Aan te raden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 20 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
De opmerkingen prijzen consequent de duidelijke communicatie, professionele aanpak en echte betrokkenheid. Respondenten waarderen de grondige aandacht voor details en de persoonlijke opvolging. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en geruststellend beschreven.
Vriendelijk en helpen je goed met het dossier
4 September 2026
Petra
Aalter
Vanaf dag één had ik het gevoel dat ik bij de juiste persoon was terechtgekomen.
1 July 2026
Senne
Knokke-Heist
Ik raad Parmentier Advocaten sterk aan. Het dossier werd nauwkeurig opgevolgd. Mter. Parmentier en haar team waren steeds bereikbaar om vragen te beantwoorden en deskundig advies te geven. Ook de warme, persoonlijke aanpak waardeerde ik enorm. Topteam!
18 June 2026
Super werk,bedankt
18 May 2026
Philippe bogaert
Oostakker
Heel tevreden over de begeleiding: ze luisteren echt, werken alles tot in detail uit en dankzij Margaux Mouton een topresultaat behaald.
20 April 2026
T
Gent
Ik heb de samenwerking als zeer positief ervaren: duidelijke en transparante communicatie, veel betrokkenheid en echte empathie. Absoluut een aanrader.
17 February 2026
D.R.S.
Gent
Doen wat ze moeten doen. Goed geholpen geweest
13 February 2026
Jonas
Laarne
Zeer professioneel, correct en transparant, met een duidelijke en gestructureerde aanpak van begin tot einde.
Mariyan
Gent
Transparante communicatie, persoonlijke opvolging per mail en telefoon met bereikbaarheid wanneer noodzakelijk. Empathisch, doch pragmatisch ingesteld team. In donkere tijden waardevol om op terug te vallen.
Anoniem S.
Gent
Professioneel en gespecialiseerd advocatenkantoor. Gaan zeer grondig te werk en hun expertise is duidelijk zichtbaar. Nemen uitgebreid de tijd om je verhaal volledig te begrijpen. Ik ben mtr Nel De Backer ontzettend dankbaar. Dankzij de empathische en zelfzekere wijze waarop zij mij heeft begeleid heb ik deze moeilijke periode doorstaan. Van harte bedankt!
B.
Leuven
Very good explanation of the situation, follow up and intervention. Very suitable for non-native speakers of dutch.
23 January 2025
c
Gent
Meesters Elle en Lisa-Marie hebben me met veel kennis van zaken en empathie bijgestaan in wat voor mij een erg moeilijke periode was, en uiteindelijk ook een zeer gunstige uitspraak verkregen. Ik beveel Parmentier advocaten daarom met volle overtuiging aan.
19 January 2025
Anoniem
Destelbergen
Van begin tot einde goed geholpen geweest en alles werd goed opgevolgd
10 January 2025
miguel
Kluizen
Ik ben perfect en op een correcte manier geholpen. Mij met raad en daad bijgestaan en mij op weg geholpen naar hulp. Bij elk contact een onmiddellijke respons.
Stefan
Wetteren
Vlotte samenwerking Correcte afspraken Financiële verantwoord
Geert Claeys
Merelbeke
Ze is een topadvocaat die haar job door en door kent
Natalie
Zemst
Bij Parmentier advocaten ben je in goede handen. Zeer professioneel, correct, een aanrader !
Maxence
Astene
Het afgelopen jaar heb ik ervaren hoe snel je leven bijna verwoest kan worden door valse beschuldigingen. Gelukkig heb ik na enige tijd contact opgenomen met deze deskundige en betrokken juristen, die mijn zaak zeer professioneel hebben afgehandeld.
7 January 2025
L
Gent
Ik was ten einde raad met iets waar ik heel onzeker van werd & ik geen zin meer had om door het leven te gaan. Door deze 2 dames werd ik meteen op mijn gemak gesteld. Ze hebben mij heel goed geholpen & de resultaten waren er zeker. Ik raad deze meesters enorm hard aan. Bedankt voor mij bij te staan.
13 September 2024
Laurens