Fijne service

Prettige service, laagdrempelig. Kortom geen op- of aanmerkingen.

Had een probleem signalering gekregen dat ik het oliepeil moest laten controleren, kon gewoon zonder afspraak binnen en het probleem werd gelijk goed aangepakt. Vanuit de werkplaats werd mij persoonlijk gevraagd naar het ontstaan van de melding. Nadat dit was nagekeken stelde ze de vraag wanneer voor het laatst het motormanagement was geüpdaat. Dat zijn dingen waar ik helaas geen verstand van heb dus dat is gelijk dan ook maar gedaan en ik moet zeggen dat de auto beter reageert.......... M.vr.gr......

Goed is goed!

Prettig geholpen. Vriendelijke balie medew erkers.

toppie

ik ben te vrede met de auto

Alles conform afspraak en nog een extra check

Alles liep goed.

Het per mail insturen van een rapport met mogelijke reparaties, die je in een winkelwagentje moet doen, is voor mij niet gemakkelijk. Hangt samen met oud zijn (76). Gelukkig kwam er een telefoontje en konden we de zaak duidelijk bespreken.

Prima service, zeer klantgericht.

Net dat beetje meer dat een servicebezoek plezierig verloopt.

Goed geholpen, vriendelijke medewerker

een service zo als je zou verwachten

Ik moest even wachten voordat ik werd aangesproken door de balie medewerker, omdat hij in gesprek was met een collega. De banden vervanging werd naar verwachting uitgevoerd. Ook bij het ophalen van de auto moest ik even wachten omdat de balie medewerker in gesprek was met een collega

Komt afspraken na

Van planning tot uitvoering uitstekend en klantvriendelijk.

Prima en snel gewerlt

Banden was goed en snel gedaan.

Prettig

Prettige dienstverlening, goede reactie op vragen, vriendelijk, auto weer netjes afgeleverd

Zeer prettig geholpen, vriendelijk en behulpzaam. De uitleg van wat er gedaan werd is helder. Mathijs de Vries, die ik van andere dealers ken heeft mij opgevangen en voor mij koffie gemaakt en nog een tijdje buiten in het voorjaar zonnetje staan kletsen en herinneringen ophalen. Heel aangenaam en gemoedelijk.

Uitstekende service

Voor iemand zonder kennis van autos, is het erg fijn dat ik hier zo goed ben geholpen. Het personeel heeft mij netjes te woord gestaan en advies gegeven. Naast het onderhoud wat ontzettend goed en snel is gedaan, hebben ze mijn auto ook nog even schoon gemaakt. Bij Nefkens heb ik niet het gevoel dat ze zomaar wat aansmeren, maar juist helpen met wat nodig is. Daar kunnen veel autobedrijven wat van leren.

prima, probleemloze beurt.

Geen problemen, Alles in een ochtend afgehandeld.

Erg goed

Auto werd keurig (covid-proef) opgehaald en teruggebracht. Goeie afspraken over wat er gedaan moet worden. Je weet precies waar je aan toe bent. Geen verrassingen meer.

Goede service zoals verwacht

Geen 10, omdat mijn fietsmelding online niet doorgekomen was en het even duurde voordat mijn sleutel na afloop er was. Maar ja, dat zijn kleine dingetjes..

Uitstekende, klantvriendelijke service!

Uitstekende en klantgerichte service

De afstemming tussen Nefkens Nederland en de vestiging Amersfoort gaat soms moeizaam, waardoor een afspraakniet helder door komt. Toen mn auto voor een beurt in Amersfoort stond werd ik gebeld voor een afspraak voor n beurt in Nijkerk. Ook de koppeling met de app is niet geweldig. Voor zover ik dat kan beoordelen ( je bent er niet bij tijdens de beurt) ben ik tevreden over de kwaliteit en over het serviceniveau.

Goed advies, vriendelijk

Vriendelijke benadering, helder uitleg over wat er moet gebeuren en goed advies/voorlichting m.b.t. schade reparatie.

Prima geholpen

Fijn geholpen

Prima service, prettig contact

v snaar piepte bij uitrijden. Moest dus langer wachten. Vergat men mij te melden.

10 minuten staan wachten zonder opgemerkt te worden.

Jammer dat ik bij het ophalen 10 minuten in mijn eentje stond te wachten voor de balie... ( waar niemand achter zat) in kamer ernaast waren twee mannen druk met elkaar in gesprek maar lijken verder geen acht te slaan op klanten in de zaak. Toen er uiteindelijk een mevrouw aan kwam kreeg ik wel uitgebreid excuses van haar. Mannen in kamer hadden best even iemand seintje kunnen geven dat er een klant stond te wachten. En aangezien je dan netjes aan regels houdt mondkapje te dragen is elke minuut dat niemand je opmerkt er een teveel. Wachten is op zich niet altijd erg maar vervelend als je je niet gezien voelt. Maar goed de mevrouw later deed aardig en keuring is weer uitgevoerd. Daar gaat het om.

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort