De 2 verhuizers die ons verhuist hebben waren echt super. Snel, gestructureerd, duidelijk in wat ze deden en goed overleg. Zonder problemen verhuist naar ons nieuwe plekje.
Complimenten voor de manier waarop de verhuizers mijn inboedel hebben overgebracht! Een team die zorgvuldig met je spullen omgaan en alles op zijn plaats zetten.
Fantastisch goed gegaan
zeer prettige ervaring met vakmensen die rustig en professioneel te werk gingen. Tempo ook van een goed niveau BRAVO !
Heel prettige contacten met telefoniste /mensen op kantoor en wat een hard werkend team, die mannen van de verhuizing zelf. Complimenten!!
Vriendelijke, deskundige en behulpzame verhuizers, die alles op de juiste plek zetten. Behulpzaam en voorkomend en vriendelijk en professioneel
Vriendelijk professioneel personeel en zorgzaam
Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de diensten van Bravo. En wederom zeer tevreden. Er wordt hard gewerkt door de verhuizers. Respect! Afspraken worden nagekomen en men staat open voor kleine extra’s die gedaan moeten worden.
Vanaf eerste contact altijd vriendelijke te woord gestaan. Op de dag zelf nemen ze alles uit handen en denken mee over praktische zaken en geven tips. Super fijne mensen!!
Volledig volgens afspraak een soepele verhuizing meegemaakt. Mijn complimenten naar Willem, Gert en Johan voor een fijne, leuke en ontspannen verlopen dag!
Zo fijn dat een verhuisbedrijf niet alleen inpakt, transporteert, de grote spullen op de plaats en (daar waar nodig) in elkaar zet, de dozen op de juiste kamer brengt, maar ook diverse klussen uitvoert, meedenkt en adviseert. En dat geldt voor alle medewerkers. Fantastisch!
Ik heb een prima ervaring met dit bedrijf. Er wordt efficiënt en correct gewerkt. Met zowel de dames van het kantoor, als met de verhuizers en schilders hebben prima contact gehad.
Verhuizers waren super kundig en aardig! Niks op aan te merken
Er werd goed met ons meegedacht tijdens het eerste gesprek, gevolgd door een duidelijke offerte. De klantenservice was snel en vriendelijk in het beantwoorden van onze vragen. Tijdens de verhuizing ging alles volgens afspraak en de medewerkers gingen zeer zorgvuldig om met alle spullen, daarnaast waren ze snel en efficiënt. Een absolute aanrader bij een verhuizing.
Bravo houdt zich aan zijn afspraken De jongens werken hard door en zorgen dat het voor elkaar komt
De vriendelijkheid, netheid, professioneel, meedenkend dus met andere woorden GEWELDIG.
Bij Bravo verhuizingen kan alles samen komen, zowel de verhuizing perfect geregeld, alsook het sauswerk in het nieuwe pand Muren en plafonds perfect uitgevoerd. Maar ook de samenwerking met VT Raambekleding is zeer goed te noemen. Kortom een heel goede samen werking gehad en perfect uitgevoerd
Op tijd begonnen, alles voorzichtig behandeld, ruimschoots op stond alles in de nieuwe locatie, geen schade
Goed bedrijf
Gezellige verhuizers die hard konden werken. In no time was de verhuiswagen ingepakt.
Van het intakegesprek t/m de uitvoering alles zeer goed geregeld. Communicatie met medewerkers op kantoor als handyman en verhuizers als zeer prettig ervaren!
De verhuizing is goed en snel verlopen. Wat een goed en gezellig team. Ook als je het hoofdkantoor belt wordt je vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Gewoon top.
Zeer ervaren personeel netjes en beleefd en gaan zeer zorgvuldig met alle spullen om.
De afrekening vond ik wat minder. Ze kwamen om 10u30, ipv 10u. Binnen een uur klaar en toen nog een bed en schilderijen afleveren aan de Hoevenseweg. Het aan/afkoppelen van de aanhanglift voor een andere verhuizing, kostte tijd. Ook privé telefoontjes van 1 van de mannen. In mijn beleving was alles om 11u45 ruim klaar. Met als eind tijd 12u15. 2,5u gerekend door de chauffeur. Vrij ruim gerekend dus. Als je bij iedere klus een half uur vóór en een half uur ná rekent. Verder zeer tevreden.
De verhuizers waren topmannen, zeer ervaren en enthousiast! Verhuizen was gewoon gezellig !!
Koperslagerij 21
4762 AR Zevenbergen
Bravo Verhuizingen voert met name particuliere verhuizingen uit in de regio, maar ook regelmatig naar de andere kant van Nederland of soms zelfs naar België of Duitsland. Daarnaast staan zij klaar voor zakelijke verhuizingen en zijn zij gespecialiseerd in senioren verhuizingen. Ze werken samen met verschillende zorginstellingen in de regio. Indien nodig ontruimen ze woningen en leveren deze bezemschoon op. Ook beschikt Bravo over opslagboxen waardoor klanten ook hun huisraad tijdelijk kunnen opslaan. Bravo Verhuizingen heeft eigen schilders en klusjesmannen in dienst waardoor ze eventueel een totaalpakket kunnen aanbieden aan de klanten. Het motto is ‘Uw verhuizing, onze zorg’ en vanuit dat oogpunt gaan ze dan ook altijd te werk. Hun doel is om hun klanten zoveel mogelijk te ontzorgen bij hun verhuizing, wat als één van de meest stressvolle situaties gezien wordt.