kwaliteit en vakmanschap

De winkel in Utrecht bezoeken is al een feestje, met al die kleurige stalen om je heen. Goed geholpen, goed advies, ook bij bezoek aan huis, en heel vakkundig geïnstalleerd. Blij met een prachtige traploper.

Perfecte match tussen ambacht en optimale keuze mogelijkheid

In monumentale panden met trappartijen als eye catcher horen natuurlijk traplopers. Maar er zijn maar weinig specialisten op dit gebied. De rode traploper uit Utrecht is zo'n specialist. Er wordt ruim de tijd genomen om te komen tot een juiste keuze. Dat is best lastig omdat het assortiment en de mogelijkheden legio zijn. Dan uiteraard komt het vakmanschap aan de orde om de uitgekozen loper met zijn specifieke patroon natuurlijk optimaal op een trap met zijn bordessen te kunnen plaatsen. Ook hier niets dan complimenten. Deze mensen weten waar ze het over hebben. Het eind resultaat is altijd enorm mooi.

Zeer goede service, erg aardige mensen en een geweldige traploper!

Zie boven!

Professioneel !

Yvonne (Utrecht) heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze van de juiste traploper en roedes in ons huis uit de dertiger jaren. De traploper is geplaatst door een professional. Hij beschikt over een jarenlange ervaring en dat was goed te merken als je kijkt naar het prachtige resultaat. Wat een skills !!! Kortom....... het was een fantastische klantreis. Albert en Karoline

Hadden we veel eerder moeten doen!

Heel blij met onze nieuwe traploper. Super actie om een styliste mee te laten denken in de winkel. De keuze is reuze, dus dat heeft echt geholpen. We waren sneller aan de beurt dan verwacht en hebben nu een geweldig mooie trap. Heel blij mee en het is fantastisch goed gelegd. Echt een dikke vette aanrader!

Heel blij mee

Wij zijn heel blij met de traploper van De Roode Loper. Een mooie winkel, keuze uit kwalitatieve en mooi lopers, en ze komen daarna thuis met een aantal stalen zodat je kan kijken hoe het in je huis staat. Ook het leggen is professioneel gedaan. Hier gaan wij hopelijk nog vele jaren van genieten!

Dit is wat onze byzondere trap verdiend!

Ben heel lang op zoek geweest naar een mooie loper voor onze trap. Het is een byzondere trap die een eye catcher moest worden die hoort bij de geschiedenis van het huis! Het was meteen een klik in de winkel en fijn dat er meerdere stalen bekeken konden worden….. het resultaat is VERBLUFFEND

Mooi aanbod, persoonlijk en vriendelijk en vakmanschap

Via Insta de Roode Loper ontdekt. In de Utrechtse winkel wordt de tijd genomen om je van advies te voorzien. Er is een ruime keuze aan lopers van klassiek tot modern. Ze meten de trap ook in en nemen een kleine selectie mee, zodat je het thuis ook nog kan beoordelen. Na 3 weken al bericht dat de meesterstoffeerder langskwam. Met vakmanschap is de loper op lastige trap gelegd. Erg blij met eindresultaat.

Een prachtige verrijking van ons huis!

Na ruim 11 jaar tegen twee oude en beschadigde trappen in ons jaren-30-huis te hebben aangekeken, hebben we eindelijk de stap gezet om dit goed en grondig aan te pakken. In de winkel van De Roode Loper in Utrecht zijn we uitstekend geholpen en geadviseerd. Er is een ruime keuze en er zijn veel mogelijkheden. Vervolgens is alles bij ons thuis nogmaals zorgvuldig nagemeten en besproken. De trappen zijn eerst volledig opgeknapt met behulp van een schilder en waren ruimschoots op tijd klaar voor de legdatum van de lopers, zodat alles netjes kon uitharden. Het eindresultaat is méér dan prachtig en zelfs mooier dan verwacht. De stoffeerder heeft beide trappen supernetjes en strak bekleed, met degelijk en dik ondertapijt, mooie RVS-roeden, knopen met bolletjes en natuurlijk twee prachtige lopers die perfect passen bij het huis. Wij zijn er echt ontzettend blij mee!

Prachtige traploper!

Keuze in de winkel is erg groot. Prachtige loper voor onze trap gevonden. Deze werd door de vriendelijke medewerker keurig netjes en met geduld gelegd. Uitleg werd tussendoor ook gegeven. Aan het einde alles netjes schoon opgeleverd en het afval werd meegenomen. Kortom: enorm tevreden. En de traploper? Die loopt heerlijk!

Correct bedrijf , mooie spullen super communicatie

Correct bedrijf , mooie spullen, super communicatie

Ouderwets goede service

Wij zijn uiterst tevreden over de Roode Loper. Vanaf de eerste keer de winkel in Den Haag te hebben bezocht en daarna diverse keren vanuit Purmerend nogmaals weer uitgebreid zoeken naar je juiste loper die zou passen bij ons nieuwe interieur. Na ruim een jaar was het eindelijk zover huis afgebouwd dus het inrichten kon beginnen. En als slotstuk de traploper als de kerst op de taart kroon op het werk. Dankjewel top

Hij ligt echt super mooi, ontzettend blij mee.

Ontzettend tevreden

Super service en fantastisch resultaat.

Vanaf het moment van uitkiezen tot het installeren van de traplopers in huis was de service heel goed. Fijne en duidelijke communicatie en echt verstand van zaken. De traplopers passen perfect in huis en het is elke dag een feestje om naar boven en beneden te lopen. Geen moment spijt van deze investering. Wij raden de De Roode Loper aan iedereen aan die nadenkt over een traploper in huis.

Fijn bedrijf, mooie loper, echt prima.

Fijne winkel met veel keuze. Perfecte medewerker in de winkel, snel, denkt goed mee. Daardoor kon de keuze goed worden gemaakt. Communicatie in het vervolg van het proces prima. Fijne medewerker die de loper kwam leggen. En als belangrijkste; een prachtige loper.

Kwaliteit met service

Fijn geadviseerd in de winkel en daarna thuis nog een keer rustig kunnen kijken met de uitgezochte materialen. Duidelijke afspraken, welke worden uitgevoerd door een vakman. Zeer tevreden!!

Vaardige, vriendelijke en kundige mensen

Bij het uitzoeken van de loper werd ik ontzettend vriendelijk geholpen. Enorm veel keuze in de winkel in soorten, materialen en kleuren van de lopers. Er werd goed gekeken naar het soort huis, de soort trap. En juist ook wat niet mooi zou worden. Er werd tijd genomen om goed te kijken wat kan en wat ik mooi vond. Heeft enorm geholpen bij het maken van de keuze voor de juiste loper! Ook bij het inmeten nogmaals alle gecheckt. Uiteindelijk twee ontzettend mooie lopers laten plaatsen waardoor het huis nu echt af is!

Fantastische persoonlijke service van begin tot eind.

Onwijs fijn bedrijf die ons goed heeft kunnen adviseren vanuit hun expertise en ambacht. Erg blij met het eindresultaat en elke keer weer vriendelijk en zorgvuldig geholpen.

Helemaal naar wens

Prachtige loper en mooi en vakkundig gelegd

Prachtige winkel en fijn en professioneel geholpen bij het uitkiezen van een schitterende traploper!

Eerst overweldigd door de vele keuze aan kleuren, patronen en materialen maar al gauw vonden we 4 mogelijke opties. Josje kwam bij ons thuis om te kijken welke het beste paste in ons interieur. Daarna was het even wachten maar dat werd ruimschoots beloond door de schitterende loper die we nu op onze trap hebben. Ziet er prachtig uit en loopt heel zacht onder onze voeten. Werd in een dagdeel gelegd door een professionele medewerker. Aanrader dus!

Prachtige traploper

De uitzoeken van de juiste kleuren, is al een feestje in de prachtige showroom. Het proces daarna van inmeten tot leggen is keurig. Het resultaat is fantastisch!!

Iedere keer dat ik over de trap loop is nu een feestje!

"We zijn ontzettend goed geholpen in de winkel bij het maken van onze keuze. Het aanbod is groot en er werd echt de tijd genomen om mee te denken. Het plaatsen van een traploper is een ambacht dat nog maar weinig mensen beheersen, maar de monteur was een echte vakman. Het resultaat mag er zijn: onze trap is een juweeltje geworden en we zijn er enorm trots op!"

Geweldig mooi!

Wij zijn heel goed geholpen door Yvonne. De service aan huis is heel erg fijn. En het eindresultaat is prachtig. Zeer vakkundig gemaakt.

Van het 1e tot het laatste contact ...alles verliep perfect en volgens afspraak!

Wat een fijne ervaring! En wat een keus! En wat een professionals! En we hebben een prachtige loper nu op onze trap liggen...heel warm en fijn!

Goede service en kwaliteit

Fijne service. Afspraak 1 op 1 en fijn dat een thuis bezoek mogelijk is. Daardoor een mooie keuze kunnen maken. De traplopen is echt vakkundig aangebracht. Heel mooi resultaat.

Kuipersweg 2P

3449JA x 2P