Gingen heel stel door de stof heen. Jammer dat de presentatie niet overeen komt met het leerboek. Dit zorgt voor veel zoek werk
Goed en duidelijk lesmateriaal met goede intructies.
Ik heb een prima training gehad
De dagen waren goed verdeeld qua uitleg en ook de docent nam goed de tijd voor vragen en duidelijk uitleg geven
Misschien net te kort tijd voor veel stof maar zeer leerzaam en interessant
Had hiervoor nog geen kennis van brandmeld en ontruiming en heb er een hoop van geleerd.
Mijn ervaring leraar legt goed uit. Luistert naar de vragen van de curcist en beantwoord deze op de juiste manier.
Duidelijke cursus. Fijne trainer. Goede locatie
Ik kan de opleiding alleen maar aanbevelen, John heeft de kennis en ervaring en weet deze op een leuke enthousiaste manier op ons over te brengen.
Hier kan ik nu verder mee
Docent geeft goeie uitleg
Veel nieuwe kennis opgedaan die ik kan toepassen in de praktijk
Duidelijk en interactief. Geen saaie momenten.
Prettige docent om de pittige stof uit te leggen
Veel geleerd
Heb veel en duidelijk informatie gekregen. En er was altijd ruimte voor vragen.
Goede herhaling in vogelvlucht plus wat nieuwe info
Veel informatie opgedaan ! Fijne presentatie door Marijke.Nam alle tijd voor alle vragen. Goede uitleg. Dankjewel. Groeten Marcel
Hoop leeswerk maar goed duidelijk
Was erg goed!
Prima ervaren voor een leek.
Positief
Het was veel informatie gedurende de dag. Maar het was leuk op maat gemaakt en duidelijk te volgen.
Meander 551
6825 MD Arnhem
Obex is al twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties. De medewerkers van Obex zijn erg bekwaam in hun werk. De docenten van Obex, zijn naast het verzorgen van opleidingen, ook actief in de praktijk. Daarmee zijn de opleidingen van Obex gegarandeerd actueel! BVM Groep Nederland vormt samen met Brafon en Obex een integrale veiligheids-kennisketen. Samen bieden wij u een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aan. Brafon richt zich op de proces- en projectmatige kant van brandveiligheid en Obex biedt een breed portfolio aan opleidingen aan. Bekijk hier al onze opleidingen: