Prettige en snelle handeling

Een vlotte en prettige verkoop gehad met Sander voor mijn toyota aygo. De auto is netjes afgeleverd en rijdt ook erg fijn. Voor de prijs kwaliteit is het zeker aan te raden om bij eurocars te kijken voor een nieuwe auto.

Paar weken geleden een mooie audi a1 gekocht bij Eurocars. Alles verliep goed! Fijne, duidelijke communicatie gehad met Sander! Ik ben helemaal blij!

Fijn bedrijf

Mooie Golf

Mooie golf opgehaald en super service door topper Sander

Goede ervaring

Fijne ervaring met Sanders. Bus stond mooi klaar, ondanks zomeenemen cabine mooi schoon

Mooie bus

Snelle service van Sander Mooie bus met weinig kilometers En nu kan ik weer schoon zitten!

Super goede Service

Heel goed geholpen bij de aankoop van de Capture door Sander

Goed geholpen door Sander

Prima ervaring met goede communicatie

Een goede verkoop ervaring gehad met Sander en zijn collega's van Eurocars in Helmond. Ondanks dat er wat kleine uitdagingen waren, zijn deze tot op heden snel opgepakt en opgelost. De communicatie was altijd duidelijk en direct en werd er snel gehandeld waar nodig.

Its beter

Oplossen bedankt

Super service en vriendelijke medewerkers!

Gister mijn prachtige auto opgehaald, ontzettend blij mee! De auto ziet er geweldig uit en rijdt ook heel fijn. Via WhatsApp telkens een snelle reactie en ook telefonische vragen werden snel beantwoord. Ik kan het iedereen adviseren om een nieuwe (bedrijfs)auto te kopen bij Eurocars!

Goede service denken goed mee

Goed geholpen door rico. Fijne samenwerking

Geweldig !!!

Rico is een fijne auto verkoper Waren het snel eens over de prijs van de bus. Alles verliep goed en voorspoedig

Uitstekend bedrijf

In april dit jaar een mooie fort Transit connect bus gekocht. Helaas was er na 3 maanden een defect in het instrumentenpaneel wat kan gebeuren met 2e hands bedrijfsbussen. Contact opgenomen met Rico die mij de bestelbus had verkocht en samen tot een oplossing zijn gekomen hoe we dit konden oplossen. Alles werd netjes snel opgelost en afgehandeld dus super blij met de service die eurocars bedrijfswagens bied en Rico bedankt voor het meedenken en de snelle service.

Vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar

Heb hier een mooie nieuwe Audi A4 gekocht voor een scherpe prijs. Het contact verliep e-mail en er werd snel en behulpzaam gereageerd. Het plannen van een testrit ging soepel, ondanks dat de showroom nog niet volledig opgeleverd was. Dit is inmiddels wel zo. De ervaring voor, tijdens en na de aankoop heb ik als zeer prettig ervaren en ik kreeg alle tijd voor een testrit en vragen. Voor de aflevering werd de kleine beschadiging aan de auto gerepareerd en de software geupdate. Dit leek eerst wat langer te duren dan afgesproken, maar het is ze toch gelukt op snel de auto op te leveren.

Top bedrijf

Liep in het begin moelijk maar nadat Vincent het over nam werden de beloftes nagekomen en een mooie bos bloemen voor de vrouw plus een dinerbon dus wat mij betreft een top bedrijf nogmaals bedankt Vincent

Goed verzorgd

Goed geregeld allemaal

Snel, correct, zoals het hoort!

Na 185000 km in ruim 3 jaar was het tijd voor een nieuwe tuf tuf. Omdat ik in deze 3 jaar bijna geen problemen heb gehad moest het wel weer een Ford worden. 1,5 maand bezig geweest om via #fordnederland #baantwente #hedinautomotive #broekhuisford #vanmossel een aanbieding te krijgen. Tevergeefs. Zij willen geen nieuwe auto’s verkopen lijkt het. Via mp terecht gekomen bij #eurocarsbedrijfswagens en binnen een paar uur was het geregeld. Het is dan wel geen hele nieuwe maar eentje met de “kop eraf”. Vincent van Eurocars, als je dit leest, jij snapt het wel. Eerder genoemde zogenaamde “officiële dealers” kunnen nog heel veel van jullie leren. Bedankt voor de deal, Rob Versvleeshonden.nl

Supersnelle service!

Maandag gebeld en vrijdag geleverd, super service!

Top bedrijf

Super blij met de aankoop van mijn Ford Transit Connect! Top service! Dank je wel!

Gewoon goed geen poespas

Netjes en eerlijk

Helemaal top

Alles heel snel geregeld

Zo kan het ook!

Bijzonder prettige ervaring met EuroCars Asten. Kon na aanvraag via internet dezelfde ochtend al komen kijken en proefrijden. Het advies van verkoper Sander, uitstraling van het bedrijf en duidelijke communicatie hebben ons tot koop doen besluiten.

superflexibel team, behulpzame mensen, goed probleemoplossend vermogen

superflexibel team, behulpzame mensen, goed probleemoplossend vermogennegatief bkr ze hebben zelfs een auto verkocht terwijl niemand anders dat deed.. bedankt voor alles!

Kanaalweg 9

5721 MZ Asten