Auto niet klaar conform afspraak.
Op de bewuste dag zouden er de volgende werkzaamheden worden uitgevoerd.
-Apk
-Controleren en waar nodig bijvullen vloeistoffen
-Vervangen linker spiegel.
Aan het eind van de dag was de auto niet klaar. Dat zou kunnen omdat er 2 nieuwe achterbanden op moesten om door de apk te komen. Maar daar had in overleg ook een separate afspraak voor gemaakt kunnen worden. APK zou nl pas 6 weken later verlopen. Nu was ik de auto een extra dag kwijt.
Oude spiegelkapje zou overgezet worden op nieuwe spiegel, maar het kapje is tijdens reparatie afgebroken. Het is mij niet duidelijk gemaakt of dit door onjuiste demontage gekomen is, maar ik kan niet anders dan concluderen dat dat het geval is geweest. Het kapje zat namelijk vooraf netjes vast. Auto werd nu afgeleverd met nieuw ongespoten kapje, wat ook nog eens niet mooi aansluit.
Daarnaast kon de spiegel niet goed ingesteld worden. Verschilde enorm met bereik met rechter spiegel.
Omdat ik tijdens de extra dag een auto nodig had, is wel gratis een auto meegegeven als service. Netjes.
Bedoeling is nu dat er een nieuw spiegelkapje besteld wordt, en dat deze op kleur gespoten wordt. Kosten samen 125 euro, maar ik zou dat voor 100 euro kunnen doen. Ook moet ik extra langskomen om te beoordelen hoe het zit met de verstelbaarheid. Daar was al door 2 man naar gekeken en men kwam tot de conclusie dat het bereik inderdaad niet goed was.
Al met al heeft men de verwachting omtrent de spiegel niet waargemaakt, kost het mij nog 100 euro extra - voor naar mijn idee een fout in de werkplaats - en moet ik maar afwachten of het verstelbereik nog in orde komt.