1ste cursus dag met 20 man in 1 les. Hierna naar een andere plek in het land gegaan en dat was veel fijner, groep met 7 man hierdoor veel meer kunnen opslaan en kunnen sparren
Prima en volledige cursus duidelijke uitleg en goede docent
Duidelijke trainer. Verteld het leuk. Niet te serieus in voor een lolletje Zeer aantebevelen.
Kleine groep, duidelijke uitleg en de mogelijkheid tot extra vragen. En het was gezellig.
Heb de opleiding als prima ervaren
De leraar wist alles goed en duidelijk uit te leggen Antwoorden goed op de vragen En gaf nog duidelijker uitleg als het niet helemaal begrepen was
In de lesdagen ging de leerstof er op een snel maar haalbaar tempo erdoorheen. Frank is zeer goed in het duidelijk overbrengen van de leerstof en vragen kan hij ook erg goed beantwoorden door zijn theoretische kennis en praktijk ervaring. Dit zorgt voor een fijne leeromgeving waarbij de aandacht niet verzwakt en de vele leerstof niet overweldigend wordt.
Heldere en duidelijke uitleg omtrent de regelgeving voor nood en brandbeveiliging.
Het was een erg duidelijke presentatie met veel interactie. Erg veel geleerd van de opleiding die in praktijk gebruikt gaan/kunnen worden.
Goede informatie. Uitleg, voorbeelden. Obex noodverlichtingskaart is erg prettig om mee te nemen in de praktijk of voor aanbod noodverlichting.
Ik vond het een erg leerzame cursus. Ik wist al het een en ander van noodverlichting maar heb veel bijgeleerd en dingen geleerd die ik nog niet wist. Ook de uitleg was erg fijn en duidelijk. Alles was goed te volgen.
Er werd veel verteld over de noodverlichting ook dingen die ik nog niet wist. Ik heb hier veel aan gehad
Zeer leerzaam en ook zeker wat meer geleerd over bouwbesluit.
Duidelijk uitgelegd en veel van opgestoken
Goede duidelijke cursus met een goede docent die ook van een grapne houdt
Interessant
Erg duidelijk en interessant
Voor mij persoonlijk kwam het soms ietsje intimiderend over om verder vragen te stellen. Wordt soms weinig rekening gehouden met dat iedereen op een andere manier leert.
leuk
Goede uitleg over de lesstof. Van al het huiswerk werden uitwerkingen verstrekt zodat je het later nog eens na kon kijken. Het eten was trouwens ook heerlijk
Veel info maar heb veel wijsheid opgedaan.
Leuke lessen met erdoorheen enige geintjes zodat het leuk blijft
Meander 551
6825 MD Arnhem
Obex is al twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties. De medewerkers van Obex zijn erg bekwaam in hun werk. De docenten van Obex, zijn naast het verzorgen van opleidingen, ook actief in de praktijk. Daarmee zijn de opleidingen van Obex gegarandeerd actueel! BVM Groep Nederland vormt samen met Brafon en Obex een integrale veiligheids-kennisketen. Samen bieden wij u een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aan. Brafon richt zich op de proces- en projectmatige kant van brandveiligheid en Obex biedt een breed portfolio aan opleidingen aan. Bekijk hier al onze opleidingen: