Een vakman die met je meedenkt

Hofman Klimaattechniek heeft bij ons een warmtepomp geïnstalleerd. Don is een expert op z'n vakgebied, gedreven om kwalitatief goed werk af te leveren en bovendien prettig in de omgang. Hij heeft vanaf het begin helder advies gegeven en het systeem in korte tijd aangelegd, inclusief het nodige elektra- en leidingwerk. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en hoe het proces is verlopen.

• Nazorg en Garantie

Veel kennis en denkt goed mee.

Don is een betrouwbare installateur die erg betrokken is en goed meedenkt.

• Nazorg en Garantie

Zonder aarzelen zouden wij Hofman Klimaattechniek opnieuw inhuren.

Hofman Klimaattechniek is een bedrijf wat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, zelfs ideologisch. Al vanaf de eerste mailwisseling voelde het contact met Don Hofman prettig aan. Dat prettige gevoel werd alleen maar beter nadat Don bij ons thuis de situatie op kwam nemen om een voorstel uit te werken. Je merkt aan alles dat Hofman Klimaattechniek goed opgeleid is en alle benodigde certificaten in huis heeft. Zijn uitgewerkte technische oplossing kon de goedkeuring krijgen van technische adviseurs duurzame energie van een technische groothandel! In de persoonlijk sfeer merk je dat Hofman Klimaattechniek een bedrijf is dat meedenkt, mee beweegt, zich makkelijk aanpast en heel graag wil dat de klant tevreden is maar ook de juiste technische installatie krijgt die past bij het huis en de bewoners. Ze reageren direct op telefoontjes, mail of berichtjes en komen direct langs als het nodig is, ook bij gebruikersvragen en ook nadat de installatie al lang opgeleverd was. Hele prettige en vriendelijke mensen die wij van harte aanbevelen om zaken mee te doen.

Dr Wagenaarstraat 37

6823 EM ARNHEM

Over Hofman Klimaattechniek B.V.

Hofman Klimaattechniek BV is gespecialiseerd in adviseren, installeren, onderhouden en repareren van warmtepompen, airconditioning en VRF systemen.

Over Techniek Nederland