Nieuwbouwwoning - ruwbouw + deels afbouw

Wij hebben samen met Bouwkoers onze nieuwbouwwoning in Panningen gerealiseerd en zijn ontzettend tevreden over het hele traject. De communicatie verliep altijd helder en vlot, en de deskundigheid van het team gaf ons veel vertrouwen. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen en een duidelijke, overzichtelijke planning. Dankzij de transparante werkwijze van Bouwkoers hielden we als klant steeds volledig inzicht in de voortgang en de uitgevoerde werkzaamheden. Wij kunnen Bouwkoers dan ook van harte aanbevelen!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zeer deskundig, korte lijnen en komen afspraken perfect na

Bouwkoers heeft bij ons de benedenverdieping aangepast en een overkapping geplaatst. Van start tot finisch wordt je deskundig geadviseerd door eigenaar Ivo en worden alle afspraken perfect nagekomen. De lijnen zijn erg kort. Als er tussentijds iets extras aangepast moet worden en dit zat van te voren niet in het plan dan doet Bouwkoers er alles aan om deze aanpassing in de planning mee te nemen. De medewerkers werken hard, leveren mooi werk en zijn klantgericht ingesteld. Kortom een aannemer waar je met een gerust hart je bouwplannen aan kunt toevertrouwen!!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Vloer, Keuken

Deskundig, pragmatisch, oplossingsgericht!

Vanaf de kennismaking een klik en goed gevoel gekregen bij Ivo met betrekking tot zijn vakmanschap, pro actieve advisering en manier van communiceren. Dat is tijdens de verbouwing keer op keer bevestigd: strakke planning (ook behaald!), meedenken, flexibiliteit en die enkele keer dat het even tegenzat werd het - zonder gemaar - opgelost. Zeker ook niet vergeten de inzet en betrokkenheid van een deskundige, sociale én gezellige groep werknemers e/o ingehuurde ZZP's die kwaliteit hebben geleverd. Top! Bouw- of renovatieplannen? Niet twijfelen: Bouwkoers bellen!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken

Duidelijk en betrokken

BouwKoers is een prettige partner in ons project geweest. Ontzettend betrokken, benaderbaar en werkt conform planning. Ze werken netjes en denken mee in mogelijkheden en wensen. Kortom, een prettige ervaring!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Bouwkoers heeft onze serre en bijkeuken prachtig en vakkundig verbouwd.

Wij hebben onze serre en bijkeuken laten verbouwen door Bouwkoers en zijn ontzettend blij met het resultaat. Vanaf het eerste contact tot de oplevering waren de communicatie en samenwerking heel prettig. Er werd goed meegedacht over de mogelijkheden en onze wensen zijn echt serieus genomen. Het team werkte netjes, kwam afspraken na en hield ons steeds op de hoogte van de voortgang. De vakmensen zijn professioneel, vriendelijk en hebben oog voor detail. Het eindresultaat is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt – de serre en bijkeuken voelen nu ruim, licht en heel praktisch in gebruik. Wij zouden Bouwkoers zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partij voor een verbouwing!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Betrouwbaar bedrijf met een geweldig resultaat!

Bouwkoers heeft meerdere projecten bij ons afgerond. We zijn hierover zeer te spreken. Er werd goed meegedacht en we kregen bruikbare adviezen.De verbouwingen liepen vanaf het begin tot het einde soepel en we zijn erg gelukkig met het resultaat. Het volgende project staat alweer gepland.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Badkamer, Onderhoud/service

Goede communicatie, harde werkers

Als je nog een aannemer zoekt is dit bedrijf echt een aanrader. Er word goed gecommuniceerd, geluisterd naar je wensen en kundig werk afgeleverd.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer

Betrouwbare aannemer met topresultaat

Bouwkoers heeft ons meerdere keren ontzettend goed geholpen met diverse aan- en verbouwingen. Zo o.a. onze aanbouw, onze badkamer, het toilet en het kantoor met carport. Het team werkt netjes, professioneel, komt afspraken na en denkt goed mee in oplossingen. Ook hebben ze oog voor detail en afwerking. De communicatie was duidelijk, professioneel en met korte lijnen. Je weet waar je aan toe bent met Bouwkoers. Zeker een aanrader voor wie een betrouwbare aannemer zoekt!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Garage/schuur, Keuken, Badkamer, Onderhoud/service

Betrouwbaar en meedenkend.

Bouwkoers heeft zowel onze vorige als onze huidige woning volledig naar onze wensen aangepast. Ze leveren het afgesproken werk netjes af. Met hun vakkennis en ervaring gaven ze ons heel erg waardevolle tips.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Keuken
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Fijne en kundige vaklui, komen afspraken na.

Wij hebben Bouwkoers ingeschakeld om een beneden verdieping te renoveren. De planning, communicatie en kosten waren allemaal duidelijk en correct.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Badkamer

Hele fijne samenwerking

Bouwkoers heeft bij ons de verbouwing van de beganegrond en aanbouw gerealiseerd. Erg prettig om mee samen te werken. Duidelijke afspraken, fijn en kundig personeel en goede onderaannemers zorgde voor het mooie resultaat. Wij zijn er heel erg blij mee.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Twee keer samengewerkt met Bouwkoers, zou de derde keer zeker weer voor Bouwkoers kiezen

Bouwkoers is betrokken bij het volledige proces. Van de ontwerpfase tot uitvoering, er wordt continu pro actief meegedacht om het beste resultaat te bereiken. Alles met aandacht van mens tot mens.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Zeer betrouwbare aannemer, levert goede kwaliteit

Met de bouw van ons nieuwe huis hebben we goed samen kunnen werken met Bouwkoers. Geleverde kwaliteit is prima en alles werd vakkundig gemaakt. Er werd goed meegedacht over onze wensen. Wij raden Bouwkoers dan ook zeker aan als partner bij bouwproject.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Zorgvuldig, gecontroleerd en meedenkend!

Bouwkoers is inmiddels al 7 jaar onze vaste aannemer, zowel privé als zakelijk. In al die tijd zijn ze altijd betrouwbaar gebleken: afspraken worden nagekomen en het werk is van hoge kwaliteit. Wat wij bijzonder waarderen, is dat ze echt meedenken in oplossingen en mogelijkheden. Of het nu gaat om een grote verbouwing of kleinere werkzaamheden, we weten dat we op Bouwkoers kunnen vertrouwen.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Restauratie monumentaal pand, Onderhoud/service

Slootsekuilen 9

5986 PE Beringe