Deskundigheid.
Gewoon een fijne tandarts
Ze denken met je mee in een behandelplan. Er wordt rekening met je gehouden ook met de afspraken.
heel fijn en correct contact
Fijne Tandarts
De benadering en uitleg zijn goed
Er word naar je geluisterd en een eerlijk advies gegeven.
Ik heb hele slechte ervaringen uit het verleden maar sinds ik patiënt ben bij Tandheelkunde Broeklanden en door Bas en zijn team wordt geholpen ga ik weliswaar niet voor mijn plezier maar nooit meer met angst naar de tandarts.
Al inmiddels zo’n 37 jaar mijn tandarts en zou niet anders willen. Fijn in de omgang en altijd top geholpen. Anderen in het team door de jaren heen al heel wat wisselingen gezien maar altijd even aardig.
Prima.
Medewerkers zijn vriendelijk denken mee goede behandeling
Ik ga één keer per jaar naar de tandarts voor controle en naar de mondhygiëniste.
Tandheelkunde Broeklanden is een heel prettige praktijk met een uitstekende tandarts en bekwaam personeel. De sfeer is er ontspannen en collegiaal.
Zie boven!
Iedere keer als ik voor controle kom wordt ik zeer vriendelijke en kundig behandeld.
Fijne practijk met zeer kundig perseneel. Vrienelijke benadering en vlotte werkwijze.
Altijd tijd voor de patiënt en een luisterend oor besteed wel de tijd die iemand nodig heeft
Ik voel me altijd op m'n gemak in de stoel in de behandelkamer!
Deze praktijk bevalt prima, in alle opzichten.
Gisteren bij zowel de tandarts als de mondhygiënist geweest en ik ben ontzettend fijn geholpen. Er wordt echt de tijd voor je genomen, alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd en ik kreeg alle ruimte om vragen te stellen. Ze zijn vriendelijk, geduldig en duidelijk deskundig. Ik voelde me op mijn gemak en ga hier met een heel goed gevoel weer weg. Een praktijk die ik van harte kan aanraden.
Je wordt netjes en vriendelijk behandeld!
Super fijn luisteren graag naar je klachten en denken ook mee heel fijn
Heeft geen uitleg nodig ik voel me er prettig en ze gaan tot het uiterste om je te helpen
Ik ben al ruim 30 jaar bij Bas. Zeer kundige tandarts.
uitstekende zorg en service
Broeklanden 20