Score is 10

Ik vond deze certificering echt leerzaam er zijn echt goeie vragen gesteld en de parcours was ook mooi bedacht door de instructeur en hij heeft het natuurlijk wel wat moeilijk gemaakt voor ons maar als nog is het goed gelukt. klasse!! super!!

Score is 8

super meneer! leert je alles! niet te streng, help je erbij

Score is 9

Hele leuke opleiding gehad zonder al te veel druk en heel ontspannen met een goede uitleg. Hij haalt gelijk de druk weg en heeft een hele gedegen kennis van deze opleiding. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden binnen andere organisaties.

Score is 10

Dat ging helemaal goed en prima ,docent begeleide alles uitstekend.

veilig hijsen

Score is 9

Ik vond heel duidelijk , leuk persoon

Score is 10

Ik vond het leerzaam en werd goed geholpen.

Score is 8

Het uitleggen goed en duidelijk

Score is 9

ik voelde me zeer op mijn gemak

goede opleiding

Score is 10

Goede opleiding met duidelijke uitleg en goede aandacht voor verbeterpunten door aardige examinator.

Score is 9

zeer leerzaam en voor de personen die met de heftruc werken in verband met de veiligheid voor het persoon en bedrijf.

Score is 10

ik vond het super intresant.

Score is 10

leerzaam begrijp beter de grafiek waar je op moet letten kwa onderhoud

Score is 9

ik vind het een hele leer zame opleinding veel op gestoken van jan vooral omdat ik er niet veel gebruik van maakt .

Score is 10

ik vond het leuk om te doen, zo leer je ook nog wat.

Score is 10

Was echt leuk, instructeur heeft mij veel geleerd. Vriendelijke man en kan de stof goed uitleggen. In korte tijd heb ik veel geleerd. Fijn dat hij ook wat woorden in mijn Poolse taal kent.

Score is 9

ik werd goed beleid en kreeg direct uitleg

Score is 8

mijn ervaring met jan bokhorst is prettig te ervaren duidelijke uitleg en gesprek, praktijk is ook goed verlopen zeer duidelijk vriendelijke groet e.wolf

Score is 10

Ik vond het een leuke en interessante cursus met een goede uitleg en hulp. Hier kan ik wat mee in het werkveld.

Score is 10

Goed gegeven uitleg/training. Duidelijk in vragenstelling. Lekker interactief.

Score is 8

goed voor bereide opleiding met goed les materiaal. 1 kleine opmerking betreking tot de les stof is dat roetwater ook chemishe afval is maar niet meer vernoemt wordt in de lijst met chemische afval. verder tevereden

Score is 10

Positieve ervaring, met een prettige examinator. Duidelijk aangeeft wat ik moest doen en evt. vergat.

Score is 8

duidelijke uitleg van de docent.

Bijlestaal 40 C

1721 PV Broek op Langedijk

Over Logistart Veiligheidsopleidingen B.V.

Logistart Veiligheidsopleidingen B.V. verzorgt opleidingen en certificeringen voor intern transport en de logistiek, zowel in company of op één van de 21 opleidingslocaties door geheel Nederland. Altijd exact de opleiding die u als opdrachtgever voor ogen heeft. Maatwerk dus.