het is wel oke

Score is 10

Goed bedrijf. Prima omgang met personen. Goede ervaring. En genoeg opgestoken. Veilig werken met de heftruck of reachtruck

Score is 8

het was een goed examen. met verschillende opdrachten

Score is 8

Prima samenwerking, goede en duidelijke instructies. Niveau van cursus is goed, geen kinderspel.

Score is 10

Rustig en duidelijke vraagstelling, iemand uit de praktijk snapt de manier van denken van personeel op de vloer.

Score is 8

prettige ontspannen sfeer ervaren bij Logistart. Veiligheidsopleiding heftruck of reachtruck

Goede en duidelijke uitleg gekregen. Prima verlopen. Cursus Heftruck opleinding

Heel fijn

Score is 10

Goed, helder en duidelijke uitleg.. Ik heb veel geleerd..

Score is 8

Prima uitleg erg duidelijk. Veel kennis uit de praktijk

Score is 8

Duidelijke toelichting van de theorie. Daarbij praktijkvoorbeelden toegelicht gekregen die bepaalde belangrijke aspecten sterk verduidelijken. In het tweede deel van de cursus heb ik zelf de praktijk ervaren met het hefftruck rijden. Daarbij kreeg ik ook duidelijke toelichting en ongevallen die voor zouden kunnen komen. De cursus is een belangrijke bewustwording geworden.

Score is 10

Verhelderend, doeltreffend, leerzaam en kalme wijze van kennis overbrengen.

Score is 10

een prettige en duidelijke uitleg . Veiligheidsopleiding heftruck of reachtruck.

nuttig, goede instucties

Score is 8

Duidelijke heldere uitleg. prettige manier van examineren. Vind ik. Herhalingsopleiding heftruck of reachtruck

Score is 10

Erg goed. ik heb veel geleerd vandaag en kijk ernaar uit om verder te gaan met de dingen die ik vandaag geleerd heb.

Score is 10

het was een fijne training, goede uitleg, met de nodige humor er in. verder hebben we er veel van geleerd.

Score is 10

Heel goed! Instructeur stelt deelnemer op gemak en geeft eerlijk en duidelijk antwoord.

goed leerzaam

DIK TEVREDEN

Score is 8

mijn ervaring: je krijgt een goede uitleg zodat je over sommige dingen bewust wordt.

Score is 10

het is voor mij een openbaring geweest, je gaat beter nadenken over de veiligheid en de handelingen en de producten waar je mee werkt

Score is 8

IK WERD OP SOMMIGE HANDELINGEN WEER OP DE FEITE GEWEZEN. TOCH GOED WEER DEZE CURSUS.

Bijlestaal 40 C

1721 PV Broek op Langedijk

Over Logistart Veiligheidsopleidingen B.V.

Logistart Veiligheidsopleidingen B.V. verzorgt opleidingen en certificeringen voor intern transport en de logistiek, zowel in company of op één van de 21 opleidingslocaties door geheel Nederland. Altijd exact de opleiding die u als opdrachtgever voor ogen heeft. Maatwerk dus.