AutoCAD-cursus afgerond en klaar om nauwkeurige ontwerpen te maken!

Ik heb de AutoCAD Basis-cursus gevolgd bij Cadix en ben zeer tevreden! De training was helder, praktijkgericht en goed opgebouwd. De docent had veel kennis en gaf duidelijke uitleg, waardoor ik snel de basis onder de knie had. Een aanrader voor iedereen die met AutoCAD aan de slag wil!

Leuke, leerzame cursus

Leuke leerzame cursus. Goede leraar met veel autocad kennis. Veel geleerd in 4 lesdagen.

Goede cursus

Goede cursus en goede begeleiding

Prima en duidelijke lessen

Fariabele lesstof op maat

Fijn en behulpzaam bedrijf

Locaties over het hele land en eenvoudig te bereiken.

Verschillende trainingen mogen ervaren, heel leerzaam

Goed begeleid, zowel telefonisch als op de trainingen zelf .

Informatief

Ik kwam redelijk blanco hier en ben geïntroduceerd in BIM. Heel fijn.

Mooie eerste kennismaking

Prima met leuke afwisseling. Prettige docent. Goed dat het torentje bouwen niet gedaan is, opletten dat men geen non dingen inzet.

Niet wat ik ervan verwachtte, maar wel gezellig.

Ik had mij aangemeld met andere verwachtingen maar het bleek dat ik via mijn eigen bedrijf verkeerd was ingelicht. Maar al met al, vond ik het een erg gezellige en interactieve training.

Leerzaam

Goede cursus om zonder enige kennis toch na een dag te weten waar de basis over gaat. Hoe processen verlopen en hoe de software een beetje werkt.

Goed contact

Goede faciliteit

Geen verder opmerkingen

Tevrexen

Tevreden, nieuwe dingen geleerd.

Duidelijk uitgelegd, veel tijd voor cursisten

Goed lesgegeven door Jessie. Voldoende tijd voor persoonlijke begeleiding.

Hele mooie duidelijke cursus

Met name Jessie die het echt duidelijk uitlegt en het geduld heeft voor alle vragen, petje af...

Heel veel geleerd om een fijne en laagdrempelige manier

Jessie heeft met veel geduld en heldere uitleg SketchUp uitgelegd. Ik vond het echt een hele leuke cursus! Veel geleerd en zin om thuis verder te oefenen.

Praktisch en erg nuttige cursus

Aan de hand van een eigen praktijk voorbeeld tips en tricks ontvangen. Erg nuttig!

Fijne leerzame cursus gehad!

Het was fijn om een cursus bij Cadix te volgen. De online omgeving was duidelijk en er staat veel informatie online. Ook de cursus locatie is goed bereikbaar, er zijn voldoende les computers en een prima lunch. Ook de cursiste gaf goede opdrachten en was duidelijk. Kortom een fijne ervaring en voldoende opgestoken van de AutoCAD basis training.

Goede cursus, duidelijke uitleg en leuk les materiaal.

Is ok, moeilijk on line re volgen

Jessica is erg hoe leraar, maar is erg moeilijk on line de hele cursus te volgen.

Leuke vlotte cursus

De tijd vloog voorbij. Veel zelfstandig werken met tijdig klassikale lessen

Leerzaam

Goede leraren bij Cadix

Meer op wtb

Amperelaan 1 c

9207 AM Drachten

088 26 00 800

Over Cadix

Cadix helpt relaties in de werkvelden bouw, installatie, civiele techniek en maakindustrie te innoveren met behulp van de juiste software, kennis en scholing. Ons team van professionals biedt passende oplossingen op het gebied van automatisering en efficiënter ontwerpen en beheren met behulp van 3D/BIM technieken. Of het nou gaat om het verzorgen van een maatwerktraining of de oplevering van een productgenerator: dankzij de oplossingen van Cadix worden faalkosten en onnodige handelingen verminderd en werkt onze klant prettiger, sneller en accurater.