Veel geleerd over wet- en regelgeving. Tempo en interactie was goed in balans tussen 'droge kost' van wet- en regelgeving, praktijkvoorbeelden en opdrachten.
Zeer interessante opleiding en zeer deskundige docent
Heldere uitleg en prettige 'leraar'
Goede lesmateriaal Voldoende kans om vragen te stellen Docent gaf goede antwoorden
Leerzaam en interactief. Veel voorbeelden uit praktijk
Mijn kennis over noodverlichting is enorm gegroeid. Ik heb nu een goed overzicht van alle eisen
De cursus wel leuk gehouden door bijvoorbeeld de lagoon tussen door en de opdrachten waar door de cursus leuk en interessant bleef en ik veel geleerd heb
Nico kan het onderwerp perfect overbrengen
Zeer goed.
Heel goed ervaren.
De ervaring met de docent was top. De lesstof was wat verwarrend maar dit heeft meer met wet en regelgeving te maken dan met de cursus.
Was heel leerzaam en trainer was echt erg fijn om les van te krijgen!
Duidelijk en informatief
De dag/opleiding voldoet aan mijn verwachtingen en eigenlijk wel meer. Veel geleerd en zeker waar ik wat aan heb.
Interactieve training, houd je goed bij de leerstof
Ik heb de basis kennis meegekregen welke nodig is om een goed pve op te kunnen stellen.
Wordt mooi enthousiast verteld en duidelijk. En vragen vanaf onze kant rustig en goed beantwoord. Geeft veel duidelijkheid hoe een PvE ingevuld kan worden
Tips en trucs invullen pve
Goede locatie Dia's lopen niet gelijk met het lesmateriaal. Lesmateriaal was wel veel tekst. Soms zeggen plaatjes meer dan 1 A4 vol tekst.
Wel veel informatie in korte tijd
Ik vind is het makkelijk als je weet waar je zoek ik de boek
Erg veel geleerd van jhon het is een echte vak man die weet waar hij het overheeft en neemt altijd de tijd om je vragen te beantwoorden of extra uit leg te geven
Goed, had alleen wel wat meer oefenvragen / toetsen gehad
Goede lessen en goede faciliteiten
Meander 551
6825 MD Arnhem
Obex is al twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties. De medewerkers van Obex zijn erg bekwaam in hun werk. De docenten van Obex, zijn naast het verzorgen van opleidingen, ook actief in de praktijk. Daarmee zijn de opleidingen van Obex gegarandeerd actueel! BVM Groep Nederland vormt samen met Brafon en Obex een integrale veiligheids-kennisketen. Samen bieden wij u een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aan. Brafon richt zich op de proces- en projectmatige kant van brandveiligheid en Obex biedt een breed portfolio aan opleidingen aan. Bekijk hier al onze opleidingen: