Een heel vriendelijk bedrijf Goed personeel , en zeer klant vriendelijk. Alles wordt duidelijk uitgelegd als je vragen hebt ,en er is goed onderling contact voor de afhandeling . Alles snel geregeld en ben zeer tevreden over de service die ze bieden. Afspraken worden na gekomen , dus niks te klagen.
Beste WD, Bedankt voor de positieve review. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en we zijn blij om te horen dat alles naar wens is geweest! We wensen je heel veel veilige kilometers toe. Team Eurocars Bedrijfswagens
Prima service, 2e hands aangekochte bedrijfswagen voor opleveren nog door de werkplaats geweest om alles weer netjes in orde te maken. Henry was duidelijk en prima van dienst.
Beste David, Bedankt voor de review. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service! We wensen je veel veilige kilometers. Team Eurocars Bedrijfswagens
Henry heeft netjes geadviseerd bij de aankoop. Aflevering thuis goed geregeld!
Beste Patrick, Bedankt voor de review! Top om te horen dat Henry je naar wens heeft kunnen helpen. Veel veilige kilometers gewenst! Team Eurocars Bedrijfswagens
Super ervaring gehad in asten goed geholpen uiteindelijk hadden ze daar niet het juiste voor mij! Toen doorverwezen naar Geldrop en daar super goed geholpen door Henri en koen top gedaan goed en fijn contact gehad in een woord super! Bedankt voor de goede zorgen!
Beste Daniël, Bedankt voor de reactie! Gelukkig dat we in Geldrop nog een voertuig hadden staan die aan jouw eisen voldeed. Fijn om te horen dat je daar 5-sterren waardig bent geholpen. Veel veilige kilometers gewenst! Team Eurocars Bedrijfswagens
Top service en fijn begeleid door Henry
Beste Rens, Bedankt voor de review. We zijn blij dat onze service naar wens is geweest en dat Henry je goed heeft kunnen helpen! Team Eurocars
Ik ben goed en snel geholpen.
Beste Iwan, Bedankt voor de review! Fijn om te horen dat jouw ervaring met ons goed is. We wensen jou nog veel veilige kilometers toe! Team Eurocars Bedrijfswagens
Ik ben heel erg tevreden, snel geholpen en afgehandeld. Henry was heel behulpzaam. Bedankt!
Beste Spoor 5 fastfood, Bedankt voor de review! De klant is belangrijk voor ons en willen hier een goede service aanbieden. top om te horen dat Henry jou goed heeft kunnen helpen! Veel veilige kilometers gewenst! Team Eurocars Bedrijfswagens
Henry heeft ons goed geholpen!
Beste Kaan, Bedankt voor de review! Super om te horen dat Henry jou een 5-sterren waardige service heeft geleverd. Veel veilige kilometers gewenst! Team Eurocars Bedrijfswagens
Bedrijfswagen gekocht bij Eurocars in Geldrop. Henry heeft mij geholpen en heeft enorm veel kennis van zaken en is heel behulpzaam geweest met de aanschaf van de bedrijfsbus. Helder verhaal, transparant en meegedacht met mijn wensen. Kortom een hele goede ervaring aan over gehouden. Scherpe prijzen ook die je tegenwoordig niet meer veel ziet. Henry nogmaals bedankt voor je hulp, ben er enorm blij mee.
Beste Leslie, Bedankt voor de review! De klant staat hoog bij ons in het vaandel en hier hoort een goede service bij. Top dat Henry jou goed heeft kunnen helpen. Veel veilige kilometers gewenst! Team Eurocars Bedrijfswagens
Goed autobedrijf van begin tot eind goed begeleid, vooral Vincent heeft mij veel geholpen , Dank u
Beste A, Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat Vincent je goed heeft kunnen helpen en wensen je veel rijplezier! Team Eurocars Bedrijfswagens
Staan de klanten netjes te woord en handelen snel en zorgvuldig. Communicatie met deze partij is vlot en netjes verlopen. Eurocars is attent naar zijn kanten, erg tevreden.
Beste Stefan, Bedankt voor de review. We vinden een snelle service en goede communicatie belangrijk en zijn blij dat dit naar wens is geweest. Veel veilige kilometers gewenst! Team Eurocars Bedrijfswagens
Goed geholpen klantvriendelijk en een goede bus rij super
Beste John, Bedankt voor de positieve review. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over de bus! We wensen je veel veilige kilometers. Team Eurocars Bedrijfswagens
Auto gekocht bij Koen Peeters en alles is naar wens verlopen en zijn blij met onze bedrijfswagen!
Beste Jos, Bedankt voor de review! Fijn dat Koen goed heeft kunnen helpen en dat alles naar wens is geweest. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe bedrijfswagen! Team Eurocars Bedrijfswagens
Henry bedankt voor de goede hup en service!
Beste Johan, Bedankt voor de review! We zullen doorgeven dat je de service van Henry als een 10 hebt ervaren. Uiteraard is hij bij dat hij jou goed heeft kunnen helpen. Veel veilige kilometers gewenst! Team Eurocars Bedrijfswagens
Ik wil Henry bedanken voor de goede service. Zal zeker vrienden en kennissen aan bevelen voor dit bedrijf. Zeker de verkoper Henry. Nogmaals bedankt.
Beste Martien, Bedankt voor de review! Top om te horen dat Henry jou goed heeft kunnen helpen en je ons zal aanbevelen aan anderen. Veel veilige kilometers gewenst! Team Eurocars Bedrijfswagens
Zeer goede service, klantvriendelijk en er is altijd iemand bereikbaar Met dank aan verkoper Henry de Roij een top bedrijfswagen kunnen aanschaffen.
Beste Marco, Bedankt voor de review! Een goede service leveren vinden wij bij Eurocars Bedrijfswagens belangrijk. Super om te horen dat Henry jou goed heeft kunnen helpen! Team Eurocars Bedrijfswagens
Snelle goede service!
Beste Ivan, Bedankt voor de review! De klant is belangrijk voor ons en wij willen dan ook een goede service aanbieden. Top dat jij dit als een 10 hebt ervaren. Veel veilige kilometers gewenst! Team Eurocars Bedrijfswagen
Erg goed geholpen met mijn bedrijfswagen. De achterlichten bleken niet te werken en zijn direct gemaakt zonder enig gedoe. Goede wagen voor een eerlijke prijs. Bovendien was het personeel zeer professioneel en vriendelijk!
Beste Anthony, Bedankt voor de review! Het kan altijd zo zijn dat niet alles in eerste instantie perfect is. Gelukkig dat dit snel is opgepakt en dat alles weer naar wens was. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe bedrijfswagen! Team Eurocars Bedrijfswagens
Henry heeft mij super snel en goed geholpen bij het aanschaffen van een Ford Transit Connect, zeker een aanrader!
Beste Emma, Bedankt voor de review! Goed om te horen dat je ons zou aanraden. Veel plezier gewenst met jouw nieuwe Ford Transit Connect! Team Eurocars Bedrijfswagens
Ben goed geholpen door lars en goede snelle communicatie
Beste Johan, Bedankt voor de review! Super dat onze service jou is bevallen en dat Lars goed gehandeld heeft. Veel veilige kilometers gewenst! Team Eurocars Bedrijfswagens
Toppers. Lars heeft mij goed geholpen. Zeer tevereden.
Beste Seyed, Bedankt voor de review! Fijn dat Lars jou goed heeft kunnen helpen. Veel veilige kilometers gewenst! Team Eurocars Bedrijfswagens
Nieuwe bedrijfswagen aangeschaft, na een week wat kleine mankementen. Daarop heb ik de verkoper Lars van Genugten gecontacteerd, die stelde me gerust dat alles werd opgelost! na enkele dagen kon ik weer rijden door Mark van Bussel zijn snelle en vakkundige service!
Beste Joep, Dankjewel voor de review. Vervelend om te horen dat de bedrijfswagen wat kleine mankementen had, maar we zijn blij dat we het goed hebben kunnen oplossen! We wensen je nog veel veilige kilometers. Team Eurocars Bedrijfswagens
contact met het bedrijf opnemen ging gemakkelijk en goed
Beste Spychala, Bedankt voor de review. Goed om te horen dat het contact soepel is verlopen! Team Eurocars Bedrijfswagens
Zeer goede service, Vriendelijke geholpen door medewerker Henry de Roij En de auto werd keurig afgeleverd. Zeker aan te bevelen als u een bedrijfswagen zoekt om hier een kijkje te nemen
Beste van Hulst, Bedankt voor de review en aanbeveling. We vinden het fijn om te horen dat onze service goed is bevallen en wensen je veel veilige kilometers! Team Eurocars Bedrijfswagens
Heel tevreden met onze nieuwe opel Combo die wij bij jullie hebben gekocht. We zijn erg goed geholpen door Henry!! Bedankt!!
Beste Maes, Bedankt voor de review. We zijn blij om te horen dat Henry jullie goed heeft kunnen helpen en dat jullie tevreden zijn over jullie nieuwe Opel Combo. Team Eurocars Bedrijfswagens
Emopad 29
5663 PA Geldrop