goede garage

reparatie en service zijn goed . ik vond alleen dat ik mijn auto lang kwijt was ( 1,5 week)

Snelle service en ook nog vriendelijk

Koplamp defect, voorstel aan de telefoon dat ik kon komen en wanneer ik wilde. S middags bij aankomst direct door de monteur die bij de balie kwam o deze doe ik wel even meteen. Na een kwartiertje klaar en met een lach werd de sleutel gebracht. De toon maakt de muziek zullen we maar zeggen. Dus zo blijven doen.

afspraak is nagekomen

Voor zover na te gaan is alles gedaan en netjes op tijd.

Online makkelijk afspraak te maken, verschillende herinneringen en mails ontvangen om verder af te stemmen. Leenfiets meegekregen (net iets te klein...) Als verrassing auto schoon teruggekregen en hij rijdt weer als een zonnetje.

Keurig geholpen. Begeleidt naar de auto na afloop.

Nieuw als Peugeot rijder na 10 jaar Skoda. Auto zelf bevalt goed. Service van de dealer prima.

Top...

Had een afspraak voor even te kijken naar een bijzonder geluid. Helaas was het ernstiger dan ik dacht .. Omdat het met de remmer te maken had .. hebben ze gelijk ruimte gemaakt voor de reparatie. Na 2 uurtjes weer top. Ik was heel blij weer veilig te kunnen auto rijden . Netjes te woord gestaan en geholpen .. Hartelijk dank .. voor mij een 10.

alles prima!

Alles prettig en conform afspraak!

Komen hun afspraken na

Prettige behandeling

Klasse!

Altijd alles goed in mijn beleving!

Super mensen! wel duur

De mensen zijn heel aardig en servicegericht, is heel fijn! vragen worden beantwoord en niet 2 dagen later. ben weer blij met de reparatie vond het wel erg duur.

Prima vlotte afhandeling van de servicebeurt

Prima vlotte afhandeling van de servicebeurt.

Goede advisering, juist toen de beurt ruimer uitpakte, en een ruim gebaar om het af te ronden.

Prima service! Opmerking leenauto....

Auto gebracht en aan het einde van de middag weer opgehaald. Prima service vanuit het bedrijf. Ook erg goed dat je professioneel te woord wordt gestaan en dat de mensen weten waar ze over praten. Enige minpuntje vind ik dat je 35 euro voor een leenauto moet betalen. Ik vind dat wanneer je de auto een beurt laat geven dat een leenauto (met beperkt kilometers!) gratis zou moeten zijn. Tenslotte vind ik dat als je een vaste klant bent je niet nog eens extra moet betalen voor een leenauto. Prima om zon auto aan het einde van de dag vol te tanken maar lenen moet volgens mij gratis zijn.

Snelle service, vriendelijk geholpen

Ik kon erg snel terecht en werd vriendelijke, vlot en goed geholpen. Zowel met koplampen vervangen als nieuwe telefoon koppelen via Bluetooth.

uitstekend

vriendelijk, korte wachttijd

Zeer content

Zo als gezegd zeer content, vanwege service, zeer goede uitleg van wat er aan de hand is met de auto. En daarmee inzicht in de kosten. En zeer prettige ontvangst en verdere afhandeling.

meer dan prima geholpen

duidelijke uitleg van en over de te verrichten werkzaamheden; meer dan prima geholpen

Prettig geholpen

Fijne mensen met kennis.

Super goede service

Geweldig medewerkers Vrindelijk hulpzaam en vakkundig. Super blij mee

Goede en snelle service.

Gezien leeftijd vd auto goed dat niet voor de duurste oplossing is gekozen.

Geen puntjes op de i.

Bij aflevering bleek de antenne te ontbreken, waardoor de monteur gevraagd moest worden waar die was, want de antenne was niet 1, 2, 3 te vinden. De ruitenwisser was niet gecontroleerd, maar moest zeker vervangen worden want er zat een scheurtje in. Dit is direct verholpen, nadat ik dit had opgemerkt. De monteur is hierop aangesproken door de chef werkplaats. Baliemedewerker was zeker klantgericht en dat was positief.

Onderdelen niet voorradig, waardoor je twee keer nodig hebt.

Wel veel tijd kwijt voor de diagnose Twee keer is de laatste tijd standaard geworden.

Zeer prettig

Prettige garage met een persoonlijke benadering. In mijn geval strekt de band met Nefkens zich al over meerdere generaties uit. Mijn vader was al jarenlang klant van Nefkens Arnhem toen die nog bestond. Mijn eerdere autos waren daar óók in onderhoud omdat ik daar óók woonde en vanwege de prettige service. Mijn verhuizing naar het midden van het land bracht me eerst bij de vestiging Zeist en toen dat ophield te bestaan nu in Amersfoort.

Klantvriendelijk, prima snelle service, goed contact / afstemming

Klantvriendelijk, prima snelle service, goed contact / afstemming