Prachtige lopers, vakkundig geïnstaleerd

We hebben onze tweede en derde lopers aangeschaft door de Roode Loper na een fijne ervaring met de eerste loper in ons oude huis. Het advies was fantastisch en we zijn zeer tevreden met het resultaat, m.a.w. vakkundig advies en vakkundige installatie.

Fijne communicatie met vakmensen

Wat een feest om bij jullie in de showroom te komen en een ruime keus te hebben. Daarna vakkundig advies in ons huis. Tot slotte een vakman die de loper heeft gelegd.Helemaal blij mee! Jullie hebben goud in handen, wat een mooi familiebedrijf en fijne service.

Blij met de nieuwe kleurrijke traplopers

Prachtige kwaliteit lopers en vriendelijke snelle service zowel bij het uitzoeken van de lopers als bij het leggen.

Vakmanschap & betrouwbaarheid!

We zijn in de winkel super geholpen met het uitzoeken van onze traploper. De stoffeerder was keurig op tijd, belde een dag van te voren hoe laat hij kwam & heeft perfect werk achter gelaten. Er was na het plaatsen geen stofje te vinden. Alles is met puur vakmanschap op maat gemaakt op onze trap. Echt een aanrader!

Ouderwets vakmanschap!

Het hele proces van koop tot en met het leggen kenmerkt zich door vakmanschap, men weet waar het over gaat, komen met goede adviezen.

Van A tot Z een zeer prettige ervaring!

Buitengewoon goed advies ontvangen (vriendelijk en zeer vakbekwaam). De zeer uitgebreide, wonderschone collectie lopers verbaasde ons enorm, evenals het mooie ambacht wat de stoffeerder heeft neergezet. Chapeau!

Super!

Enorm goed en snel geholpen, van het bezoek aan de winkel tot aan de installatie. Keurig, goede afspraken en communicatie en prachtig eindresultaat, we zijn ermee in onze nopjes!

Zoals verwacht

Net bedrijf met een goed advies. Komen hun woorden na en leveren een mooie product en service. Bij een volgende gelegenheid weten we waar naar toe te gaan. Ron Bouwmans

Geweldige service en kwaliteit en heel blij met de traplopers!

We zijn heel blij met de mooie traplopers van De Roode Loper. Ze hebben een geweldig eindresultaat geleverd met kwaliteit en service zoals je dat niet vaak meer ziet.

Kuipersweg 2P

3449JA x 2P