Score is 6

Score is 10

Ervaren als prettig ,in mijn ogen vakmannen en je ziet de passie als ze praten

Score is 8

Heel goed , niks om aan te merken....

Score is 10

Het was kort, maar wel fijn.. EVC procedure voor heftruck of reachtruck.

Niet mee bekent

zeer positief

Score is 8

fijne ervaring, werd rustig en goed uitgelegd.

Score is 10

Een erg leerzame theorieles, erg enthousiaste en vrolijke leraar!

Score is 10

Was een leerzame en leuke cursus. EVC procedure voor heftruck of reachtruck

Score is 8

Leuke presentatie. Duidelijk en op een grappige manier verteld.

Good

het is wel oke

Score is 10

Goed bedrijf. Prima omgang met personen. Goede ervaring. En genoeg opgestoken. Veilig werken met de heftruck of reachtruck

Score is 8

het was een goed examen. met verschillende opdrachten

Score is 8

Prima samenwerking, goede en duidelijke instructies. Niveau van cursus is goed, geen kinderspel.

Score is 10

Rustig en duidelijke vraagstelling, iemand uit de praktijk snapt de manier van denken van personeel op de vloer.

Score is 8

prettige ontspannen sfeer ervaren bij Logistart. Veiligheidsopleiding heftruck of reachtruck

Goede en duidelijke uitleg gekregen. Prima verlopen. Cursus Heftruck opleinding

Heel fijn

Score is 10

Goed, helder en duidelijke uitleg.. Ik heb veel geleerd..

Score is 8

Prima uitleg erg duidelijk. Veel kennis uit de praktijk

Score is 8

Duidelijke toelichting van de theorie. Daarbij praktijkvoorbeelden toegelicht gekregen die bepaalde belangrijke aspecten sterk verduidelijken. In het tweede deel van de cursus heb ik zelf de praktijk ervaren met het hefftruck rijden. Daarbij kreeg ik ook duidelijke toelichting en ongevallen die voor zouden kunnen komen. De cursus is een belangrijke bewustwording geworden.

Bijlestaal 40 C

1721 PV Broek op Langedijk

Over Logistart Veiligheidsopleidingen B.V.

Logistart Veiligheidsopleidingen B.V. verzorgt opleidingen en certificeringen voor intern transport en de logistiek, zowel in company of op één van de 21 opleidingslocaties door geheel Nederland. Altijd exact de opleiding die u als opdrachtgever voor ogen heeft. Maatwerk dus.