Heel fijn!

Zeer fijne ervaring! We hadden opslag nodig tijdens onze verbouwing. Toen die iets uitliep was het geen probleem om de opslag te verlengen. Bij teruglevering van de box, hielp de eigenaar mee met uitladen, top service!

Super makkelijke en bruikbaar

Met een perfecte levering en ophaal werd een heel goeie tijdelijke opslag voor de deur geleverd.

Fantastische service

Alles netjes en flexibel geregeld. Snel antwoord op vragen. Goede communicatie over levering en flexibel in datum van levering en ophalen. Mooie, schone storagebox met goede persoonlijk service.

Prima service en laagdrempelig contact

Het aanvragen was makkelijk geregeld, communicatie verliep vlot en soepel en de container was netjes, schoon en in goede staat bij aankomst. Ook een verlenging voor een aantal weken was snel en makkelijk geregeld. Ik kan deze dienst van harte aanbevelen.

De service is uitmuntend er is duidelijk contact en afspraken worden nagekomen. Tijdens de verbouwing liep het uit geen probleem ik kon zonder moeite verlengen.

Uitstekende service

Mooie, (zo goed als) nieuwe opslagcontainer geleverd. Perfecte communicatie via de mail met duidelijke afspraken die ook allemaal nagekomen worden. Wij hadden door omstandigheden de opslagcontainer 1 dag langer nodig dan gepland. Geen enkel probleem. I.v.m. weekend werd deze de maandag erna opgehaald. Aanrader!

Prima service en goede communicatie

We hadden een opslagcontainer nodig voor onze meubels. Bestellen ging makkelijk en de communicatie was prettig.

Keurig op tijd

De box werd netjes op tijd afgeleverd en was schoon en onmiddellijk te gebruiken. Lagen dekens in zodat we de spullen zonder problemen konden opslaan. Service plus plus. Zeker een aanrader!

echt prima geregeld!

Ideaal deze container voor een verbouwing. Hij zet hem met z'n vrachtwagentje zo op een parkeerplaats neer.

Hele fijne service, snelle reactie.

Reageren snel op een aanvraag. Mooie schone box. Op de afgesproken dag gebracht en ook weer opgehaald. Super oplossing tijdens onze verbouwing.

Fijn contact en hele goede service!

Prima bereikbaar via de website voor reserveren van de opslagcontainer. Daarna verloopt contact ook erg prettig. Absoluut een aanbeveling waard!!

Top bedrijf

Geweldige oplossing voor tijdelijke opslag. Keurig verzorgd en erg meedenkend ivm terug brengen. Aanrader !!!

Zeer prettige communicatie

Wij zijn heel erg tevreden over de service van Storagebox. Frank is snel en duidelijk in de communicatie over brengen en ophalen van de box. Daarnaast was er enorm veel sneeuw gevallen in de periode dat wij de box huurde. Ondanks de sneeuw werden de spullen niet vochtig. De werkzaamheden verliepen vlot bij ons waardoor de box eerder opgehaald kon worden. Ook dit was geen probleem. Bedankt voor de fijne communicatie en service.

Keigoed!!

Vriendelijk gesprek aan de telefoon. Containers netjes en volgens afspraak geplaatst. Hele nette containers met verhuisdekens erbij. Ook ophalen netjes volgens afspraak. M.v.g. Erwin van Rooij

Gewoon top!

Er wordt snel gereageerd, goed meegedacht en vlot afgehandeld. Aanrader!

Zeer mooie boxen met zelfs verhuisdekens erin. Ze komen hun afspraken na zelfs met de heftige sneeuwval kwamen ze nog. Zou het zeker aanraden. Mooie oplossing voor tijdelijke opslag.

Super fijne ervaring, goede communicatie!

Fijne ervaring, makkelijke communicatie! Mocht ik weer een box nodig hebben huur ik hem zeker weer hier, thanks!!

Helemaal top !!!

Alles ging goed !!!

Hele goeie service

Hele goeie service en prima containers

Snelle levering, geen gedoe en goed product.

Na mijn bestelling snel geplaatst. Mooie box geleverd. Heb mijn huurtermijn verlengd, was geen probleem. De box kon gewoon blijven staan. Nadat de box leeg was contact opgenomen dat deze weggehaald kon worden en dat is een paar dagen later keurig gedaan. Dus uitstekende service. Aanrader om een box te huren.

Goede service en communicatie

Het was heel gemakkelijk om via de website een reservering te maken voor een opslag container. Daarna snelle levering en duidelijke afspraken met de chauffeur over plaatsing en ophalen. Ik wilde de box eerder dan een week opgehaald hebben en dat was geen probleem. Prima bedrijf en nog een zakje Engelse drop toe als bedankje.

Klant vriendelijk en reageren snel

Het was super fijn dat ik de box bij mij thuis kon inladen en deze daarna werd opgehaald. Communicatie is soepel en Frank is erg vriendelijk!

Alles prima geregeld

Fijn dat het geen probleem was bij een dag voor terugbrengen toch nog langer kon in de opslag kon blijven. En een kadootje gekregen is ook aardig. En behulpzaam bij het leeghalen. Top

Super makkelijk en snel geregeld

Top Frank aardig snel en makkelijk geregeld box gebracht en weer opgehaald Handig voor je spullen netjes neer te zetten

Flexibele service en prima container

Een opslagcontainer gehuurd voor 2 weken in eerste instantie. We bleken de container iets langer nodig te hebben. Zeer flexibel opgelost. Communicatie prima in orde.

Reijerskoop 293

2771 BL Boskoop

06 20272796

Over Storageboxbezorgd.nl

Storage Box Bezorgd.nl Opslagcontainer bij u geplaatst! Wat is er nu makkelijker dan uw eigen spullen gewoon thuis op te slaan! Deze container blijft bij u op locatie staan tot u deze niet meer nodig heeft. Vanaf € 25 per week