Zie bovenstaande zin
Positief
Prima praktijk, je hoeft nooit lang te wachten en geen astronomisch hoge rekeningen. Er wordt goed uitgelegd hoe het gebid er aan toe is en wat in de gaten gehouden moet worden
Je wordt er kundig en professioneel behandeld
Zeer kundige tandarts en mondhygiëniste. Vriendelijk/hartelijk. Ze nemen de tijd voor je.
Super grondige schoonmaak en door mijn opgetrokken tandvlees meestal niet zo'n "leuke" ervaring maar wel heel noodzakelijk. Heel tevreden en met liefde en uitleg heel goed gedaan.....dankjewel.
Goede tandarts, wordt er prettig geholpen. Vriendelijke assistentes!
Nvt
Ruim 30 jaar uitstekende ervaring.
Wordt goed geholpen en prettig
Klant gerichtheid staat bovenaan altijd bereid toto overleg
Na de schoonmaak aktie breekt er een stuk van mijn kies af.
Al decennia goed en vertrouwd
Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen zeer duidelijk en nooit voor verrassingen
Hier werken mensen, tandartsen en mondhygiënisten die heel bekwaam zijn en met veel passie en interesse hun beroep uitoefenen.
Super tevreden, mooi resultaat. Zeer klantvriendelijk en klantgericht Zeer deskundig.
Goede tandartsen, vriendelijk personeel, makkelijk parkeren en hart voor de mensen.
Nooit problemen gehad.
Altijd een vriendelijke behandeling en korte wachttijden
Als angstig persoon voor de tandarts is het fijn dat je met aandacht geholpen worden. Bas is al jaren mijn vaste tandarts en weet precies hoe hier mee om te gaan.
Nvt
Behandelingen worden helder en duidelijk afgehandeld, Vanaf de eerste dag als client geen enkel probleem gehad.
Altijd gezellige sfeer in de behandelkamer en ook wel interessante films in de wachtkamer.
Broeklanden 20
6931 XS Westervoort