Duidelijke uitleg
Goede docent. To the point en raakvlak met de praktijk
Veel geleerd om toe te passen in de praktijk
Goede en duidelijke cursus.
Goede ervaring. Manier van lesgeven is top. Weet de aandacht er bij te houden en herhaald de juiste hoeveelheid. Soepel in de omgang met een gemiste lesdag en heb deze op een andere gelegenheid kunnen inhalen.
Er wordt in een korte tijd veel informatie gegeven, waardoor er veel niet blijft hangen. Zou fijn zijn als het lesmateriaal van tevoren te raadplegen is.
Tevreden over de docent Zeer goede en uitgebreide uitleg Was zeer goed te volgen
Super, veel stof, werd goed uitgelegd
De cursus bevat zeer nuttige informatie maar niet alles is nuttig voor een installatiedeskundige
Cursus werd veel classicaal gegeven dus veel interactie met de groep.
Goeie cursus
Het is natuurlijk wel veel stof maar had een hele fijn docent die het goed uitlegde en ook op een leuke manier verteld
het was een goede en interessante cursus! Docent John heeft alles goed en duidelijk behandeld.
Yes
Positief, prettig om naar te luisteren.
Interessant
Duidelijke uitleg en veel geleerd in korte tijd
Duidelijk overzichtelijk en leerzaam
Perfecte ochtend. Veel geleerd.
Veel info, duidelijk weergegeven en terug te lezen in de sheets.
Heel interessant
Zeer nuttig en leerzaam!
Top en goed en duidelijk, meneer heeft egt de tijd voor vraag en antwoord!!
Dit is meer voor mezelf maar ik zit nog maar kort in de installatie techniek en deze opleiding lijkt wel meer voor mensen die al een bepaalde ervaring hebben in deze sector, wat dus resulteert dat deze cursus voor mij persoonlijke wat te snel ging
Meander 551
6825 MD Arnhem
Obex is al twintig jaar de meest betrouwbare opleider op het gebied van brandveiligheid en brandmeldinstallaties. De medewerkers van Obex zijn erg bekwaam in hun werk. De docenten van Obex, zijn naast het verzorgen van opleidingen, ook actief in de praktijk. Daarmee zijn de opleidingen van Obex gegarandeerd actueel! BVM Groep Nederland vormt samen met Brafon en Obex een integrale veiligheids-kennisketen. Samen bieden wij u een totaalpakket op het gebied van brandveiligheid aan. Brafon richt zich op de proces- en projectmatige kant van brandveiligheid en Obex biedt een breed portfolio aan opleidingen aan. Bekijk hier al onze opleidingen: