Uitstekend! Zeer professionele én vriendelijke Tandartsen praktijk
Ik ben meer dan tevreden over Cleyburch Tandartsen. Ik had door 30 jaar lang tandenknarsen en veel zure dranken te hebben gedronken, zo goed als geen glazuur meer op mijn tanden waardoor ik met sommige kiezen bijna op de zenuw zat. Van de telefoniste , assistente en tandarts kan ik niks anders zeggen dat ze mij heel vriendelijk en professioneel hebben geholpen. Ik kan dankzij tandarts P. de Jong en natuurlijk met de hulp van zijn assistente Danielle, weer pijnloos eten en drinken. Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Mijn tanden zijn mooi opgevuld met composiet en zien er ook weer mooi uit. En juist omdat het wel 4 zittingen van tussen de 2 en 2,5 uur ging, was het erg fijn dat de tandarts niet alleen maar ‘puur zijn werk deed’, maar ook de tijd nam om vragen te beantwoorden e.d. Ik voelde me geen nummer (zoals bij vele andere tandartspraktijken) , en heb mijn gebitsrenovatie als pijnloos en prettig ervaren. Ik moest van ver komen, maar het was het meer dan waard. Ik zou iedereen Cleyburch Tandartsen aanraden.
de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
de termijn voor het maken van een afspraak
hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling
de begroting die u ontving van de kosten van de behandeling (digitaal, schriftelijk of mondeling vanaf een bedrag €250,- en verplicht schriftelijk of digitaal vanaf een bedrag van €500,-)
de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling
Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid?
Nee
Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten?
N.v.t.
Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener u zou worden onderzocht of behandeld?
Ja
Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld)
Tandarts
Beveelt aan