Heel erg fijn

Ik heb een hele fijne en begripvolle ervaring gehad met Erik-Wim. Hij luistert naar je verhaal en is heel begripvol. Heel fijn in communicatie.

• Betrokkenheid

Uitmuntend in kennis en afhandeling

Realistische kijk op letselschade en vlotte afhandeling

Perfect geholpen en afgehandeld

Na een kennismakingsgesprek vertrouwen gekregen om alles uit handen te geven en het door deze schade expert te laten afwikkelen en adviseren. Professioneel en bekwaam advocaten kantoor.

• Betrokkenheid

Een menselijke en betrouwbare hulp die mij in mijn zaak super heeft bij gestaan

De heer Stals heeft mij vanaf het begin duidelijk en goed bij gestaan in de zaak. Ik heb ervaren dat hij weet waar hij over praat en neemt de tijd om te luisteren. Hij is betrouwbaar, geeft goed advies en pakt de zaak serieus op. Een aanrader voor iedereen wanneer je te maken krijgt met letselschade!

• Betrokkenheid

Zeer ervaren en deskundig: echt een aanrader als het gaat om letselschade!

Bij Erik Wim Stals weet en zie je dat hij er alles aan doet om je belangen te behartigen. Hij doet uitgebreid onderzoek, leest zich goed in en is juridisch zeer sterk onderlegt. Hij is goed in staat om je in begrijpelijke taal een moeilijk vraagstuk uit te leggen. En dat is ontzettend prettig, want daardoor blijf je goed betrokken. Verder is hij zorgvuldig en ontzorgt je volledig. Erg dankbaar voor zijn hulp in mijn zaak!

• Betrokkenheid

Advocaat met veel ervaring. Prettig geholpen.

Prettige advocaat. Duidelijke communicatie en helder taalgebruik!

• Betrokkenheid

Prettige betrokkenheid en zakelijk deskundig.

Was aangenaam verrast door ruime aandacht voor ingewikkelde zaak en deskundigheid. Duidelijk advies en direct ondernomen stappen.

Wierdensestraat 31

7607 GE Almelo

088 – 002 68 00

Over Expert Letselschade B.V.

Wij zijn Expert Letselschade Advocaten. Wij helpen slachtoffers met letselschade. Samen gaan we voor een maximale schadevergoeding. Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en hebben het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Over Advocaatscore.nl