Amazing course, very helpful and insightful

I am very pleased with the course and with what it taught me.

Goede training

Ondanks het een basis cursus is toch nog dingen geleerd.

Leerzaam

In korte tijd heel veel geleerd. Goed vervolg op de basis.

Leuke cursus, goede insturcteur

Leuke cursus, veel geleerd. Tijd gast erg snel, heb t erg naar mijn zin gehad. Lunch iserg lekker

Zeer leerzaam

Leuke cursus om te volgen. Zeker als je weinig tot geen ervaring hebt met autocad. Wim neemt de tijd en verzorgt een verzorgt een gezellige les.

Zeer leerzaam

Leuke docent, veel kennis. Ik heb veel geleerd. Kleine klas. Ik heb de training als zeer leerzaam en prettig ervaren.

Erg goed. En leuke opdrachten

Erg veel geleerd en Wim is een goede docent

Prettig en leerzame cursus

Prettige en kundige lerares

Hele goede concept

Vind dat er goed uitgelegd word en dat je best wat opdrachten kan maken tijdens de les.

Veel geleerd

Lessen waren duidelijk, pauzes ruim voldoende en de lunch helemaal top. Volgende keer de cursus in Tilburg door laten gaan dan een 10

Zeer waardevolle cursus

Duidelijk en zeer goed uitgelegd

Heel goed

Vriendelijk en social

Fijne cursus

De cursus was enkel in Utrecht te volgen. Uiteindelijk een fijne locatie.

Leuke, goede cursus

Leuke cursus, alles werd heel duidelijk uitgelegd, en het tempo werd goed aan de groep aangepast. Nicky geeft heel fijn les, heel duidelijk en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Haar manier van lesgeven vond ik erg prettig, nooit saai, en je proeft haar passie en enthousiasme. De cursus was ook erg praktisch, je kon gelijk meedoen, en ik heb leuke dingen leren maken die ik direct in mijn werk kan toepassen.

Helemaal goed

Alles gung goed!

Ik heb heel gelerd

Veel stof, maar goed te doen

Veel stof om te leren. Maar door meerdere keren te doen en veel te herhalen blijft het goed hangen. Zeker aanrader voor een leek

Helemaal top

Goede en duidelijk uitleg gekregen over het programma en goed te volgen

Nuttige / Goede Cursus

Goede cursus voor de basishandelingen

Top cursus om te beginnen met Revit

Cursus gevolgd voor het innoveren van het bedrijf. Hiermee kan ik het vak sprinkler techniek naar een nieuw niveau brengen en beter weergeven voor montage. Het luisteren naar en overbrengen van, van leraar Guido is prettig en is goed te volgen.

Een goed gevulde cursus met diepgang en genoeg tools en handvaten om aan de slag te kunnen met de software. De instructeur (Guido Tits) is een leraar met veel kennis en humor, een goede combinatie om te leren en te lachen.

Dynamische cursus gegeven door een sympathieke leraar

De cursus is voorbij gevlogen. De combinatie van theorie en praktijk maakt het een leuke en afwisselende cursus. De lunch was erg goed.

Top uitleg en goed inspelen op behoefte en leerdoelen

Ik hebben de cursus als zeer positief ervaren. Kennis en kunde. Inspelen op vragen. Goede uitleg waar nodig. Kennis van zaken mbt auto cad. Leuk in omgang en niet saai. Concreet prima training.

Goede cursus

Goede cursus, duidelijk, relevante oefeningen, vriendelijk personeel

Inspiratie, leerzaam en verbreding van gedachtegang

De cursus heeft me geholpen om meer te weten te komen over wat er op dit moment mogelijk is met ai voor revit en gerelateerde zaken

Amperelaan 1 c

9207 AM Drachten

088 26 00 800

Over Cadix

Cadix helpt relaties in de werkvelden bouw, installatie, civiele techniek en maakindustrie te innoveren met behulp van de juiste software, kennis en scholing. Ons team van professionals biedt passende oplossingen op het gebied van automatisering en efficiënter ontwerpen en beheren met behulp van 3D/BIM technieken. Of het nou gaat om het verzorgen van een maatwerktraining of de oplevering van een productgenerator: dankzij de oplossingen van Cadix worden faalkosten en onnodige handelingen verminderd en werkt onze klant prettiger, sneller en accurater.