Klant vriendelijk

Altijd snel antwoord en wordt goed geluisterd naar je

Klantvriendelijk en servicegericht

Al jaren een zorgverzekering bij Aevitae nog nooit problemen gehad met het voldoen van vergoedingen. Bij vragen klantvriendelijk en juiste informatie.

Fijne verzekering en zijn goed bereikbaar

Goede ervaring

top service, snelle informatie, duidelijk correct, begripvol, inlevend etc

al jaren lang met plezier en lid van deze verzekering

Op zich goed

Ik heb vorige maand geregeld dat ik de nota factuur via de post ga krijgen ik had daar problemen mee met het betalen dus we gaan het zien hoe dat gaat hoop natuurlijk dat het goed gaat..En wacht nog steeds op de aangevraagde polis voor de vergoedingen hopelijk komt dat ook nog goed .

Prettig

Prettig

Aevitae is altijd duidelijk. Het contact is zeer klantvriendelijk. Klanten Service is top!

Ik was bij Aevitae verzekerd via mijn werkgever. Sinds dec. met pensioen en account bij werkgever (en dus ook emailadres werkgever) opgeheven. Ik verzuimde mijn nieuwe emailadres (gewoon niet bij stilgestaan) door te geven aan Aevitae. Een betalingsachterstand van ruim € 16 bleef daardoor bij mij uit beeld. Tenslotte een incassobureau achter mijn broek aan gekregen. Die wisten mij te vinden via de reguliere post. Hoge incassokosten. Ik vond dat erg oneerlijk en vroeg mij af waarom Aevitae mij niet eerder over de achterstand via de reguliere post had benaderd. De KS medewerker van Aevitae was het met mij eens en heeft zich heel erg ingespannen om de incassokosten van tafel te krijgen. Top! Dat is pas klantvriendelijkheid. De achterstallige betaling heb ik uiteraard voldaan.

Is naar wens

Goed geholpen

Maar het is wel een verzekering die onbekend is jammer

Tot nu toe zeer goed.

Tot nu toe zeer goed

Al jarenlang goede ervaring met Aevitae!

Al jarenlang goede ervaring met Aevitae!

Betrouwbaar!

Goede ervaringen mee!

Goede service en super klantvriendelijk.

Goede pakket keuze, goed bereikbaar voor informatie

Een prettig telefonisch contact met duidelijke toelichting na mijn vraag daartoe..

Overzichtelijk

Duidelijke informatie met korte wacht tijden als ik bel ideaal directe natura vergoeding aan instelling waar de zorg is of wordt gegeven.

Goede ervaring

Over het algemeen ben ik best tevreden over Aevitae. Alles wordt netjes afgewerkt.

Oplossend gericht en kundig personeel

Ik word altijd vriendelijk geholpen en er wordt de tijd genomen om mijn vraag/wens direct goed op te lossen.

Al 30 jaar ons vertrouwen in de zorg, samen met mijn vrouw, bij jullie neergelegd

Meestal komen we er wel uit als een rekening zelf betaald moet worden omdat de vereiste medicijnen of zorg maar gedeeltelijk of niet vergoed wordt. Het is dan soms puzzelen omdat het vaak rekeningen betreft over zorg die maanden, tot een half jaar eerder, verleend is. Het doorlinken of de juiste weg bewandelen valt niet altijd mee omdat we digitaal natuurlijk t.o.v. onze jeugd wat achterop lopen en daar vaak niet zo handig in zijn. Zijn jullie voorzichtig dat de boel niet gehackt wordt?

Klasse

Snel en met kennis

Goede kwaliteit, snelle afhandeling van claims.

Goede kwaliteit, snelle afhandeling van claims. Bij vragen duidelijke antwoorden.

Altijd goed en snel

Het is allemaal duur en ik begrijp waarom,heb 50 jaar als Medisch secretaresse in de gezondheidszorg gewerkt. Maar laten we persoonlijk blijven en elkaar echt helpen. Daarmee bedoel ik aandacht voor de persoon en zijn/haar vermogen.

N.v.t.

N.v.t.

Zeer tevreden.

Meteen goed geholpen.

alle netjes betaald de behandeling kosten van Al vlees klier****** van mijn vrouw

Alle consulten zonder eigen bijdragen netjes betaald. Recentelijk bij mij Parkinson vast gesteld. Mijn gevoel zegt dat ik goede handen ben.

Betrouwbaar

Al jaren bij deze zorgverzekeraar. Wel wat duurder maar overstappen naar andere vind ik de moeite niet

Nieuw Eyckholt 284

6419 DJ Heerlen

Over Aevitae

Aevitae biedt verzekeringen en diensten aan op het gebied van zorg, inkomen en schade voor zowel consumenten als bedrijven. Sinds 1972 werkt Aevitae hiervoor samen met diverse verzekeraars. Je kunt bij Aevitae kiezen uit 3 verschillende basisverzekeringen: een budget natura polis, een reguliere natura polis en een restitutie polis. Basisverzekering Natura Select Voor een volledige vergoeding kun je met deze budget naturapolis terecht bij een beperkt aantal ziekenhuizen. Zorgkosten van een zorgverlener zonder contract worden door Aevitae vergoedt voor maximaal 80%. Basisverzekering Natura Deze basisverzekering vergoedt 100% van de zorgkosten die je maakt bij een gecontracteerde zorgverlener. De Natura polis van Aevitae contracteert doorgaans álle Nederlandse ziekenhuizen. Zorgkosten van een zorgverlener zonder contract vergoedt Aevitae voor maximaal 80%. Basisverzekering Combinatie Met de basisverzekering Combinatie heb je de grootste keuze in zorgverleners en de meest ruime vergoedingen van jouw zorgkosten. Ideaal wanneer je veel waarde hecht aan vrijheid in het kiezen van je eigen zorgverlener. Belangrijk om te weten is dat spoedeisende zorg en bevallingen altijd 100% worden vergoed bij alle ziekenhuizen. Dit geldt voor alle basisverzekeringen. Daarnaast kun je bij Aevitae kiezen uit een aantal aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen om het basispakket mee uit te breiden.