Score is 8

Mijn dochter heeft sinds vorig jaar september een Xlens-bril, dat is nu een jaar. Ze vindt het heel fijn om de bril te dragen. Ze ziet de letters duidelijker en de blauwe filter glazen zijn rustig voor haar ogen. Ze is sinds het dragen van de Xlens-bril enorm vooruit gegaan in leestempo.

Score is 8

De ervaringen zijn zeer positief.

Score is 6

Werkt prima bij me. Super om tijdens het onderzoek al te merken dat het helpt.

Score is 8

Onze dochter gebruikt elke dag haar bril op school. Ze heeft er baat bij.

Score is 4

Niet zo goed.

Score is 10

Helaas heeft Xlens (nog) weinig bekendheid, maar een absolute aanrader!!! Zeer tevreden, eerlijk onderzoek en geweldige voorruitgang geboekt na aanschaf!

Score is 10

Was er eerst sceptisch over maar op het moment dat mijn dochter de bril op ging zetten ging haar schoolprestaties vooruit en groeide haar zelfvertrouwen

Score is 10

We zijn zeer tevreden met de Xlens. Mijn zoon had direct al profijt en na een aantal maanden waren de school resultaten omhoog gegaan.

Score is 6

Op zich het eerste contact liep prima, daarna geen contact meer met ons opgenomen! Maar de brillen bevallen prima

Score is 2

slecht

Score is 8

Prima, alleen merk ik nog verschil in dagen. Ik heb wel een stuk minder hoofdpijn en kan ook een stuk beter lezen.

Score is 10

Het lezen werd een stuk makkelijker. Het gaf meer rust aan mijn ogen. Ook tijdens het dragen van de bril had ik geen brandende en vermoeide ogen meer. Evenals veel minder hoofdpijn. En kan ik me beter consentreren

Mr van Coothstraat 8 a

6651 ZJ Druten

Over X-lens

Leesproblemen staan los van intelligentie. Soms zijn je leesvaardigheden, vanwege leesklachten, niet in overeenstemming met je IQ. Dat kan anders! X-lens streeft ernaar om het volledige leer- en leespotentieel van kinderen en jongvolwassenen met leesproblemen te ontsluiten, zodat zij hun achterstand ten opzichte van leeftijdsgenoten kunnen inlopen, zonder de noodzaak voor extra oefeningen of medicatie. Gebruikers van X-lens filters ervaren verbeterde lees- en informatieverwerkingsvaardigheden, waardoor ze op hun eigen niveau kunnen presteren en op een passend niveau kunnen uitstromen. Dit bevordert op de lange termijn hun persoonlijke welzijn en vergroot bovendien de bijdrage aan de maatschappij.