Score is 8

leuke ervaring met de heftruck om te slalommen met de pionnen en verschillende dingen te doen . Wel mooi om er weer even over te praten over de dingen wat er kan gebeuren en wat de juiste handelingen zijn om met de heftruck te werken.

Score is 8

Het is een goede en snelle manier voor certificeren. Alle punten worden besproken en zo nodig nog een keer goed uitgelegd.

Score is 8

zeer leerzaam zo kom je toch echt wel te weten waar je allemaal op moet letten. en dat het bij mie blijkt dat goed kijken om je heen toch heel belangrijk is. ik zie dit als een goede ervaring.

Score is 10

Duidelijk helder en een rustige uit leg en ook waarom het zo is

snel en goed

Score is 10

De opleiding is makkelijk en informeel de stof word duidelijk uitgelegd en er worden een hoop handige tips gegeven tijdens het praktijk gedeelte om zo in de toekomst makkelijker de machines te besturen.

Score is 8

Ik vind het een goede manier om zo mijn certificaat te halen omdat het in een uur kan en dat ik niet een hele dag er aan moet besteden.

Score is 10

Prettig dat ik in korte tijd mijn heftruckcertificaat heb kunnen halen

goed en duidelijk

Score is 10

Ik vond het een leuke training

Heel goed. Erg flexibel door theorieles. Praktijk serieus en duidelijk

Score is 10

Goede begeleiding, kennis en ervaring van docent hoog. Zowel in groepsverband als 1-op-1 worden verbeterpunten aangereikt.

Leerzaam en duidelijk

Corekt goed en duidelijk

Score is 10

Leerzame en duidelijke certificering.

Score is 8

korte en krachtige uitleg over alles waar we hier mee te maken

Score is 10

heel goed en uitgebreid uitleg, heel vriendelijk en rustig cursus gehad.

Geen kometaar gewoon goed

Score is 10

Goede, duidelijke, prettige en persoonlijke manier van opleiden.

Score is 10

Kort en krachtig, op de persoon gericht. Duidelijke info dmv plaatjes.

Score is 10

Een goede duidelijke uitleg,en je krijgt ook de tijd voor vragen en daar word ook duidelijke uitleg aan gegeven. Ik ervaar het als rustig en overzichtelijk.

Prettig, duidelijk en eenvoudig

Score is 8

Duidelijk en vriendelijk, kort en bondig en erg leerzaam. Let op kleine zaken en veilig heid

Score is 8

Ik vind een goed ervaing,En de opleiding is zeer te begrijpen omdat de mnaier van les geven heel simpel en goed was.

Duidelijke uitleg

Bijlestaal 40 C

1721 PV Broek op Langedijk

Over Logistart Veiligheidsopleidingen B.V.

Logistart Veiligheidsopleidingen B.V. verzorgt opleidingen en certificeringen voor intern transport en de logistiek, zowel in company of op één van de 21 opleidingslocaties door geheel Nederland. Altijd exact de opleiding die u als opdrachtgever voor ogen heeft. Maatwerk dus.