een 10

Goede diagnose, afgehandeld volgens afspraak en perfecte service.

een 10 met een griffel vanuit de customer journey

zie bovenstaand.

vriendelijk geholpen

Heel goed en meteen geholpen

Na een middag met een lekke band naast de weg werd ik goed ontvangen. Mijn band moest vervangen worden en met warme thee werd er bijna gelijk een oplossing gezocht en gevonden om dit gelijk nog te doen! Wat een top team

Snel en vriendelijk geholpen!

Ging over een melding aangaande het laten bijvullen van brandstof additief. Zonder afspraak langs gekomen, uitermate vriendelijk geholpen en binnen het half uur weer de weg op.

Vraag was op een bepaald tijdstip de nieuwe banden gemonteerd te hebben ivm andere afspraak en daar is aan voldaan

Prima service !

Duidelijke afspraken.

Even een miscommunicatie over mijn bereikbaarheid en uit te voeren werkzaamheden.

Altijd goede service

Altijd vriendelijk en meedenkend. Krijg zelfs een kantoortje aangewezen zodat ik verder in alle rust kan werken. Omdat het iets langer ging duren (en daardoor de lunch moest uitstellen) bieden ze zelfs een boterham of wat lekkers aan. Op de service is echt niets aan te merken!

Snelle & goede service

Zoals altijd ben ik weer vlot & goed door jullie geholpen. De auto is weer piekfijn in orde!

prima service

geven je 100 % aandacht

Prima!

Goede koffie kan er altijd even prima werken als ik moet wachten. Fijne medewerkers.

perfecte service

Niets meer te wensen.

In een woord: Geweldig!

Meer woorden zijn toch niet nodig?

Keurig netjes.

Op tijd.lekkere koffie.erg aardig medewerkers.

Goed geholpen volgens afspraak

Banden wissel snel gedaan.

Vertrouwd.

Kwam s morgens mijn auto brengen voor een onderhoudsbeurt en werd vriendelijk geholpen en s middags stond mijn auto schoon en lekker ruikend op mij te wachten.

Heel klantgericht

Leuke mensen bij de receptie. Denken mee!

Bij alles liep soepel

Ik kon alleen geen akkoord geven op het diagnose rapport. Werkte niet op mijn telefoon.

Was prima, behalve een onderdeel, wat ik hieronder heb toegelicht.

Graag maak ik melding van het feit, dat de sms-melding, dat de auto gereed was, mij niet bereikt heeft. Ik heb dus zelf actie moeten ondernemen om te horen wanneer de auto gereed was. Ik heb dat bij het ophalen aangekaart.

Nette garage

Omdat ik pech kreeg met mijn auto kreeg ik het advies van de wegenwacht om wat bougies en bobines te laten vervangen of na te kijken. Een dag later nam ik contact op met Nefkens en kreeg iemand aan de lijn die nogal nors was. Het inplannen van de reparatie duurde bijna 2 weken. Best lang wanneer je weet dat de kans bestaat opnieuw stil te komen staan. Vervangende auto zou 43 euro per dag kosten wat ik een hoog bedrag vind. Deze week is mijn auto gerepareerd. Aan de balie geholpen door Jelle, een aardige en professionele man. Nog voor het uitvoeren van de werkzaamheden sturen ze een overzicht van aanbevelingen met bijbehorende foto s. Keurig!! Al met al tevreden.

Prima service, maar met 1 punt van aandacht...

Prima service. 1 puntje van aandacht....de werkplaats had mijn camerasysteem op 3 plaatsen losgekoppeld, maar niet meer aangesloten. 1 plek kon ik niet vinden en moest ik terugkomen. Advies: in originele toestand terugzetten.

Nergens iets op aan te merken.

Dit geldt zowel de behandeling van de auto als van mijzelf.

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort