Laden reviews...
51 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen is de ervaring positief, met duidelijke uitleg en vriendelijk personeel. Klanten waarderen de professionele afhandeling en de betrokkenheid. Soms werd melding gemaakt van inconsistentie tussen notarisbenaderen, maar de uitkomst bleef positief. De service wordt als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Wij hebben een goede indruk gekregen van HJ Notariaat. Het duurde echter wel allemaal heel lang, en we hebben met 3 personen te maken gehad. Dat was soms verwarrend.
14 July 2026
Florence Eijck
Castricum
uitstekend, alles verliep uiterst betrouwbaar
7 July 2026
erwin schong
Heiloo
Maarten, Koen en Greet Borst-den Hartog hebben het als zeer goed ervaren.
Beveelt niet aan
3 July 2026
Greet
Castricum
Het proces had een wat lange aanloop, maar het was ook complex en multidimensionaal. Het was zeer goed mogelijk om onze denkbeelden en wensen mee te geven. Open en toegankelijke gesprekken en adequate verwerking ervan in een aantal notariële aktes. Goede adequate advisering.
2 July 2026
Cees
Wijk aan Zee
Driemaal tevreden. Testament, levenstestament en verkoop huis!!
10 June 2026
Iena Beemster
Bergen
Goede communicatie, zowel persoonlijk als online.
2 June 2026
Jan
28 May 2026
Rob Vos
Heerhugowaard
Mijn ervaring is dat de locatie in Castricum telefonisch slecht bereikbaar is. Meerdere keren telefonisch geen contact kunnen krijgen,
Beveelt niet aan
18 May 2026
Christel
Uitgeest
We zijn prima geholpen.
7 May 2026
F.
Castricum
Prettige ervaring, professionele afhandeling.
1 May 2026
Harry
Heiloo
Mijn ervaring met H.J. Notariaat is heel positief. Je wordt heel vriendelijk ontvangen en ook in de periode voor de overdracht van mijn nieuwe woning wordt alles duidelijk uitgelegd. De overdracht zelf was warm en hartelijk. Heel fijn team!
30 April 2026
Linda
Alkmaar
De dienstverlening was prima, alleen kregen we 3 verschillende (kandidaat-)notarissen met alle drie een andere visie op het geheel. Dat was verwarrend, maar daar zijn we goed uitgekomen en men had alle tijd voor ons.
13 April 2026
Florence Eijck
Castricum
Voldoende tijd genomen om onze wensen te omschrijven. Was niet eenvoudig,maar is helemaal goed gekomen.Onze dank hiervoor.
31 March 2026
Fam.Telling
Heerhugowaard
Tijdig goede informatie gekregen. Benaderbaar bij vragen en ingewikkelde informatie goed uitgelegd.
26 March 2026
Klaas
Wijker
Wij waren al een paar keer bij deze notaris geweest, we hebben hele goede ervaring hiermee. Ze denken mee en je wordt goed op de hoogte gehouden zowel per mail als telefonisch.
25 March 2026
J van de Streek
Oostzaan
Het betrof een proces voor een 'familie-hypotheek'. Het eerste deel liet te wensen over voor wat betreft duidelijkheid over het proces en de inhoud. Nadat de heer Heldring, na mijn opmerking hierover op 11 februari 2026, het dossier naar zich toe trok en in de 'lead' kwam werd de inhoud en communicatie veel beter en kon het dossier naar tevredenheid worden afgerond.
20 March 2026
Bert Schrijver
Warmenhuizen
duidelijk en overzichtelijk, terwijl ik geen verstand heb van geldzaken.
20 March 2026
Bert
Uitgeest
Enorm blij met de dienstverlening van HJ Notariaat!
19 March 2026
David Snijder
Alkmaar
Van begin via internet tot aan de afronding op kantoor in Castricum is alles tot tevredenheid afgehandeld
10 March 2026
Pieter de Jong
Amsterdam
Aanpassingen testament snel en naar wens afgehandeld door betrokken medewerker
4 March 2026
Ton
Zie boven
23 February 2026
Anneke
Castricum
een duidelijke spreekster wat ik in verband met mijn slecht gehoor toch alles kon volgen.
17 February 2026
Mevr. Helene H.H.Westland-Roseboom
Alkmaar
Hele fijne ervaring, wordt duidelijk gesproken.
16 February 2026
Anita Gerritse
Alkmaar
Ontvangst was vriendelijk, koffie werd aangeboden. Het gesprek was duidelijk en compleet. Alle vragen zijn beantwoord. We hadden geen gevoel van 'we hebben haast'. Goede uitleg.
13 February 2026
Henk
Bergen
De ontvangst is hartelijk en adviezen zijn duidelijk, wat mij betreft is dat het belangrijkste.
9 February 2026
Hanneke van der Flier
Beets
HJ Notariaat is een notariskantoor gespecialiseerd in familierecht, erfrecht en particulier vastgoed met twee vestigingen: Castricum en Tuitjenhorn.
U kunt bij HJ Notariaat onder meer terecht voor persoonlijk advies op het gebied van het afwikkelen van nalatenschappen, het opmaken van uw testament en advies omtrent samenlevingsvormen, scheiding en verdeling en nalatenschapsplanning. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor de aankoop van uw woning of (oversluiting) van uw hypotheek.
HJ Notariaat helpt u om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen.
Koningin Wilhelminalaan 15
1901 DM Castricum