Duidelijke polis en correcte afwikkeling

Vriendelijke sfeer bij telefonisch contact, helder kort en duidelijk

Heel goed

Wij zijn zeer te vreden

Maken de zorg weer menselijker

Vriendelijk geduldig vooral persoonlijk goed bereikbaar telefonisch heel belangrijk voor ouderen en/ patiënten medewerkers luisteren echt en proberen je zo goed mogelijk in overleg te helpen .

Snel geholpen deze keer . Goede oplossing. Apotheker was en is het echter niet mee eens dat dit zonder brief afgehandeld kan worden vanwege vaak jaarlijkse wijzingen in de voorwaarden van de verzekering.

Top verzekering en super help desk

Mensen aan de telefoon hebben een hart en denken zelfs met je mee voor oplossingen, niks is hun teveel en nemen ook echt de tijd voor. Dat doen er niet veel als je een help desk beld helaas. En kwa verzekering heb ik tot nu toe ook niks te klagen gehad.

Geen klagen

Ingediende declaraties worden vlot afgehandeld.

Persoonlijk kontakt met de heer Klarenbeek senior

Bij ernstige heidebrand belde de heer Klarenbeek mij op met de vraag of ik daar persoonlijk hinder van ondervond. Ben beroofd in de duinen tijdens een fietstocht en kreeg de cadeaubonnen die ik in mijn tas had vergoed.

Ativea

Ben super blij waar ik ben verzekerd ativea ze staan altijd klaar voor jou wat er ook mag zijn. Er is altijd samen een oplossing vriendelijk groet fm ajoeb

top zorgverzekering

ben al meer dan 40 jaar een tevreden klant bij Aevitae begonnen bij AZL daarna Zo;verenkruis en nu Aevitae nooit ergens anders geweest omdat wij al meer dan 40 jaar zeer tevreden zijn

Duidelijkheid, goede service

Duidelijk een perfecte verzorging.

Al jaren een begrip en goed georganiseerd.

Goede verzekering

Als je iets indien krijg snel reactie

Heel goed

Super behulpzaam

Alles is heel goed geregeld. Online prima Bereikbaar en goed gemaakt.

Een luisterend oor en goed overleg.

Altijd attent en luisterend oor. Complimenten.

Alles gaat Prima alleen het telefonisch intact duurt duurt veel te lang!

Deskundig en correct

Medewerker heeft een hoog inlevingsvermogen

Goede helpdesk ervaring

Snelle en vriendelijke hulp

Zie boven

Goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen bij de medewerkers

Goede verzekering

Veel xiek geweest en alles vergoed gekregen!

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over Aevitea

Altijd vriendelijk en bereikbaarheid

Geen lange wachttijd aan telefoon

Zeer Goed

Goede klantenservice

Nieuw Eyckholt 284

6419 DJ Heerlen

Over Aevitae

Aevitae biedt verzekeringen en diensten aan op het gebied van zorg, inkomen en schade voor zowel consumenten als bedrijven. Sinds 1972 werkt Aevitae hiervoor samen met diverse verzekeraars. Je kunt bij Aevitae kiezen uit 3 verschillende basisverzekeringen: een budget natura polis, een reguliere natura polis en een restitutie polis. Basisverzekering Natura Select Voor een volledige vergoeding kun je met deze budget naturapolis terecht bij een beperkt aantal ziekenhuizen. Zorgkosten van een zorgverlener zonder contract worden door Aevitae vergoedt voor maximaal 80%. Basisverzekering Natura Deze basisverzekering vergoedt 100% van de zorgkosten die je maakt bij een gecontracteerde zorgverlener. De Natura polis van Aevitae contracteert doorgaans álle Nederlandse ziekenhuizen. Zorgkosten van een zorgverlener zonder contract vergoedt Aevitae voor maximaal 80%. Basisverzekering Combinatie Met de basisverzekering Combinatie heb je de grootste keuze in zorgverleners en de meest ruime vergoedingen van jouw zorgkosten. Ideaal wanneer je veel waarde hecht aan vrijheid in het kiezen van je eigen zorgverlener. Belangrijk om te weten is dat spoedeisende zorg en bevallingen altijd 100% worden vergoed bij alle ziekenhuizen. Dit geldt voor alle basisverzekeringen. Daarnaast kun je bij Aevitae kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen om het basispakket mee uit te breiden.