Heeft een totaal van 50 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,3
Review overzicht
Positief sentiment85%
De beoordelingen laten een overwegend positieve ervaring zien met vriendelijk personeel en een vlot aankoopproces. Klanten waarderen duidelijke communicatie en betrouwbare service. Enkele opmerkingen gaan over kleine leveringsproblemen, maar het vertrouwen in de partner blijft hoog. Veel klanten geven aan in de toekomst weer zaken te willen doen.
Sterke punten
Uitstekende service
Duidelijke communicatie
Vriendelijk personeel
Gebaseerd op 28 reviews
deskundig betrouwbaar
fantastisch geadviseerd en geholpen door jop zal hem zeker aanbevelen bij collega's
13 August 2025
B. Keus Witgoed
den bosch
Beste B. Keus Witgoed,
Fijn dat u zo tevreden bent en bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier met uw bedrijfswagen!
prima geholpen!
Prima bedrijfswagen gekocht, Thomas heeft ons zeer goed geholpen!
8 August 2025
Remco
Naaldwijk
Beste Remco,
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de dienstverlening van Thomas. We wensen u veel fijne kilometers toe met uw bedrijfswagen!
Met vriendelijke groet, Team Louwman Bedrijfswagens
Uitstekende service, vakmanschap en ook nog goede koffie!
8 August 2025
Showplaza group B.V.
Eindhoven
Beste Showplaza Group,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. We wensen u nog vele veilige en plezierige kilometers toe met uw bedrijfswagen!
Super obsługa
Swietnie
17 May 2025
BendBud
IJMUIDEN
Heldere communicatie, duidelijke omschrijving, nakomen van afspraken
Voertuig zoals omschreven. Correcte communicatie. Auto superschoon van binnen en van buiten. Afgeleverd op zeer korte termijn, prima.
Had nog iets meer historie bekend en aantoonbaar mogen zijn. Bij afleverbeurt AdBlue niet bijgevuld en motorolie 40% restkwaliteit. Dat kan beter.
14 May 2025
Fydro B.V.
EDE
Fijne bus voor een mooie prijs mogen kopen.
Mijn ervaring met Louwman is erg prettig. De bus die ik in november 2024 heb mogen kopen is op 50 punten gecheckt en geen verborgen gebreken of mankementen geconstateerd. Verder netjes en snel afgeleverde, waardoor ik snel weer door kon. De communicatie is ook professioneel en zeer fijn verlopen. Super tevreden. Bedankt.
3 March 2025
Dirk
Honselersdijk
Beste Dirk,
Wat een prachtige beoordeling, ontzettend bedankt! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. We wensen u vele veilige en plezierige kilometers toe!
Auto niet netjes afgeleverd
Ik heb toch een hoop geld uitgeven voor de aanschaf van mijn Mercedes en dan ontbreken er een aantal kleine dingen. Kunststof kapje op het dak en een kunststof knopje bijreidersstoel.
Dan krijg ik continu meldingen in mijn scherm.
Hierover moet ik dan nog wel contact opnemen bij jullie.
Montage en Klusbedrijf Tom Huyser
Zuidland
Aardige lui
van der Windt
Capelle aan den IJssel
Beste meneer van der Windt,
Bedankt voor de goede beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over ons en we wensen u vele veilige en plezierige kilometers in uw bedrijfswagen.
Netjes geregeld allemaal
Bij louwman een sprinter(2019) gekocht , netjes en correct allemaal.
Jammer geen korting gehad maar ben tevreden.
Enigste wat ik mis zijn de vrijkaartjes voor het louwman museum.
Collega had die namelijk wel gehad bij zijn aankoop.
Hpj groot
Castricum
Beste Hpj Groot,
Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met uw Sprinter.
Onze verkoper Thomas heeft u nog geprobeerd te bellen, maar kreeg u helaas niet te pakken. Als u opnieuw contact met ons op wil nemen, dan regelen wij de kaartjes voor het museum graag voor u!
Met vriendelijke groet, Team Louwman Bedrijfswagens
Doe al twee jaar zaken met Teun
Teun is een uitstekende verkoper die ook oog heeft voor de realiteit.
QuiteRight B.V.
Dordrecht
Beste QuiteRight,
Bedankt voor deze mooie beoordeling, we zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over de samenwerking met onze verkoper Teun! Mocht u weer in de markt zijn voor een bedrijfswagen dan ontvangen we u natuurlijk graag weer.
Met vriendelijke groet, Team Louwman Bedrijfswagens
Goeie, transparante en vlotte service!
Ik heb een nieuwe bedrijfswagen gekocht bij hen, alle communicatie was vlot en helder. Alles is netjes geregeld en je weet waar je aan toe bent.
Demolition Den V.O.F.
Tilburg
Beste Demolition Den,
Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening en we wensen u vele veilige en plezierige kilometers toe in uw nieuwe bedrijfswagen.
goed geregeld
we hebben daar paar keer auto s gedaan en we zijn zeker van plan om in de toekomst er weer te kopen
Edcor Sneltransport B.V.
Amersfoort
Beste Edcor Sneltransport,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent en zien u graag weer terug als u weer in de markt bent voor een bedrijfswagen.
Uitstekend!!! Heel tevreden
Zeer tevreden met mijn aankoop bij dit bedrijf
14 November 2024
Comfort Info HVAC bvba
Schoten
Beste Comfort Info,
Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling! We zijn blij dat u zo tevreden bent met uw aankoop en wensen u nog vele veilige en plezierige kilometers toe!
Met vriendelijke groet, Team Louwman Bedrijfswagens
Na wat hobbels is het uiteindelijk gelukt
Er waren wat hobbels. Die zijn genomen en uiteindelijk zijn we blij.
De verkoper die ons begeleid heeft deed echt zijn best.
14 November 2024
Robert Keim
Gaanderen
Beste Robert,
We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de begeleiding van onze verkoper Teun. We hebben ons best gedaan om de problemen te verhelpen en we vinden het fijn dat u nu blij bent en kunt genieten van uw aankoop.
Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben of in de toekomst weer een bus zoeken, dan bent u natuurlijk altijd welkom!
Met vriendelijke groet, Team Louwman Bedrijfswagens
Zeer goede ervaring met Louwman Bedrijfswagen. Discreet, betrouwbaar en zeer servicegericht.
Tijdens het eerste gesprek m.b.t. mijn interesse voor het voertuig was de klik er meteen met de adviseur van Louwman Bedrijfswagens. De dienstverlening/ service verliep vlekkeloos zonder verdere bijzonderheden/ problemen. Ik ben zeer tevreden over mijn voertuig. Louwman Bedrijfswagens is UITSTEKEND!!
Nusret Mutlu
Tilburg
Beste meneer Mutlu,
Wat een prachtige review! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening en de auto. We willen u nog vele veilige en plezierige kilometers toewensen.
Vriendelijke verkoopmedwerker
Gevonden wat we zochten
Bos B.V.
Axel
Beste Axel,
Bedankt voor de mooie beoordeling! We zijn blij dat u bij ons de wagen heeft kunnen vinden die u zocht en we wensen u nog vele veilige en plezierige kilometers toe!
Nvt
Nvt
A.L.N. Valentijn
St willebrord
Aflevering van EQV was perfect
Pas een 8 persoons EQV gekocht en zowel het verkoopproces als de aflevering waren perfect geregeld. Vriendelijk, persoonlijk en meedenkend. Een aanrader om zaken mee te doen! Team Louwman, ga zo door.
10 October 2024
Ludwig
Teteringen
Fast response
All perfect
9 October 2024
Galanopoulos Michail
Greece
Prettig te woord gestaan en goed meegedacht in oplossingen. Jammer dat apk keuring zo lang op zich liet wachten en dat er geen transparantie was over de uitgevoerde werkzaamheden.
9 October 2024
Effectief dienstverlening B.V.
Roosenda
Zeer goede
Super geholpen en vriendelijk
Antoon
Leiden
Fijne mensen en een vlotte, deskundige manier van zaken doen!
Mark
Werkendam
Beste Mark,
Bedankt voor de goede beoordeling! We zijn blij dat u zo tevreden bent. We wensen u nog vele plezierige kilometers toe!
Eerlijk en betrouwbaar
Altijd leuk zaken gedaan
Ertan
Yilmazer
Beste Ertan,
Bedankt voor de mooie beoordeling! Het prettige doen van zaken is zeker insgelijks!
Met vriendelijke groet, Team Louwman Bedrijfswagens
Ga er nooit meer wat kopen
Is geen worden voor
Review overzicht
Positief sentiment85%
Heeft een totaal van 50 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,3
Over Louwman Bedrijfswagens
Bij Louwman Bedrijfswagens helpen we u graag bij het vinden van de perfecte bedrijfswagen voor u en uw bedrijf!
Al onze bedrijfswagens vallen onder het Louwman Bedrijfswagens label: Veilig, Vertrouwd & Voordelig. Daarbij worden de wagens minimaal afgeleverd met een nieuwe APK, die naar keuze kan worden aangevuld met onderhoud en garantie. Onze verkopers vertellen je graag meer over de uitgebreide onderhouds- en garantiemogelijkheden.
Ontdek onze bedrijfswagens dus snel en kom langs bij ons in Raamsdonksveer voor een vrijblijvende proefrit! Voor verdere vragen kunt u ook altijd bij onze verkopers terecht.
Wij zijn telefonisch altijd op ons vaste nummer bereikbaar, ook na 18:00 uur en in het weekend!