Vakkundig en aardige medewerksters.

Klantvriendelijkheid door goed te luisteren naar je wensen. En ook zelf met ideeën te komen. De tijd te nemen om een haarwerk te kiezen wat bij jouw past. Daarnaast persoonlijk betrokken en goed onderhoudsadvies.

In 1 woord geweldig ik voel me eindelijk weer vrouw

Ik ben in december erachter gekomen dat ik ziek ben in januari kwamen we erachter dat ik de gen chek2 mutatie vorm klasse 4 heb geerft van mijn moeder (borst******) een jonge alleen staande moeder van een dochter van 4 vader was even uit beeld tot ik ziek werd en in het ziekenhuis terecht kwam in februari heb ik een operatie gehad beiden borsten geamputeerd tissues expanders geplaatst de volgende nacht kreeg ik complicaties daar lig je dan in het ziekenhuis helemaal alleen en bang zijn dat je je dochter van 4 alleen moet achter laten wat was ik bang het voelde alsof het de laatste dag/nacht van me leven was heb toen spraak memo’s naar men meisje van 4 gestuurd.. gelukkig bleek dat niet het geval en had ik bloedstolling aan de linker borst gelijk uiteraard een spoedoperatie gehad in maart begonnen aan de chemotherapie/kuur begonnen en werdt mij verteld dat ik al snel kaal zou worden al die tijd hield ik me sterk en voelde ik me sterk tot het defenetief werdt en 8april geconfronteerd met loszittend haar tot grote bossen aan toe 10april heb ik de vader van me dochter gevraagd om toch maar alles eraf te halen toen dacht ik we doen het met de grootste opzet stuk 19mm zodat ik het alsnog wel vrouwelijk kon gaan dragen ik keek in de spiegel en het zag er echt niet uit.. allemaal kale stukken en vertelde de vader van me dochter dat ik er aan moest geloven want het deed pijn en zag er vreselijk uit dus besloten om het helemaal kaal te doen zo gezegd zo gedaan en ik stond weer voor de spiegel en kreeg toen de klap enorm hard en dacht nu kun je echt zien ik ben ziek wat heb ik vreselijk hard zitten huilen als een klein meisje dan sta je daar normaal zou ik het rocken maar dit en wat voelde ik me niet meer fijn en zeker tot vandaag dat ik hier bij Hairflow kwam de kaarten vertelde me gisteren (tarot) kwam bij Hairflow in Hengelo binnen met open en een warm ontvangst en gelijk al de 1e beste pruik werdt het hm ben super tevreden en heel goed geholpen dank jullie wel

Fantastisch

Voor mijn dunner worden haren ,heb ik alle medische wegen bewandeld, en kwam niet verder, het haar werd niet dikker, ben toen gaan googlen en kwam bij Hairflow uit. Kreeg heel goed advies de haar styliste was zeer professioneel en eerlijk,ze heeft me een prachtig haarwerk aangemeten en eerlijk is eerlijk ben er onwijs blij mee, kan het ieder die met haarproblemen heeft aanraden.

Lieve professionele dames met een geweldige service

Voor onze 12 jarige dochter, die door een ernstige langdurige ziekte dun en futloos haar heeft, nam ik contact op met Hairflow. Ik kreeg meteen een reactie van Maureen en een paar dagen later zaten we al in de salon in Hengelo om te kijken welk haarstukje geschikt zou zijn, de één na de ander werd gepast. Onze dochter was meteen enthousiast en Maureen en Marian gaven aan nog voor haar 13e verjaardag een mooi haarstuk te willen regelen en dat is gelukt! Binnen 2 weken was alles geregeld en liepen wij met een meer dan gelukkige puber naar buiten bij de salon. Lieve meedenkende dames, die alle tijd voor je nemen en net een stapje extra zetten. Geweldige service!

Oprecht klantvriendelijk, goede service

Het contact verliep uitstekend; snel en adequaat. Heel fijn dat de medewerkster aan huis is gekomen om het haarwerk van mijn tante te passen en te kappen. Zij was erg vriendelijk en behulpzaam. Ik raad Hairflow zeker aan. De kwaliteit van het haarwerk lijkt prima maar daarover kan ik pas over een paar maanden iets melden.

Super fijne ervaring, vertrouwd

Mijn ervaring met Hairflow is superfijn, vanaf het eerste moment. Het voelt vertrouwd. Over mijn haarwerk krijg ik niets anders dan complimenten. De omgeving moet twee keer om te geloven dat het niet mijn eigen haar is, het zit zo dichtbij mijn eigen haarkleur en stijl. Dit geeft zelfvertrouwen.

Het was prima

Vanaf het moment dat ik contact met jullie heb gezocht vond ik het intakegesprek heel fijn en dat heeft er voor gezorgd dat mijn buurvrouw Greetje heeft doorzet om een haarstukje te gaan dragen !

Onzichtbaar!

Een grote stap gemaakt! Bij Hairflow in Twello hebben zij een haarstuk op maat voor me gemaakt. Zit perfect en niemand die het ziet of opvalt. De ontvangst, begeleiding en nazorg is fantastisch. Hartelijk dank dames.

Super geholpen, aandacht voor mij als persoon en super service bij een ‘ probleem”.

Ik ben super geholpen. Marjorie en Maureen geven je de tijd om je verhaal te doen en luisteren. Ik ben super geholpen toen er zich een “probleem” voor deed. Echt een super goede service. Dankjewel daarvoor!

Fantastisch

Ik heb al vele jaren een haarwerk... nu 1e x een hele slechte ervaring bij een andere haarwerk salon. Ik was zo onzeker en ik was compleet van slag. Ben gaan googlen en kwam hairflow tegen. Ben gaat chatten en op een of andere manier voelde Maureen (de dame waarmee ik chatte) aan dat t negatief hoog zat bij mij. Ze velde me en zei meteen ik ga je helpen. Dit zo niet verwacht. Ze maakte voor de volgende dag een plek voor me bij Marjorie in Twello. Die heeft me meteen op mijn gemak gesteld en me zo goed geholpen . Ik ga weer als gelukkug mens door t leven dankzij deze lieve dames. In maart heb ik daar weer een afspraak wat een geweldig team.....

Professioneel

Goed geholpen door Marian, zeer kundig en tevreden met het resultaat. Dit geeft een boost en raadt iedereen aan met een haarprobleem een afspraak bij Hairflow te maken!

Zo ontzettend fijn geholpen. Het was lekker warm binnen en een rustgevende omgeving. Hele goede vibes gevoeld. Ik was erg op mijn gemak. Majorie is een schatje. Ik ben erg blij en zeer tevreden.

Hairflow brengt HaarGeluk.

Wat als je kind haren moet verliezen vanwege deze vreselijke ziekte? Wat als je kind ****** heeft en dit slopende proces moet ondergaan? Iedereen wil het voor zijn of haar kind, zo snel mogelijk een goed resultaat in een ziekteproces. Geld voor onderzoek is nodig Met de tweede ochtend Run (538) in oktober 2025, kon men een CEL sorteer apparaat financieren waarmee de celsortering 10 keer zo snel gaat. Help het onderzoek tegen deze vreselijke ziekte en steun mijn man en mijn dochter met uw donatie. Mij dochter loopt al jaren en wie weet haar vader vanaf deze ochtendrun in 2026 op 14-3-2026 ook jaren…. Laten we allen een geldstroom laten “ lopen “, zonder trainingsschema. Een vriendin van mij haar zoon, heeft ook een vorm van kinder****** gehad. Hij heeft ook een paar keer in het Princes Maxima Centrum gelegen. Vorig jaar was op TV te zien hoe adequaat daar de verpleegkundigen, in 1e plaats de kinderen, maar ook de ouders goed begeleiden en ondersteunen. Hoe rustig, empathiesch maar ook doortastend ze handelen en behandelen. Dit heeft mijn dochter en mijn man doen besluiten dat het gaaf en bijzonder is om hier samen aan mee te mogen en kunnen doen. Zouden jullie mijn 2 schatten van toppers willen sponsoren? Ik had “het” standaard bericht van de sponsorloop naar Hairflow gestuurd. Zij reageerden zo spontaan met het verzoek of ik een berichtje zou willen schrijven, zodat zij misschien meerdere mensen kunnen bereiken, bij deze….. Steun onze Jeugd in onderzoek naar deze vreselijke ziekte ******! Doneer voor deze belangrijke sponsorloop het geld komt goed terecht bij het Prinses Maxima Centrum ; ochtend run' “De jeugd heeft de Toekomst”! Mijn dank Joke Bakker Wil je mij alsjeblieft betalen voor 'Prinses Maxima Centrum ochtend run' via https://tikkie.me/pay/16eselite634himr7rvs Deze link is geldig t/m 29 januari

Ik draag al een aantal jaren een haarwerkje. Nu voor het eerst bij Hairflow geweest. Heel fijn geholpen door Marjorie, ze begreep precies wat ik wilde en het nieuwe haarwerkje is zo mooi! Als ik nu in de spiegel kijk zie ik sinds lange tijd mijzelf weer. Mijn complimenten!

Prima!

Bijna een jaar geleden heb ik via Hairflow een haarstuk gekregen. Daar ben ik nog steeds heel blij mee. Sindsdien ga ik er van tijd tot tijd heen om mijn eigen haar door Marian te laten knippen. Dat verloopt altijd heel plezierig! Ze heeft er goed oog voor dat mijn eigen haar mooi blijft aansluiten bij het haarstuk. Ze is echt deskundig en neemt altijd alle tijd voor mij als klant. Mijn complimenten voor Hairflow!

Deze dames werken met Passie in de zorg!

Wauw Samen Sterk; de 538 Ochtendrun tegen ******! Verhaal van mij als klant; “Onze dochter kwam op vaderdag met het verzoek om samen met haar vader “de ochtend RUN” te gaan lopen. Het lijkt haar super om dit met haar vader te gaan doen. Samen zijn Leen en ik, recentelijk bij Hairflow geweest om te kijken of een haarwerk voor mij mogelijk zou zijn. Thuis en in de auto gaf ik meerdere keren aan, dat ik die dag nog niet ging beslissen. “Nee schat, dat hoeft ook niet”, ……maar ik was al tijden unhappy met mijn coupe”. Eenmaal bij Hairflow verdween alle weerstand die ik mezelf had opgelegd. Gematigd enthousiast aan de slag en ondertussen zag ik “ het haarwerk dat bij mij past ”. Leen keek en was zo blij met wat hij zag, dat hij een foto maakte en deze meteen door stuurde naar onze kinderen. Die zeiden, whow mama wat mooi, dat moet je doen. Door Hairflow begon ik weer te stralen!!!!!!!! Ik gun dit eenieder Nu wil ik graag delen dat Alopecia me niet gelukkig maakt maar Hairflow wel. Hairflow brengt HaarGeluk. “ Wat als je kind haren moet verliezen vanwege de ******? Wat als je kind ****** heeft en dit slopende proces moet ondergaan? “ Iedereen wil het voor zijn of haar kind, zo snel mogelijk een goed resultaat. Geld voor onderzoek is nodig Met de tweede ochtend Run (538) in oktober 2025, kon men een CEL sorteer apparaat financieren waarmee de celsortering 10 keer zo snel gaat. Help het onderzoek tegen ****** …en steun mijn man en mijn dochter met uw donatie. Mij dochter loopt al jaren en wie weet haar vader vanaf deze ochtendrun in 2026 op 14-3-2026 ook jaren…. Laten we alle een geldstroom laten “ lopen “, zonder trainingsschema. Een vriendin van mij haar zoon, heeft ook een vorm van kinder****** gehad. Hij heeft ook een paar keer in het Princes Maxima Centrum gelegen. Vorig jaar was op TV te zien hoe adequaat daar de verpleegkundigen, in 1e plaats de kinderen, maar ook de ouders goed begeleiden en ondersteunen. Hoe rustig, empathisch maar ook do

Expertise, geduld en persoonlijke aandacht

De dames van Hairflow hebben veel ervaring en deskundigheid op het gebied van haarwerken en geven advies in het proces rondom haaruitval. Met alle aandacht en geduld hebben de dames in mijn medische traject mij ondersteund en echt geluisterd naar mijn wensen. Het contact is laagdrempelig en persoonlijk, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde in deze voor mij moelijke tijd.

Fantastisch

Ik ben al jaren klant bij Marjorie van Hairflow. Ik heb al meerdere haarwerken gekocht en ben ook alke 6 weten bij Marjorie voor mijn eigen haar te knippen en te kleuren. Ik kan steeds super met haar overleggen en ben ik super blij met de resultaten. Ik kan haar alleen maar adviseren. Mooi bedrijf met fantastische probleem oplossingen

Bij elke afspraak.heel gastvrij ontvangen met heerlijke koffie.)€

Voor het eerst naar Hairflow geweest. Een hele goede beslissing.vanaf de eerste afspraak luisteren ze heel goed naar je wensen. Alles. Heel fijn verlopen en ik raad ze zeker aan.ik ga alleen nog maar naar hun.

Professioneel, accuraat, empatisch

In 3 wkn tijd bijna al mijn haren verloren. In mijn wanhoop daarom in een weekend contact gexocht met Hairflow. Desondanks werd mijn bericht al snel gelezen en beantwoord door Maureen.Gelukkig zorgde zij ervoor dat ik snel terecht kon bij Marian.Dankzij Marian heb ik nu een haarstuk die het beste bij mij past Maureen en Marian, bedankt voor het meedenken en de snelle service!

Zeker een aanrader

Na verschillende zaken af te zijn gegaan, ben ik uitgekomen bij Hairflow en dit kan ik iedereen aanraden. Heel professioneel en goed geholpen. De communicatie was erg persoonlijk en verliep vlekkeloos. Uiteindelijk een heel mooi haarstuk gevonden, maar hier moest nog wat aan gekleurd en geknipt worden om het voor mij helemaal af te maken. Dit is echt prachtig gedaan. Een hele fijne ervaring en dikke aanrader!

Professioneel advies in een warme persoonlijke setting

Hairflow denkt met je mee, maar laat het daar niet bij. Hairflow zet net dat stapje extra binnen jouw omstandigheden tot de perfecte oplossing te komen. Ook de nazorg en verdere contacten blijven behalve professioneel, prettig, warm en persoonlijk.

Deskundig, betrouwbaar & empathisch

Team Hairflow neemt alle tijd om samen een passend haarwerk te vinden. Daarbij wordt goed geluisterd naar je persoonlijke wensen betreffende uiterlijk, draagcomfort en onderhoud van het haarwerk; dit alles in een ontspannen en gezellige sfeer.

Verbazingwekkend goed.

Door chemotherapie werd mijn haar dunner. Via via kwam ik terecht bij Hairflow in Hengelo. Ik werd geholpen door Marian. Echt geweldig. Zij heeft echt verstand van zaken en is heel begripvol en gezellig. Ook weet ze heel goed aan te voelen welke stijl en look bij je past. Toen ik tijdens een tweede chemokuur helemaal kaal werd en een heel haarwerk nodig had twijfelde ik geen moment en ging weer naar Marian. Wederom een groot succes. Ook de service is fantastisch. Evenals de nazorg.

Zodra je geconfronteerd wordt met het feit dat je je haar gaat verliezen [in mijn geval door chemo] ben je bij Hairflow in uitstekende handen. Vanaf het intake gesprek tot aan de nabehandeling/bespreking, niets dan lof. Marian gaat heel respectvol om met de situatie waarin in je zit, biedt je alle ruimte om je verhaal te doen en samen met jou een haarstuk uit te zoeken die ook echt weergeeft wie ik ben en past bij mij. Geeft eerlijk haar mening als zij zelf twijfels heeft. De kapsalon biedt veel privacy. Maureen regelt alles met de zorgverzekering . En houdt via de app contact met je om te vragen hoe het gaat, ben ik er aan toe , zowel lichamelijk als geestelijk en ze bieden alle ruimte om zelfs op de dag af te zeggen als ik zou willen. Niets dan lof voor Mariam en Maureen. Toppers.

Oude Rijksstraatweg 6

7391 MD Twello