Score is 8

Prima ontvangen en voorgelicht en ook bril aangeschaft. Na een maand te weinig vooruitgang ervaren, de glazen konden gewoon retour.

Score is 8

Mijn zoon van 14 jaar heeft 1,5 jaar een X-lens bril. Hij gebruikt deze voornamelijk op school en ook thuis met tv kijken/ ipad. Het geeft hem meer rust en letters worden duidelijker en scherper.

Score is 10

Mijn ervaring met de Xlens specialiste is heel positief. Hoewel de gekleurde lenzen uiteindelijk bij mij dochter niet het gewenste resultaat hadden, zijn wij zeer goed geholpen bij het advies en kreeg ik achteraf netjes mijn geld terug na het terugsturen van de glazen.

Chiel nu 9 jaar ziet de lettertjes niet meer wiebelen, is een trouwe drager

Heel positief. Goede uitleg. Goed resultaat

Score is 8

Het geeft rust aan het kind.

Score is 10

Xlens heeft ons snel en vakkundig geholpen aan de bril.

Score is 6

Tijdens de test reageerde mijn dochter wel positief op alle testjes. Maar in de praktijk doet de bril toch niet wat ik gehoopt had

Score is 8

Sinds mijn dochter de xlens draagt klaagt ze niet meer over hoofdpijn. Ze draagt hem het liefst de heLe dag. Het lezen gaat vlotter ( dit in combinatie met de dyslexiebehandeling) e ze schrijft veel netter.

Score is 8

We zijn zeer tevreden over de individuele aanpak en kindvriendelijke check die onze dochter heeft gehad, de bril bevalt goed en ze draagt deze met veel plezier en ook positief resultaat.

Score is 8

Helaas geen verbetering bij het lezen. Verder uitstekend geholpen.

Score is 6

Score is 8

Dochter Kyra merkt niet zoveel verschil met de bril op. Alleen geeft de kleur blauw meer rust.

Score is 8

Mijn dochter draagt de bril eigenlijk alleen op school. Ze vindt het wel rustiger lezen maar de discipline is er niet om vijf uur elke dag de bril te gebruiken. Ook niet bij ons als ouders!

Positief.

Score is 10

Niet meer snel wagenziek met lezen in de auto. Niet meer snel zeeziek met zeilen. Geen hoofdpijn meer met lezen. Leest sneller en makkelijker.

Score is 10

helpt mijn kind wel met lezen en concentratie

Score is 8

De jongens zijn beide opmerkelijk gemakkelijker gaan lezen en lijken er ook meer plezier in te hebben. Nu ze brillen een jaar hebben merk ik wel dat ze hem minder vaak uit zichzelf op zetten...

Score is 8

Mijn dochter heeft dyslexie en lezen kost haar veel moeite. Met de Xlens bril leest ze een stuk vloeiender en maakt ze minder fouten. Het gaat een stuk beter op school, voor Cito begrijpend lezen is ze van een IV naar een III gegaan. Ze gaat met plezier naar school en haar zelfvertrouwen groeit.

Onze ervaringen zijn positief

Score is 10

De informatie die ik vooraf gelezen heb leek een wonderverhaal. We konden op zeer korte termijn terecht. Zijn vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Tot nu toe bevalt hij heel goed.

Score is 2

In feite hebben wij slechte ervaringen met X lens. Degene bij wie wij de bril hebben afgenomen vond ik uitermate slecht bereikbaar, slecht in het nakomen van afspraken, en niet professioneel overkomen tav de mogelijkheden van het product.

Mr van Coothstraat 8 a

6651 ZJ Druten

Over X-lens

Leesproblemen staan los van intelligentie. Soms zijn je leesvaardigheden, vanwege leesklachten, niet in overeenstemming met je IQ. Dat kan anders! X-lens streeft ernaar om het volledige leer- en leespotentieel van kinderen en jongvolwassenen met leesproblemen te ontsluiten, zodat zij hun achterstand ten opzichte van leeftijdsgenoten kunnen inlopen, zonder de noodzaak voor extra oefeningen of medicatie. Gebruikers van X-lens filters ervaren verbeterde lees- en informatieverwerkingsvaardigheden, waardoor ze op hun eigen niveau kunnen presteren en op een passend niveau kunnen uitstromen. Dit bevordert op de lange termijn hun persoonlijke welzijn en vergroot bovendien de bijdrage aan de maatschappij.