Vriendelijke benadering, alle afspraken zijn netjes en met veel persoonlijke zorg richting de client nagekomen. Wij zijn erg tevreden met de afhandeling.
dank u voor het leveren van de brillen. vakkundig werk en de heer neemt ook alle tijd om alles goed te doen. sorry dat ik u 4 sterren geef want ik geef nooi een perfecte score dat houd uw scherp. tot nu toe zijn we erg tevreden met de aankoop
Blij met mijn aankoop bij Van de Brillen! Uitstekende service, vakkundig en klantvriendelijk! Zeer aan te bevelen voor wie een opticien-aan-huis zoekt!!
Aan huis geweest bij mijn moeder in het verzorgingstehuis. Heel fijn contact en super fijn dat het zo kon omdat ze zelf niet mobiel meer is.
Fijn om te horen dat het voor uw moeder een prettige ervaring was en dat we een nieuwe bril hebben mogen aanmeten. Veel zichtplezier voor uw moeder met haar nieuwe bril.
Zeer prettig en geduldig bij het opmeten van de ogen. Uitstekende bril geleverd.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij wensen u veel zichtplezier met uw nieuwe bril.
Mijn ervaring is gewoon top, de vakkundige omgang met mensen met dementie is gewoon fantastisch ik ben zeer tevreden ben erg blij dat mijn man op deze manier van service aan huis/zorgcentrum een nieuwe bril heeft kunnen aanmeten.
Heel fijn om te lezen dat u onze service zo positief beoordeeld. Dank u wel. We wensen uw man veel zicht plezier met zijn nieuwe bril!
Het is super fijn dat het gewoon thuis kan. De service en communicatie is goed, netjes en snel.
Bedankt voor de positieve review en voor het vertrouwen in onze service!
Heel netjes en correct
Dank u wel voor uw review en voor het vertrouwen!
Bedankt voor het compliment. Veel kijkplezier gewenst met uw nieuwe bril!
Van De Brillen verzorgt een professionele oogmeting en eerlijk bril advies bij u aan huis. Ontdek het gemak van persoonlijke optiek, geleverd met zorg en expertise. Uw zicht, onze zorg. Waar professionaliteit en kwaliteit samenkomen. De 5 voordelen van Van De Brillen: 1. Geen voorrijkosten; 2. Comfortabel bij u aan huis; 3. Gratis oogmeting en oogdrukmeting bij aanschaf van een complete bril of glazen; 4. Ruime collectie monturen; 5. Mogelijkheden voor ieder budget. Wij kijken ernaar uit u te mogen assisteren bij het vinden van úw unieke kijkoplossing.