Echt top

Snelle afhandeling

• Klantvriendelijkheid

Slecht geholpen on line werkte niet bah

3x moeten bellen na 16 min wachten en dan doorverbonden naar verkeerde medewerker cq afdeling schandalig.

Perfecte service

Invullen van schade claim erg simpel. Afhandelen van de schade was sneller dan snel. Chapeau

• Klantvriendelijkheid

Prima geholpen en afgehandeld.

Flinke schade aan auto door een ander. Maar de auto is weer netjes. Zeer tevreden over verzekering ABN-AMRO. Partij die de schade veroorzaakt heeft, heeft het restbedrag netjes naar schadebedrijf over gemaakt. Al met al vervelend iets maar goed opgelost.

Professioneel

Snelle afhandeling

• Klantvriendelijkheid

schadefhandeling door herstelbedrijf opgepakt en uitgevoerd!

Allemaal erg mistig. Maar het herstelbedfrijf was duiidelijk.

• Klantvriendelijkheid

Snel geholpen, bereidwillig om uit te keren

Ik heb dit jaar 2x beroep gedaan op mijn aansprakelijkheidsverzekering en beide keren werd ik snel geholpen en werd de volledige schade gedekt.

Snelle afhandeling!

Goede en snelle afhandeling van mijn stormschade.

• Klantvriendelijkheid

Helaas, voor de eerste keer een schade moeten melden.

Dus geprobeerd om het online te melden maar dat viel toch een beetje tegen ondanks het volgen van de procedure. Vervolgens een gesprek via de telefoon en dat was een verademing zo vriendelijk. Hierna opnieuw wat testen gedaan om het ook online te kunnen leren na enkele tips tijdens het telefoongesprek en dat lukte nu ook. Dus de volgende keer….dat hoop ik natuurlijk niet.

Ingewikkeld

De financiële afhandeling was erg snel , maar de de expert die voor ABN Amro werkt kon zich totaal niet in mijn situatie inleven .De bank geeft aan dat mensen graag alles digitaal willen , maar ik ben ruim 81 en had graag persoonlijk contact gehad .Het is mij allemaal wel gelukt , maar ik vind het allemaal erg onpersoonlijk

• Klantvriendelijkheid

Eerste keer van mijn leven dat ik een reis moest annuleren. De eerste keer dat ik gebruik moest maken van mijn reisverzekering. Formulier ingevuld online Zelfde dag bericht dat het in behandeling was .Volgende dag bericht zaak gesloten. . Ik dacht euhhh gesloten wat is dat Logde in op mijn bank en het geld was al overgemaakt. Ik heb geen ervaringen met verzekeringen en uitbetalen. Maar dit vind ik een grote chapoo

• Klantvriendelijkheid

Prima service en heel vriendelijke medewerker

De schade afhandeling is gegaan zoals je die je idealiter zou willen.

• Klantvriendelijkheid

Mij ingezonden claim is zeer snel - correct en volledig afgewikkeld. Echt zeer tevreden.

Netjes afgehandeld,dank U

Goed gecommuniceerd, dank U.

Top afgehandeld, aanrader.

Zeer deskundige medewerker van de schade afdeling, uiterst vriendelijk mij te woord gestaan. Ook het parket bedrijf Eemland is echt fantastisch.

• Klantvriendelijkheid

ABN AMRO werkte snel en zeer deskundig

Ik begrijp dat ABN AMRO Verzekeringen derden inschakelt om het proces te versnellen. In mijn geval bleek dit te leiden tot veel vertraging. Na mijn contact met ABN AMRO Verzekering eigen makelaar ingeschakeld en toen was de schade snel gerepareerd en was het schadebedrag snel ontvangen.

• Klantvriendelijkheid

Uitstekende afhandeling van mijn schademelding ! Het proces kon niet beter !!

• Klantvriendelijkheid

Een hele grote teleurstelling!

Met de ellende en de kosten die wij gehad hebben, nergens hulp gehad en dan door je eigen Bank zo aan de kant worden gezet onder het mom van molest afgewezen worden is wel erg zuur ipv eerst samen de situatie te bekijken alvorens een afwijzing te doen !

Zeer slechte afhandeling

Absoluut niet tevreden. Wij zitten thuis met een afgetapte convectorleiding zonder convector. De manier van afhandelen was niet goed. Wij betalen maandelijks, jaar in jaar uit, maar de service was slecht. Jammer dat de overeenkomst automatisch is verlengd; anders waren wij er per direct mee gestopt. Regels zijn regels, maar achteraf handelen op basis van aannames en werkzaamheden laten uitvoeren door derden is niet acceptabel. Als je wilt, kan ik er ook een iets formelere klachtbrief van maken of het juist wat steviger formuleren. Klacht overservice en afhandeling Geachte heer/mevrouw, Hierbij wil ik mijn ongenoegen uiten over de door u geleverde service en de wijze waarop mijn situatie is afgehandeld. Wij zitten thuis met een afgetapte convectorleiding zonder convector. Ondanks dat wij al jarenlang maandelijks betalen, laat de kwaliteit van de service te wensen over. De manier waarop dit probleem is behandeld, ervaar ik als onvoldoende en niet klantgericht. Daarnaast betreur ik het dat de overeenkomst automatisch is verlengd. Indien dit niet het geval was geweest, hadden wij deze per direct beëindigd. Hoewel ik begrijp dat regels gevolgd moeten worden, vind ik het niet acceptabel dat er achteraf wordt gehandeld op basis van aannames en dat werkzaamheden door derden worden uitgevoerd zonder duidelijke en correcte afstemming.

• Klantvriendelijkheid

Waar maak je vandaag de dag nog mee, dat je op je woord wordt geloofd

Vanwege een herseninfarct van een van onze reisgenoten, heb ik een reis moeten annuleren. Omdat ik online geen schade kon melden vanwege technische problemen, heb ik telefonisch gesproken met een medewerkster. Op basis van mijn doorlopende reisverzekering heb ik zonder problemen de vliegkosten teruggekregen. Ik hoefde geeneens bewijsstukken op te sturen. Waar maak je vandaag de dag nog mee, dat je op je woord wordt gelooft? Complimenten!

Snel en duidelijke afhandeling

onze ervaring met de ABN AMRO schadeverzekering is heel positief. snel en duidelijke service en tot nu toe altijd positieve uitkomst!

• Klantvriendelijkheid

Het was heel lang geleden dat ik een schademelding heb gedaan maar deze melding hoe eea is afgehandeld vond ik zeer prettig en deskundig.

• Klantvriendelijkheid

Website ruk persoonlijk contact prima

Eerst geprobeerd om op verschillende tijden een schade te melden van mijn reis en annuleringsverzekering via de website. Kreeg steeds foutmeldingen. Toen uiteindelijk toch maar via de telefoon geprobeerd. En na een wachttijd van 20 min kon ik mijn schade melden. Na de telefonisch afhandeling van 12 min. Stond het geld binnen 3 dagen op mijn rekening. Dus al met al kost ff tijd maar dankzij een medewerker ben iktoch tevreden

• Klantvriendelijkheid

Snelle en adquate afhandeling van reis- en verblijfkosten

Wegens overlijden van een direct naaste hebben we onze vakantiereis moeten afbreken. De extra kosten om de terugreis eerder te boeken plus de hotelkosten van de gederfde dagen die we niet hebben kunnen genieten op ons vakantieadres hebben we na inlevering van afschriften van de alle facturen (ge-upload via website) vrijwel geheel vergoed gekregen. ABNAMRO Schadeafhandelaar heeft ons geen extra vragen gesteld of het nodig gevonden om contact met ons te zoeken. Op basis van de ge-uploade informatie (zeer uitgebreid en eigen inspanning) is er een voor ons positief besluit genomen. We zijn zeer tevreden over de werkwijze en de snelle terugbetaling (binnen twee werkdagen) van de reis- en verblijfkosten.

• Klantvriendelijkheid

Snelle en correcte uitbetaling.

Ik moest door familieomstandigheden mijn vakantie vroegtijdig onderbreken. Bij thuiskomst mijn reisverzekering ingeschakeld. Daarna heb ik de schade online gemeld en een paar dagen later kreeg ik bericht dat ik de gevraagde vergoeding binnen een paar dagen zou ontvangen. Mooi toch! Snel, efficiënt en correct. Gert, Johan

Foppingadreef 22

1102 BS Amsterdam

Over ABN AMRO Verzekeringen

Persoonlijke hulp en snelle schadeafhandeling: daar kunt u op rekenen bij ABN AMRO Verzekeringen. Of u nu een nieuw huis heeft gekocht, gaat verhuizen of op reis gaat.