Fijn geholpen, ook met leenauto

Ik ben heel blij en tevreden.

Vriendelijke en deskundige mensen.

Slechte/geen opvolging van een verzoek

Beurt en apk e.d. prima verlopen, gebeld ivm extra kosten. Bij ophalen was de auto niet gewassen , wat bij Nefkens en Mekenkamp altijd wordt gedaan. Gemeld aan een verkoper, zou het doorgeven zodat wij teruggebeld zouden worden. Niets gehoord, zelf weer gebeld en door receptie gezegd dat wij direct teruggebeld zouden worden. Tot nu toe geen enkel telefoontje gehad. Absolute desinteresse voor een vraag/klacht van de klant!

Klantvriendelijk, attent en zeer deskundig

Prima te woord gestaan bij brengen en halen van de auto.

Prettige ervaring.

Uitstekend!

Mijn ervaring was prima!

snelle actie op beoordelen reperatie reparatie goed en snel uitgevoerd goede uitleg van reparatie zeer goede service naar mij als klant voor mij een dikke 10

Goed geholpen

Prima zaak

Keurig geholpen. Geen verassingen.

Sneller klaar dan gezegd. Prima geholpen en netjes met wasbeurt afgeleverd.

Prima, direct geholpen!

Prima geregeld

Een complex probleem, Nefkens Zeist dacht mee.

De auto gaf ongewenste signalen en foutmeldingen. Het was voor de dealer en flinke zoektocht om het probleem boven tafel te krijgen. De BCU van de 13 jaar oude Meriva B bleek kapot. Het onderdeel was niet meer nieuw leverbaar. De oude BCU is naar Frankrijk opgestuurd en daar gereviseerd. Al met al een tijdrovende klus en daarmee flinke investering in een relatief oude auto die voor onze mobiliteit erg belangrijk is. In al deze stappen bleef Nefkens Zeist klantgericht en in overleg over de te maken stappen en keuzes.

nazorg is beroerd.

Aan een terugbel verzoek wordt binnen 48 uur geen gevolg aan gegeven. Het kost mij veel te veel tijd om bij de desbetreffende persoon in gesprek te komen De algemene telefoniste wist geen ook antwoord te geven nog me door te verbinden met de persoon die mogelijk wel een antwoord kon geven. Dat was in de tijd van de ZAM beter geregeld. Zelfs ten tijde van Henri en Herman was het beter.

professioneel en vriendelijk

zeer prettige behandeling

Geweldige service

Doen wat er afgesproken is en zelfs binnen het vooraf doorgegeven bedrag.

Deskundig en klantgericht

Goede technische uitvoering, klantgerichte en vriendelijke benadering.

Ben prima, correct en vriendelijk geholpen!

Goed.

Goede service, vriendelijk personeel.

goed geholpen

goed geholpen

in één woord: prima

alles liep vlot, van afspraak maken tot uitvoering beurt en apk.

Was beleefd en in vond ik geheel een fijn en een goede service

Vriendelijk geholpen

Duidelijk verteld wat er gedaan ging worden. Mail gekregen over extra werkzaamheden, en de extra kosten. Dus geen verrassingen achteraf.

Toppers en altijd vriendelijk

Toppers altijd vriendelijk!

uitmuntend

zeer te vrede over de behandeling door het personeel.

Uitstekend !

Uiterst klantvriendelijk. Snelle en goede service. Prettig in de contacten.

Pijlstaartlaan 1

3704 HS Zeist