Prima basiscursus

Goede basiscursus autocad waar ik op het werk mee kan starten

Ik heb erg veel geleerd van deze cursus.

leuk en leerzaam

Veel geleerd en het naar mijn zin gehad in de basis cursus AutoCAD.

Lekkerduidelijk

Legt t programma duidelijk uit op n prettige manier.

Erg goed

Hele fijne aan huis cursus gedaan Fijne begeleiding

Ik heb meegekregen waar ik op zoek was: wat kan je met BIM en wat (no) niet.

Veel tijd voor discussies en vraagstelling. Prima. Soms wat chaotisch.

Goed overzicht over het gebruik van BIM

Goed om een idee te krijgen hoe BIM kan worden toegepast in de praktijk. Docent staat open voor allerlei vragen en opmerkingen over BIM.

Fijne cursus

Goed verzorgd van het begin tot het einde

Voldoende

Voldoende

De cursus zat goed in elkaar en volgen elkaar goed op!

De docent legt goed en rustig uit en neemt zijn tijd bij vragen van cursisten. Er zit geen minimum kennis aan de basis vaardigheden om in te stappen

Goede ervaring veel geleerd

Voorheen nooit inventor gebruikt en nu kan ik zelf verschillende tekeningen maken en zelf leuke dingen printen! En max goede leeraar! Veel geleerd en helpt je net zo lang totdat je het wel snapt !

Veel geleerd

Het lesmateriaal was erg duidelijk

Leerzaam

Pittig als je er nog niet eerder mee Gewerkt hebt zeer leerzaam.

Fantastisch uitgelegd

Ik ben Senghei dankbaar

Leuk

Leerzaam

Prima cursus, weer een beetje opgefrisd

Fijne en duidelijke cursus.

Hartstikke prettige omgeving om de basis te leren kenne

Eerste 3 dagen kunnen voor mij wat sneller laatste dag veel info

Prima basis voor een beginnend tekenaar

Heel veel geleerd ,en de basis is goed . Instructeur heel bekwaam en legt goed uit Zeker aanbevolen

Prima cursus, geleerd waar ik voor kwam

Prima locatie en de cursus was goed verzorgd. De kantine was uitgebreid en heerlijk. Alleen het parkeren was niet goed geregeld.

Goede uitleg

Interessant

Heb er meer gevoel bij nu

Duidelijke uitleg veel informatie

Great.

Great experience, learned a lot, atmosphere is friendly.

Basis cursus Fusion, is voor gevorderden en niet voor beginners

Zoals de naam basis doet vermoeden ga je er vanuit dat dit voor mensen is met een technische achtergrond maar zonder kennis van tekenen in Fusion, voor deze cursus moet je wel ervaring hebben in tekenen, contact met Cadix gehad, ze hebben mij een passende oplossing aangeboden, dit is goed opgelost.

Goede training

De omschrijving van de website kom overeen met de inhoud van de cursus. Op de online omgeving kun je de lesmaterialen terug vinden. Van te voren kun je deze materialen ook al raadplegen. Alles is goed en duidelijk geregeld.

Amperelaan 1 c

9207 AM Drachten

088 26 00 800

Over Cadix

Cadix helpt relaties in de werkvelden bouw, installatie, civiele techniek en maakindustrie te innoveren met behulp van de juiste software, kennis en scholing. Ons team van professionals biedt passende oplossingen op het gebied van automatisering en efficiënter ontwerpen en beheren met behulp van 3D/BIM technieken. Of het nou gaat om het verzorgen van een maatwerktraining of de oplevering van een productgenerator: dankzij de oplossingen van Cadix worden faalkosten en onnodige handelingen verminderd en werkt onze klant prettiger, sneller en accurater.