Goede en zorgvuldige verhuizing
Nadat we de opdracht hadden gegeven waren we heel benieuwd hoe de verhuizing zou verlopen. Werkelijk alles klopt bij Bravo. Zeer goede communicatie, prettige werknemers die vriendelijk zijn en meedenken. Ook de prijs klopt in het totaalplaatje. Ook bij vragen is altijd Livia bereikbaar aan de telefoon die voor alles een oplossing vindt. Kortom mocht ik ooit nog eens verhuizen, dan in ieder geval met Bravo
Zeer ervaren mannen secuur netjes beleeft in een woord geweldig
Alles is goed verlopen wij werden op de hoogte gehouden als er iets veranderde. De vriendelijkheid aan de telefoon was ook super.
fijne mensen voerden de werkzaamheden prima uit, waren vrolijk en dat vinden we ook heel prettig. wanneer je iets zei, dan kon je erop aan dat het ook gebeurde. Koffie kon ik helaas niet zetten omdat alles al ingepakt stond, maar dat was geen punt voor hen: ze gingen gewoon door..... Eerder dan ik verwacht had was de klus geklaard en we waren perfect tevreden over alles.
Alles kwam op tijd, de verhuizers waren tevreden over onze organisatie.
Van begin tot eind alleen maar positief! Echt een aanrader
De heren van BRAVO hebben onze spullen keurig verhuisd van Zeeland naar Groningen
Snel, zorgvuldig en prettig.
een goede, degelijke maatschappij
Wij hebben vaker van verhuisbedrijven gebruik gemaakt maar deze was wat mij betreft wel de fijnste om mee samen te werken. Zelf hadden wij ervoor gekozen om alles zelf in te pakken en na een aantal verhuizingen hebben we daar ook al wat ervaring mee. Het is nl de bedoeling dat alles in dozen zit (of de doos nu dicht kan of niet) en dat hadden we nu ook echt gedaan. Niets stond nog los en alles wat uit elkaar moest hadden we uit elkaar. We kregen zelfs een compliment van de verhuizers hierover. Mede daardoor en het secure en lekker doorwerk mentaliteit van de verhuizers was onze klus rond 15 uur smiddags klaar. En alles zonder stres. En met veel humor dat is zeker op zo’n dag ook erg belangrijk. Mannen nogmaals super bedankt!
De nodige beschadigingen, aan de kledingkast, spullen in een hoek gegooid, waaronder mijn dure naaimachine, een beeld wat ik gemaakt had, in 3 stukken op de grond
Afspraken na gekomen duidelijke offerte en denken mee.
Hulpvaardig, meedenkend klantvriendelijk verhuisteam.
Mijn verhuizing is tiptop geregeld door Bravo.Zo fijn om alles via 1 bedrijf te regelen.Van het verven,de vloer en de raambekleding .Alles werd fijn geregeld nadat ik mijn keuzes had bepaald.Voor de verhuizing zelf was het contact superfijn.De mensen die mij verhuizden waren een fijn team.Ze hielpen me overal mee !Alles werd keurig op zijn plaats gezet .Er waren nog wat dingen die ik graag opgehangen wilde hebben .Ook dat werd gedaan.Alle stress werd weg genomen.En dat was een hele geruststelling.Voor mij was deze ervaring goud waard .Een dikke duim omhoog voor team Bravo
Zeer behulpzaam en vriendelijk verhuisteam Een steun voor ons geweest
Wij zijn ontzettend tevreden over Bravo verhuisbedrijf. De service is uitstekend: vriendelijk, professioneel en altijd behulpzaam. Inmiddels hebben zij ons al twee keer verhuisd en beide keren verliep alles soepel en zorgeloos. Absoluut een aanrader!
Rustig en netjes gewerkt om spullen naar opslag te krijgen.
Vanwege goede communicatie en heldere afspraken verloopt alles zoals het hoort te gaan op de dag van verhuizen.
De voorbereidende contacten en afspraken volledig nagekomen. Bij contacten altijd vriendelijk en beleefd. Op de dag zelf verliep alles prettig en soepel. Stonden op de afgesproken tijd voor de deur. Om een lang verhaal kort te maken, rond 15.30 - 16.00 was alles overgebracht, weer gemonteerd en op z'n plaats gezet. Met dank aan het gehele team van Bravo.
Alles weer perfect geregeld! Binnen een jaar weer verhuisd. Ze houden rekening met je wensen, had gevraagd voor dezelfde mannen omdat ze al bekend waren bij mij. Ze denken mee en doen zelfs dingen Extra's voor je. Ook op het kantoor petje af. Top communicatie altijd vriendelijk. Top dat jullie allemaal zo goed meedenken en zorgen voor een stress loze verhuizing.
Prima verlopen. Goede communicatie en duidelijke instructie/ uitleg
Prettig en behulpzaam team. Goed geregelde verhuizing en opslag en gezellig meewerkend en denkend team Een aanrader
Verhuizing en opslag prima geregeld. Communicatie en planning behoeven nog wat aandacht.
Gewoon goed, vlgns afspraak
Koperslagerij 21
4762 AR Zevenbergen
Bravo Verhuizingen voert met name particuliere verhuizingen uit in de regio, maar ook regelmatig naar de andere kant van Nederland of soms zelfs naar België of Duitsland. Daarnaast staan zij klaar voor zakelijke verhuizingen en zijn zij gespecialiseerd in senioren verhuizingen. Ze werken samen met verschillende zorginstellingen in de regio. Indien nodig ontruimen ze woningen en leveren deze bezemschoon op. Ook beschikt Bravo over opslagboxen waardoor klanten ook hun huisraad tijdelijk kunnen opslaan. Bravo Verhuizingen heeft eigen schilders en klusjesmannen in dienst waardoor ze eventueel een totaalpakket kunnen aanbieden aan de klanten. Het motto is ‘Uw verhuizing, onze zorg’ en vanuit dat oogpunt gaan ze dan ook altijd te werk. Hun doel is om hun klanten zoveel mogelijk te ontzorgen bij hun verhuizing, wat als één van de meest stressvolle situaties gezien wordt.