zeer kundig

Score is 10

Prima, kort en kundige opleiding. Wel goed voorbereiden met het theorieboek. Eigen verantwoording nemen.

doelgerichte cursus

Score is 10

Ik voelde mij op mijn gemak en de aanwijzingen waren duidelijk. Het was prettig om zo je certificering te halen.

Score is 10

Professioneel en duidelijk. Erg prettig.

Score is 10

Prima en praktijk gericht.

Lekker bijspijkeren

Professioneel en duidelijk. Erg prettig

Score is 10

Tevreden ,duidelijke uitleg waar je nog op moet letten

Goed en praktisch

Score is 10

Goed verhaal en fijne uitleg in de theorie en de praktijk

Score is 10

Kort inhoudelijk, prettig ervaring.

Score is 10

Informatie die verkregen werdt was goed

Score is 8

Rustige en correcte instructeur, duidelijke uitleg m.b.t het praktijk gedeelte. Duidelijk innstructie vooraf gekregen, maar wel een uitgebreid theorie boek.)in positieve zin=

Score is 10

Goede opleiding. Goed geinstrueerd.

Score is 8

Duidelijk praktijk gericht zonder poespas

Score is 10

Zeer positief, de instructeur/docent kom vriendelijk en kundig over. Weet goed uit te leggen en tips en tricks te geven.

goede voorlichting nuttige informatie

Score is 10

Duidelijke uitleg van de examinator, stelt je gerust en geeft goede tips waar nodig.

Score is 10

prettige samenwerking. duidelijke vragen en waar nodig goede tips/aanvulling!

Score is 10

goede duidelijke uitleg, ook goede adviezen bij de dingen die ik kan verbeteren.

Score is 10

Zeer behulpzaam en goede uitleg, ook was de meneer zeer vriendelijk

Score is 10

goede strenge, maar wel noodzakelijk resultaatgerichte test.

Score is 8

het was een goede beoordeling, ik heb goede tips gekregen.

Score is 8

ik was wat nerveus .Instrukteur heb het beste met me voor stelde me gerust en gaf me vertrouwen.

Bijlestaal 40 C

1721 PV Broek op Langedijk

Over Logistart Veiligheidsopleidingen B.V.

Logistart Veiligheidsopleidingen B.V. verzorgt opleidingen en certificeringen voor intern transport en de logistiek, zowel in company of op één van de 21 opleidingslocaties door geheel Nederland. Altijd exact de opleiding die u als opdrachtgever voor ogen heeft. Maatwerk dus.