Fantastisch geregeld.
De mevrouw aan de telefoon heeft mij zeer goed te woord gestaan; het was voor mij namelijk kort dag om alles geregeld te krijgen ivm een aanstaande operatie. Ze heeft de planning goed kunnen regelen om toch aan mijn wens (bepaalde dag en tijdstip) te kunnen voldoen. Was voor hun toch aanpassen daar ze helemaal voor mij alleen naar het zuiden moesten rijden die dag. Netjes op afgesproken tijdstip gearriveerd; zeer vriendelijke mensen! Caravan van binnen en buiten geïnspecteerd en de deal was snel rond. Direct werd het geld overgemaakt en vrijwaringsbewijs kreeg ik ook direct via de mail. Mijn oude Adria van bijna 38 jaar was snel aan hun verkocht. Ze hebben hem direct meegenomen. Geen poespas, geen ********ij! Ben zeer tevreden over de gehele afhandeling!
Beveelt aan
12 March 2025
Mireille
Maastricht
Reactie van Autoaanbieden.nl
Beste Mireille,
Hartelijk dank voor uw prachtige en uitgebreide beoordeling.
Wat fijn om te horen dat u tevreden was met de verkoop van uw voertuig, en dat wij u ondanks de korte planning toch volledig hebben kunnen ontzorgen in verband met uw aanstaande operatie. We vinden het belangrijk om mee te denken en flexibel te zijn, en het doet ons goed dat u dit zo positief heeft ervaren.
Onze collega aan de telefoon en het team dat naar Maastricht is gereden, waarderen uw vriendelijke woorden enorm.
We zijn blij dat de inspectie, het directe papierwerk, de veilige betaling en het meenemen van het voertuig allemaal zorgeloos en volgens afspraak zijn verlopen.
Bedankt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking.
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.
Wij wensen u veel sterkte en een spoedig herstel.
Met vriendelijke groet,
Eugene Zwakhoven