9 October 2025
Jan
Noord Scharwoude
Gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van BMW.
Pascalweg 12a
8071 SE Nunspeet