in 1 wordt goed prima instucteur

Score is 10

Plezierig maatwerk. Rekening houdend met de omstandigheden van ons bedrijf. Kennis wordt getoetst op basis van inzicht en niet op basis van domweg regeltjes uit het hoofd leren.

Goed en duidelijk

Score is 10

Hele fijne ervaring. Veel geleerd en handigheid in het rijden gekregen.

Praktisch en duidelijk

Erg prettig.

Score is 8

Docent legt het goed en duidelijk uit

Praktisch en duidelijk

Duidelijk en praktisch

Score is 10

leuke leer ervaring, aardige leraar. Wordt pragmatisch naar de werkwijze gekeken

Score is 10

Prima ervaring. Veel belangrijke punten onder de aandacht gebracht

Score is 10

De manier waarop het kan om af te rijden op een reachtruck is zo ideaal want het kan gewoon in je eigen magazijn waardoor je er niet ergens anders voor heen hoeft, ook is het makkelijk dat het theorie er bij in zit want dan hoef je niet nog eens apart te leren.

Score is 10

voor mijn interesse in voertuigen is deze opleiding zeker een verbreding.

Score is 10

Maakt je weer bewust van het kijk gedrag tijdens het werk.

Score is 10

een prima opleiding nette uitleg en certificering

top

Score is 8

Het was een leerzame cursus. Van vele dingen had ik nooit gekomen weten zonder deze cursus.

super veel geleerd

kort en leerzaam

leuke korte leerzame cursus

leuke cursus

Score is 10

Leuk om dingen bij te leren

Score is 10

Heel veel geleerd in korte tijd, dit is echt een super oplossing

Score is 10

ik heb van deze opleiding wel al weer veel bij geleerd het zullen zeker allemaal punten zijn die ik ga onthouden

Bijlestaal 40 C

1721 PV Broek op Langedijk

Over Logistart Veiligheidsopleidingen B.V.

Logistart Veiligheidsopleidingen B.V. verzorgt opleidingen en certificeringen voor intern transport en de logistiek, zowel in company of op één van de 21 opleidingslocaties door geheel Nederland. Altijd exact de opleiding die u als opdrachtgever voor ogen heeft. Maatwerk dus.