Mijn afspraak om de banden te vervangen was nogal krap ingepland (dat had overigens niets met Nefkens te maken, maar mijn eigen werkzaamheden leverden tijdsgebonden problemen op). Om mij te helpen zijn er twee monteurs in de garage tegelijk aan de slag gegaan i.p.v. één om de klus op tijd te klaren. De auto was ruim op tijd klaar. Grote klasse! (En de koffie was ook lekker)!

Super netjes geholpen Echt een aanrader

Onduidelijk en prijzig

Ik heb een afspraak gemaakt om een bekend defect met mijn model DS te repareren. (Dit zou eigenlijk een garantie-kwestie moeten zijn). Alhoewel ik de auto pas 3 maanden in bezit heb, liet ik dit combineren met een onderhoudsbeurt. En ondanks dat ik 6 weken op een plek in de planning moest wachten, kon ik hier blijkbaar niet op wachten en moest een auto huren om weer naar huis te gaan. Bij aankomst om 8 uur 's ochtends, zoals afgesproken, was er niemand. Pas later kwam er iemand uit een kamertje om mij te 'helpen': lang verhaal kort: bijna 2000 euro voor het vervangen van een lamp en een onderhoudsbeurt, waarbij de lamp nog niet eens besteld was (hier kwam ik voor). Daarbij nog 45 euro voor autohuur. Waanzinnig duur als ik het vergelijk met de vakgarages en autobedrijven waar ik mijn andere en vorige auto's in onderhoud heb. Ik vond de service slecht en de kosten veel te hoog, terwijl ik nog onnodige kosten uit de onderhoudsbeurt heb laten weghalen, zoals een auto accu van 550 euro?. Kortom, ik ben zeer ontevreden over het proces en de diensten geleverd en kom zeker niet meer terug.

Auto moest na de beurt terug naar de garage omdat de auto opeens rare vreemde geluiden maakte

Heel vervelend dat we na een beurt van 2000 euro weer terug naar de garage moesten omdat de auto na de beurt opeens rare geluiden ging maken

Super!

Soepel en fijn!

Goede onderhoud uitgevoerd

Ik werd goed ontvangen kon snel met de huur auto naar werk

Alles zoals afgesproken en afgehandeld volgens afspraak.Chapeau

Kundig en klantvriendelijk

De service en voorlichting is heel netjes geregeld bij Nefkens de Meern.

Fijne dealer die altijd klaarstaat

Goede communicatie. Fijne dealer die altijd klaarstaat

Uitstekend service

Goede en vriendelijke service

Alleen jammer als bijna 1500 euro betaald voor onderhoud en Apk de auto niet even gewassen wordt.m

Goede service en nakomen afspraak

Helemaal goed en zoals ik al jaren gewend ben

Onvoldoende communicatie over werkplaats bezoek

Storing Forward Collision Warning. Ik heb bij het maken van een werkplaats afspraak aangegeven dat er een probleem is met de radar. Ik begrijp dat dit gecontroleerd wordt maar daarna blijkt de apparatuur om de radar opnieuw in te leren niet voorhanden is. En ben ik genoodzaakt om nieuwe afspraak te maken met de vestiging Eindhoven. Dit had voorkomen kunnen worden als mij dit van te voren had meegedeeld. Nu kost mij dit een extra vrije dag en extra rit!

Airbag is vervangen

Men had15 uur gezegd. Dus wacht ik erop Helaas duurde het langer. Kon de monteur niets aan doen. Men had gewoon me verkeerd geïnformeerd. Daarom geen 5 maar 4 sterren.

Snel geholpen, vriendelijk en comfortabel kunnen wachten

Snel en vriendelijk geholpen bij Nefkens in De Meern. Andere vestigingen/garages hebben soms extreem lange wachttijden, hier niet. Top gedaan!

Niets op aan te merken.

In het bijzonder waardering voor de medewerker aan de balie. Heel netjes en professioneel.

Uitstekend geholpen

Netjes, op tijd, volledig en klantvriendelijk geholpen. Vooraf goed inzichtelijk overzicht doorgenomen van de te verwachten kosten. Tussendoor werd ik geïnformeerd dat er bij het uitlezen van de software geen bijzonderheden zijn waargenomen.

Wat een fijne ervaring! Top

Leuk team en fijn behandeld

Snel en professioneel probleem verholpen

Alfa Romeo 955(MiTo) QV naar de garage gebracht voor een fout om de ophanging te controleren. Snel en goed geholpen.

moest wel erg lang wachten

en 150 euro duurder uit dan eerst beraming...

top

Schroef in mijn band werd gelijk geholpen top services !

verschrikelijk

Ik had probleem met de speaker. Na anderhalve uur wachten kreeg ik van Nefkens te horen dat ik inderdaad problememen met de speaker had. Mijn probleem was niet opgelost en tot mijn grote ergenis kreeg ik een rekening van bijna €40 . Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Nefkens verdient een koude douch. Erg is dat!!!!!

Behulpzaam

Ik werd goed meegenomen in het probleem maar de storing is niet opgelost. Ik ontdek daardoor wel dat elektrische rijden heel kwetsbaar is voor software storingen.

Niet positief

Te laat, niet compleet, telefonisch niet correct, niet geheel gereed afgeleverd.

Prima, nette service.

Fijn om voorafgaand aan de onderhoudsbeurt een bevindingenrapport te ontvangen waarin wordt geadviseerd wat wel of niet noodzakelijk moet worden uitgevoerd. Helaas was men dit keer in eerste instantie vergeten een noodzakelijke vervanging van een onderdeel te melden. Verder prima afgehandeld.

Landzigt 28

3454 PE Utrecht