Heeft een totaal van 28 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Positief sentiment97%
De twaalf beoordelingen tonen consequent een hoog serviceniveau. Klanten noemen persoonlijke aandacht, professionele begeleiding en tijdige opvolging die hebben geleid tot passende functies. De consultants worden beschreven als betrokken en responsief, vaak die net een extra stap zetten. Over het algemeen zijn de ervaringen zeer positief met meerdere succesverhalen.
Sterke punten
Persoonlijke aandacht
Professionele begeleiding
Proactieve communicatie
Gebaseerd op 12 reviews
Betrokken, duidelijk en sociaal
Ik ben via LinkedIn in contact gekomen met Jacqueline. Na een tweetal telefonische gesprekken hebben wij elkaar ook via Microsoft Teams gesproken, hoewel dit niet de voorkeur genoot was het juist deze geboden flexibiliteit die ervoor zorgde dat wij relatief snel een kennismakingsgesprek konden inplannen. Tijdens de sollicitatierondes en gedurende mijn eerste werkweken heb ik het contact als erg betrokken en fijn ervaren. Bedankt voor de fijne samenwerking!
15 August 2024
Jordi
Doesburg
Zeer prettige ervaring opgedaan.
Er wordt zeer goed geïnformeerd en naar je wensen en eisen geluisterd. Er is wekelijks overleg om te horen wat de status is. Al met al een zeer fijn bureau om samen mee te werken.
12 August 2024
Tonny
Hengelo
Persoonlijk en betrokken
Wat een prettige samenwerking met Oostmatch. Ze zijn persoonlijk betrokken en geven je het gevoel dat je gezien wordt. Na het kennismakingsgesprek wisten ze perfect in te schatten welk bedrijf bij mij zou passen. Dankzij Oostmatch heb ik heel snel een nieuwe baan gevonden!
23 July 2024
Marjolijn