Volgens afspraken gewerkt aan de auto

Meer dan anderhalf uur gewacht voor wisselen van 2 banden ipv half uur als toegezegd

Bij de afspraak wordt gevraagd of ik wil wachten, het duurt ongeveer 30 - 40 minuten wordt aangegeven. In werkelijkheid heb ik 1 uur en 45 minuten moeten wachten voor de bandenwissel van 2 banden zonder dat iemand terugkoppelt dat het wat langer gaat duren. Ook de receptionist kon mij de reden niet vertellen. Er kan altijd iets tussen komen, maar koppel dat terug naar de klant zodat deze zelf kan beslissen of hij wil wachten of niet.

TOP

Altijd vriendelijk, behulpzaam en denken met je mee.

Juiste en snelle service

Correcte afhandeling

Goed en snel geregeld

Afspraak is snel gemaakt online, telefonisch kan ook. Goede communicatie, betrouwbaar en transparant. Goede prijs/kwaliteit naar mijn idee.

Snelle service

Alleen geen mail gehad dit jaar om onze wielen te wisselen. Van zomer naar winter.

Auto rijdt weer prima

Fijn dat we fietsen konden lenen

Zoals altijd vakwerk

Ben al 12 jaar bij Nefkens-Bovee met veel plezier voor onderhoud aan mijn peugeot. Keurige ontvangst, kwaliteit in vakwerk met redelijke prijzen en keurige aflevering. Een dealer waar je op kunt vertrouwen.

Transparante afhandeling

Zowel de auto auto als ikzelf prima behandeld

Bandenwissel prima uitgevoerd

de laatste bandenwissel door Nefkens hebben zij prima uitgevoerd

Uitstekende service!

Kundig personeel, klantvriendelijke houding.

Vriendelijk en attent

Gesproken met Jelle. Hij heeft mij een mooi aanbod gedaan voor de volgende onderhoudsbeurt van mijn Peugeot.

Duidelijke uitleg over wat er gedaan gaat worden . En wat de kosten hiervan zijn

Ok

Heldere uitleg van zaken en hulp. Goed gecommuniceerd!

Zie boven.

TOP

Vriendelijk en beleefd

Prima!

Snelle service, vriendelijke en behulpzame service-medewerkster

Klantriendelijk

Goede informatie over te verrichten werkzaamheden

Volgens afspraak onderhoud snel uitgevoerd

Alles nagekeken en auto schoon en volgens afspraak op tijd weer gereed.

Prima service.

De laatste paar keren dat ik kwam met de auto voor een geplande onderhoudsbeurt en later voor een storing in de motor (2x) lukte het geen van de keren dat de auto in een dag klaar was ah einde van de dag. Hij moest tot 3x toe een onverwachts een dagje langer blijven. Dit maakt dat ik 4 sterren heb gegeven ipv 5. Verder zeer tevreden.

Zoals altijd uitstekende service.

Vriendelijke ontvangst, goede communicatie met duidelijke afspraken, deze worden prima nagekomen.

Prima service en apk beurt.

Zet Nijmegen de bevestiging van de afspraak de afgesproken prijs. Hier was onduidelijkheid over tien ik betaalde. Dit moet echt aangepast worden!

Service was perfect.

Kom vanaf 1985 tot volle tevredenheid in deze garage.

Topmensen!

Mijn bedrijfsauto liet mij staan en de mensen van de werkplaats hebben in zeer rap tempo mijn auto weer in orde gemaakt!

Amsterdamseweg 151

3812 RR Amersfoort