Meer dan uitstekend..

Zzoals al geschreven meer dan uitstekende ervaring en ja wij bevelen Wisselink dus van harte aan. Ondanks verzoekjes op laatste moment is alles geregeld. Helemaal top dus.

Klantvriendelijk

Bedankt, Ronald Roos, voor de rustige, prettige begeleiding naar onze nieuwe aanwinst, een caravan Eriba Nova. Ook de levering en uitleg was weer perfect. We hopen op fijne ervaringen met deze caravan. Groetjes Arie en Marta Stufken.

Prima service en uitstekend geholpen

Dakluifel laten installeren, duidelijk uitleg en demo, goede service!

Goede service en zeer klantvriendelijk

Schade welke onze caravan had is binnen afgesproken tijd netjes hersteld.

Zeer positief. Ze hebben alles wat je mag verwachten.. en meer.

We kochten een jong gebruikte buscamper en hebben alle evt schades, ontbrekende items besproken en alles is conform afspraak geleverd. Er was een onvoorziene vertraging in de oplevering als gevolg van RDW vertraging en we hebben ondanks een volle agenda de camper toch binnen afzien are tijd kunnen ophalen. Ook voor de oplevering werd alle tijd genomen. Ze waren wel erg scherp met de inruil waarde van onze oude camper maar daar zijn we uiteraard uiteindelijk zelf bij.

Prima zeer prettig en professioneel geholpen .

Keurig opgebeld om te vragen wat het probleem was . Erg goed geholpen aan de balie . Duidelijke communicatie

Uitstekende service

Aardige mensen, duidelijk en goeie service.

Goed bedrijf aardige mensen goede service.

Onze Caravan gekocht, Hobby exelent Heel blij!

Super goed gelijk aan de beurt goede tekst en uitleg

Lieve en fijne werkplaats.

Nemen hun verantwoordelijkheid op garantie. Geen gezeur. Denken mee en kijken verder. Kwamen voor lekkend dakluik, hebben ze ook meteen de anderen gecheckt. Alles nog onder garantie. Top want het is voor ons best ver rijden. Hele fijne zaak

Super goed de service hier

Na overleg met elkaar kom je hier altijd tot fijne en goede afspraken en oplossingen.

Ik werd snel en vakkundig geholpen.

Vlak voor de vakantie hadden we er probleem met onze caravan. We konden gelukkig nog snel geholpen worden.

Perfecte garantie.

Defecte hordeur werd weer als nieuw gerepareerd,dank aan de werkplaats monteur(s)

goeie ervaring mee

vriendelijk duidelijk behulpzaam meedenkend zeer fijn geholpen door marcel

Snel en correct geholpen en probleem opgelost hadden geen afspraak hiervoor gemaakt.

Super!!!

Vanwege een misverstand van mijn kant was ik er vanuitgegaan dat ik op de reparatie kon wachten. Ze hadden mij een duidelijke mail gestuurd dat het om 2 verschillende dagen zou gaan. Maar ze hebben het snel opgelost gebeld en geregeld binnen een dag was het klaar. Super blij met de adequate oplossing. Top personeel

Snel geholpen voor de vakantie.

Particulier een caravan gekocht en bij Wisselink in onderhoud gegaan. Dus nog niet echt vaste klant maar 1 week voor de vakantie de klep van de dissel defect. Snelle inschatting was opnieuw monteren en er was volgens zeggen vast snel een gaatje in de planning. Verwachting was in de loop van de week maar meteen de dag er op al gerepareerd. Reparatie ook netjes. Kortom dikke duim omhoog voor de service en het prettig meedenkende en helpende personeel.

Goeie service

Komen afspraken goed na. Vriendelijke verkoper, behulpzaam. Goeie uitleg

Snelle service

Klein defect aan de caravan, op afspraak snel voor elkaar

geholpen door fantastische verkoper Remco Rass

Zowel bij ons eerste bezoek, bij de proefrit en bij levering van de camper zeer prettig contact gehad met Remco Rass, verkoper bij Wisselink te Zutphen. Ook goede uitleg gekregen over de werking van de camper, hoewel een stortvloed aan informatie was.

Helemaal top

Vriendelijke medewerkers. Alles perfect geregeld Komen afspraken na etc

Uitstekende service

Heb wat problemen met binnenverlichting van de caravan. Ondanks dat het nog niet verholpen is, heb ik alle vertrouwen in dat het goed komt. Er wordt alles aan gedaan om het probleem te verhelpen.

Wij hebben bij Wisselink een Eriba 470 gekocht. Onze eerste caravan. Ingevoerd naar het buitenland, doorloop tijd precies een maand. Alles zeer goed geregeld door de verkoper. Een dikke pluim voor Ronald Roos.

Uitstekende service.

Onderweg ging het dakluik stuk, firma Wisselink gebeld voor spoedreparatie. Binnen een uur was het gefixt.

Super fijne organisatie

Wisselink is een hele fijne organisatie en heeft vriendelijke medewerkers die alles na behoren afwikkelen en zijn klantgericht. Dikke Pluim! Dank jullie wel :)

Gelderhorst 2

7207 BH Zutphen